سایر موضوعات

آیا جالینوس در دستان مرز باشماق حذف شده است؟

ای بی اس نیوز/ کردستان ابزار تجارت آنها گالن های پلاستیکی است. ساعت ها در جاده می مانند و به محض رسیدن کامیون ها به مرز به خانه هایشان می روند و سوخت مورد نیازشان را با قیمتی کم اما مخفیانه تامین می کنند.

به آنها می گویند گالن مرزی، جوانانی که گازوئیل را در گالن های پلاستیکی برای دیگران حمل می کنند یا بهتر است بگوییم قاچاق می کنند.

گالن‌ها مانند قاچاقچی‌های کوچک هستند که کارشان ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه برای پر کردن باک خودروهایی است که از مرز عبور می‌کنند.

مرز بین المللی باشماق مریوان بدون پدیده گالن در دست نیست و مملو از دلالانی است که سوخت مورد نیاز خودروهای باری را در مرز با کمترین درآمد و به صورت مخفیانه تامین می کنند.

به منظور کاهش گالن های موجود در مرز باشماق و جلوگیری از قاچاق سوخت در مرزها، طرحی به نام «تانک پر» یا «تانک پر» در استان کردستان در حال اجراست.

“Full Buck” چه نوع طراحی است؟ بر اساس این طرح که یکی از طرح های ملی و از مصوبات ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به استانداری ها است، میزان سوخت باک کامیون های ایرانی خروجی از کشور بر اساس «پر باک» محاسبه می شود. “. و پرداخت آن بر اساس نرخ تعادلی مرزی است. به حساب خزانه داری عمومی واریز می شود.

افزایش چشمگیر درآمدهای مرزی دولت و کاهش عرضه خارج از شبکه سوخت از مهمترین مزایای اجرای این طرح الزامی در سایر مناطق مرزی کشور است.

کاهش سودجویان، فروشندگان و گالن ها، جلوگیری از قاچاق سوخت در معابر مرزی از جمله مزایای این طرح است.

طرح باک پر روشی است برای جمع آوری مخازن اضافی و سواری در کامیون های خروجی از مرز، توجه به استاندارد بودن باک خودروها و الزام رعایت آن و همچنین جلوگیری از خروج سوخت غیرمجاز در مرزها.

این پروژه اولین بار در سال 1395 و 1394 در مرز باشماق استان کردستان اجرا شد که متاسفانه به دلیل رفع نشدن مشکلات و نواقص آن پس از مدتی به طور کامل تعطیل شد.

ربودن جالینوس با دست در مرز باشماق

امروز پس از گذشت هشت سال از شکست اجرای طرح «فول باک» در مرز باشماق، استان کردستان خواهان اجرای مجدد این طرح در پایانه مرزی باشماق است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کردستان، در صورت اجرای این طرح در استان کردستان، گالن های در دست مرز باشماق حذف می شود.

جهانبخش نوکانی در خصوص اجرای طرح «فول باک» در پایانه مرزی باشماق گفت: روان سازی و تسریع در تردد حمل و نقل، افزایش چندین برابری درآمد حاصل از فروش سوخت در مرز بدون خطای انسانی یا تخلف در کنترل مخازن کامیون ها. . ، و حضور گالن را به حداقل برسانید. یکی از مزایای اجرای این طرح واگذاری مرز باشماق است.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت های لازم برای اجرای این طرح تکمیل شده است، افزود: پنج ایستگاه سیار با ظرفیت 150 هزار لیتر برای استقرار در نظر گرفته شده است و روزانه پنج تانکر این ایستگاه ها را راه اندازی می کنند. .

گفتنی است طرح “فول باک” در اکثر مناطق از جمله میاندوآب، ارومیه، آذربایجان شرقی و همچنین کرمانشاه اجرا می شود و اکثر این طرح ها در مرزها با موفقیت انجام شده است.

ربودن جالینوس با دست در مرز باشماق

لزوم اجرای همزمان طرح «فول باک» در استان های هم مرز با منطقه عراق

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: یکی از درخواست های ما در استان کردستان این است که این طرح همزمان با استان هایی که با اقلیم عراق روابط تجاری دارند اجرا شود.

فرزاد حسنی گفت: اگر این طرح به تنهایی در استان کردستان اجرا شود، ناوگان حمل و نقل بار ما در بحث ترانزیت تغییراتی را تجربه می کند و در نهایت باعث نارضایتی در مرزها می شود.

وی گفت: در صورت عدم اجرای این طرح در استان کرمانشاه، با توجه به اینکه مرز باشماق دومین مرز زمینی مهم کشور است، احتمال فرار کالا وجود دارد و تجار در حال حرکت به سمت مرز هستند. فول باک» طرح. تغییر پرویزخان از استان کرمانشاه؛ این خیلی است

حسنی در ادامه به همکاری میدان های تیر با میدان های تیر اشاره کرد و گفت: طی یک هفته گذشته در داخل میدان های تیراندازی مواضع مشخص شده و امکان نصب 12 پمپ سوخت در 3 نقطه در مرز باشماق وجود دارد.

وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم اجرای این طرح در استان کردستان همزمان با استان های همجوار انجام شود تا شاهد تقلب در حمل بار نباشیم.

مشکلات پیش روی پروژه “Full Buck” باید ریشه ای حل شود

در ادامه امید معاون امور گمرکی اداره کل گمرک کردستان گفت: به عبارتی اجرای این طرح تا حدودی بازگشت به 8 سال گذشته است.

وی بیان کرد: نباید تنها به برنامه ریزی کامیون های ترانزیتی اکتفا کنیم، بلکه باید برای خودروهای صادراتی نیز برنامه ریزی کنیم.

امید ادامه داد: یکی از مشکلات اجرای طرح بحث کامیون های ترانزیتی است و اگر برنامه ای برای خودروهای صادراتی نباشد اجرای این طرح در استان به نتیجه نمی رسد.

وی گفت: در حال حاضر مشکل خیساندن کامیون های باری در پارکینگ است نه در پایانه مرزی خروجی. » بنابراین، باید به این سوال فکر کنید.

امیدی افزود: امروز رصدی که در مرز باشماق انجام می شود نه باک های پر و ماینینگ عمیق بلکه گالن های نصب شده در خودروها است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم این طرح با موفقیت در استان اجرا شود باید ریشه مشکلات را بررسی و رفع کنیم. بنابراین اگر بخواهیم مشکل عبور دستی در مرز را حل کنیم باید برنامه ریزی و ایست بازرسی در جاده منتهی به مرز فراهم کنیم و اطراف مرز را دیوار بکشیم.

امید ابراز امیدواری کرد: اگر این طرح بر بستر مناسبی شکل نگیرد و مشکلات آن ریشه ای حل نشود، اجرای آن به نتیجه نرسد.

ربودن جالینوس با دست در مرز باشماق

طرح “فول باک” اوایل آذرماه در مرز باشماق اجرا می شود

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان در خصوص اجرای طرح «فول باک» در پایانه مرزی باشماق مریوان گفت: این پروژه در استان مورد بررسی جدی قرار گرفته است. چندین ماه و در ماه های اخیر دستور اجرای آن به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز داده شده است.

علی خداویسی گفت: بر اساس بررسی های انجام شده از سوی دستگاه های ذیربط در استان کردستان، در نهایت مقرر شد این موضوع از اوایل آذرماه در پایانه مرزی باشماق اجرایی شود.

خداویسی بیان کرد: از این رو یکی از پیشنهادات استان کردستان اجرای همزمان طرح «فول باک» در تمامی استان ها بود که خوشبختانه از ابتدای آذرماه سال جاری در استان های مرزی عراق اجرایی می شود.

وی اجرای همزمان این طرح در سایر استان ها را مهم برشمرد و گفت: طرح «فول باک» باید به صورت همزمان در استان های مرزی عراق اجرا شود تا به استان های دیگر سرایت نکند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا