14:33 – 02 مهر 1403
سوبان نظری رئیس فدراسیون بازرگانی شرکت های حمل و نقل ریلی در حاشیه دیدار اعضای بخش خصوصی و شرکت های حمل و نقل ریلی با مدیرعامل راه آهن با بیان اینکه بخش خصوصی قوی در کنار راه آهن خواهد بود، گفت: : بررسی ها و بر اساس آمار ارائه شده، قیمت گذاری برای سرمایه گذاران راه آهن هیچ سود اقتصادی ندارد.
وی با بیان اینکه وجود نهاد نظارتی مستقل در صنعت ریلی ضروری است، گفت: امید ما بیشتر از مشکلات موجود است و در این راستا نیاز به تشکیل کارگروه های تخصصی بین بخش خصوصی ریلی و ریلی وجود دارد. . صنعت راه آهن.
نظری تصریح کرد: بخش خصوصی آماده کمک موثر به راه آهن است و از هیچ تلاشی برای جلب توجه دولت به پمپاژ منابع مالی راه آهن کشور دریغ نخواهیم کرد. اعتراضات زیادی از سوی بخش خصوصی و بخش راه آهن وجود دارد که این روند باعث ایجاد شکاف بین این دو بخش شده است.
وی با اشاره به اینکه ماده 12 قانون پرداخت یارانه ها در چند سال گذشته با تاخیرهای زیادی مواجه بود، گفت: تاخیر در ارائه این ماده منجر به کاهش سرعت و حجم سرمایه گذاری شرکت ها برای نوسازی حوزه ریلی شد.
نظری با بیان اینکه باید زمینه سرمایه گذاری در همه بخش ها فراهم شود، گفت: شرط اساسی رفع موانع و چالش های این بخش، بهره برداری از همه ظرفیت های بخش خصوصی است.
اتحادیه شرکتهای راهآهن با اشاره به چالشهای بخش خصوصی در بخش مسافری گفت: طبق آمار در سال 30 میلیون بلیت در بخش مسافری راهآهن فروخته میشود که از این تعداد تقریباً 20 میلیون بلیت بلندمدت است. سفرهای طولانی (رفت و برگشت) و حدود 10 میلیون بلیط مربوط به سفرهای برون شهری است.
وی بیان کرد: انتظار می رود شرکت راه آهن برای رفع چالش های موجود سریعتر حرکت کند تا این صنعت مهم گسترش و رشد یابد.
تعامل با بخش خصوصی در آینده افزایش خواهد یافت
در ادامه این برنامه، محمدرضا شیخی، مدیرعامل شرکت های حمل و نقل اقتصادی اظهار داشت: تمامی بخش های اقتصادی و تجاری با ایجاد زیرساخت فروشگاهی مبتنی بر وب 3 و فناوری نوین در تلاش هستند تا تحولی اساسی در تجارت آنلاین و حوزه حمل و نقل ایجاد کنند. او انجام می دهد
وی ادامه داد: در گذشته به دلیل وجود تحریم های ناعادلانه علیه ایران، صاحبان مشاغل امکان تعامل با بازارهای بین المللی را نداشتند، اما بخش خصوصی امیدوار است با استفاده از فناوری اینترنت و Web3 برای اتصال، این تحریم ها را دور بزند. صاحبان مشاغل به بازارهای جهانی و جهانی.
شیخی با بیان اینکه با فناوری جدید آریوسنس در حوزه حمل و نقل می توان فروشگاه های سه بعدی را در همه بخش ها به ویژه در حوزه حمل و نقل ریلی ایجاد کرد، گفت: این رویه ها باعث جذب عموم شد و با کمک هوش مصنوعی و واقعیت افزوده حتی امکان انجام مراحل به صورت مجازی وجود دارد.
خدمات پس از فروش برای شرکت های حمل و نقل ایجاد شده است
در ادامه این برنامه هام فکور معاون اقتصادی شرکت های بزرگ با بیان اینکه توجه به بخش خصوصی و بهره مندی از توانمندی های این بخش باید همواره در دستور کار همه دستگاه ها باشد، گفت: به همه کسانی که می خواهند یک محصول درجه یک با کارایی که دسته بلند تهیه کند، می توانند با استفاده از دو ترم ۱۹ ماهه و ۷ ماهه با ارائه چک و با ضمانت ما در ساختار بانکی کشور استفاده کنند.
ویکور گفت: تلاش می کنیم دسترسی آسان به کالاهای اصیل در بخش های مختلف اقتصادی و حمل و نقل را برای مشتریان فراهم کنیم.
وی درباره خدمات پس از فروش شرکت های حمل و نقل گفت: خدمات پس از فروش ما نیز شامل بیمه کالای اصلی، مرجوعی کالای فروخته شده و مشاوره برای فروش محصول است.
معاون بازرگانی شرکتی ایرانیان گفت: مشتریان می توانند با مراجعه حضوری و ارائه کارت اعتباری و بانکی خود به حساب بانکی خود وام دریافت کنند که این امر باعث کاهش مراجعه به بانک می شود.
خبرنگار: کبری عزیزم