07:38 – 01 مهر 1403
رضا نورانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: بر اساس آمار سازمان خواربار و کشاورزی، سالانه 30 تا 35 درصد محصولات کشاورزی هدر می رود، در حالی که با کاهش این میزان ضایعات، می توانیم برای 9 نفر غذا تهیه کنیم. میلیون نفر
به گفته وی و بر اساس آمار سالانه کمتر از 10 درصد محصولات کشاورزی به بازارهای هدف صادر می شود و با کاهش میزان ضایعات، صادرات چندین برابر خواهد شد.
نورانی با بیان اینکه سالانه بین 120 تا 130 میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود، افزود: 30 تا 35 درصد از حجم کل تولید مواد غذایی کشاورزی و صنعتی از مزرعه تا سفره مقدار زیادی است که می توان از آن جلوگیری کرد. با جلوگیری از این ارز زیادی می توان به کشور داد.
رئیس اتحادیه سراسری محصولات کشاورزی سطح زیرکشت محصولات کشاورزی را بالغ بر یک میلیون و 600 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: بر اساس آمار، تولید در واحد سطح نسبت به کشورهای توسعه یافته کم است. عملکرد در واحد سطح را می توان افزایش داد. به طوری که با افزایش تولید می توان صادرات را افزایش داد و ارز را افزایش داد.
خبرنگار: آزاده محبی