یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

سازوکار مجلس برای تسویه بدهی دولت به شهرداری ها

2-3- دولت مجاز است بدهی شرکتهای واگذار شده بر اساس قانون کلی تطبیق اصل 44 قانون اساسی را که دولت در آن سهام دارد، با بدهی آنها به دولت بابت مالیات، سود سهام تسویه کند. سرمایه اجتماعی به عنوان مخارج جمعی از طریق گردش خزانه.

به گزارش ای بی اس نیوز، نمایندگان مجلس در سومین جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بخش هزینه ای لایحه بودجه 1402 را بررسی و پیشنهاد الحاقی سیدکاظم دلخوش در تبصره 6 این لایحه قانونی را تصویب کردند.

1-2- حداقل تسویه بدهی از طریق اسناد تسویه نقدی ( اوراق) برای اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و تعاونی 50% مبلغ موجودی فوق الذکر و مابقی برای تسویه بدهی در سال 1401 می باشد. موسسات عمومی غیردولتی، بانک ها و بنگاه های دولتی زیرمجموعه وزارتخانه های آموزش و پرورش، نیرو، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی (فقط برای پرداخت یارانه قیمت های تکلیفی)، شرکت های آب و فاضلاب استانی و شرکت ملی نفت ایران اقدام خواهند کرد. با اولویت مطالبات تایید شده و قطعی سازمان تامین اجتماعی مصرف شود.

انتهای پیام

با تصویب نمایندگان شورای اسلامی، دولت مکلف شد از طریق اسناد تسویه خزانه نسبت به تسویه بدهی قطعی خود به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و تعاونی‌های خصوصی و مؤسسات عمومی دولتی (شهرداری‌ها)، بدهی‌های معوقه دولت از محل دولت اقدام کند. اشخاص مذکور تا سقف 50 هزار میلیارد ریال به صورت جمعی تسویه می شود.

مطالبات اختصاصی دولت از افراد مذکور که در اجرای بند (ج) بند 2 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود نظام مالی کشور به شرکت های دولتی واگذار شد، تصویب شد. در تاریخ 1/2/1394 با بدهی دولت به شرکتهای مذکور و مطالبات اشخاص حقیقی و حقوقی (تعاونی و خصوصی) دولت بابت طرحهای تملک سرمایه با بدهی اشخاص مذکور به بانکها و اعتبارات غیربانکی. موسسات از طریق تسویه بدهی بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی به دولت با این اسناد قابل تسویه هستند.

۲- به درخواست متقاضیان مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی، خصوصی و تعاونی که در چارچوب قوانین و مقررات تا پایان سال ۱۴۰۱ ایجاد شده است و همچنین مطالبات از غیر. موسسات عمومی دولتی، صندوق های بازنشستگی، بانک ها، قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، پیمانکاران محرومیت زدایی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، بسیج سازندگی، پیمانکاران خصوصی، نوسازی مدارس، شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه و شرکت‌های تابعه و همچنین شرکت‌های تابعه دولتی، وزارتخانه‌های نیرو، کشاورزی و راه‌های جهاد و شهرسازی بابت جوایز یارانه‌ای دولتی که در چارچوب قوانین و مقررات مربوط تا پایان سال 1398 مقرر شده است، بدهی اشخاص مذکور به مرکز بانک یا بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی تأسیس شده تا پایان سال 1398 به منظور تسویه بدهی بانک ها و مؤسسات پرداخت‌های غیربانکی به بانک مرکزی تا سقف مبلغ بلااستفاده جزء (و) تبصره 5 قانون بودجه سال 1400 مجموعاً از طریق صدور اسناد تسویه خزانه به شرح زیر است:

بر اساس این پیشنهاد الحاقی به تبصره 6؛ 1- دولت با اعمال تسویه خزانه، بدهی قطعی خود به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و تعاونی های خصوصی و مؤسسات عمومی دولتی (شهرداری) که در چارچوب قوانین و مقررات تأسیس شده است تا پایان سال 1401 با مطالبات پرداخت نشده دولت به موجب تسویه خزانه. بر روی افراد افراد مذکور باید تا سقف 50 هزار میلیارد ریال (موضوع ردیف درآمدی 310106 جدول شماره 5 و ردیف 48-530000 جدول شماره 9) در هزینه های جمعی تسویه کنند.

2-2- دولت مجاز است در پایان دی ماه 1402 موجودی استفاده نشده قسمت مزبور از پروانه موسسات عمومی غیردولتی و بنگاههای دولتی زیرمجموعه وزارتخانه های مذکور را با بدهی سایر بخشها تراز نماید.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *