امیری افزود: “این کنفرانس با هدف تبیین آرمانهای صلح و عدالت جهانی ، شناسایی و همسویی سازمانهای ذینفع ، ایجاد ائتلاف مفهومی ، صدور اعلامیه جهانی صلح و عدالت و هماهنگی برنامه برگزار می شود.
محسن پاک آیین ، دیپلمات سابق کشورمان نیز خاطرنشان کرد: سازمان های مردم نهاد یک پدیده اجتماعی هستند و در کشورهای مختلف ، بسته به فرهنگ این کشور ، کارهای داوطلبانه با فعالیت های فرهنگی ، خیریه و محیط زیست انجام می دهند. “و دستورالعمل های زیست محیطی.” آنها در چارچوب قوانین کشورها فعالیت می کنند. این سازمان ها عموماً توسط افرادی ایجاد می شوند که تلاش های بی قید و شرط و صادقانه را سرلوحه کار خود قرار می دهند و اگرچه عموماً در جامعه بدون حمایت شکل می گیرند. از طرف دولتها ، آنها تعاملات و روابط دو جانبه ای با دولتها دارند.
لاله افتخاری ، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و دبیر کل اتحادیه بین المللی زنان مسلمان ، می گوید: «اگر م believersمنان می خواهند به رستگاری و خوبی برسند ، باید به چندین برنامه توجه کنند. یکی از برنامه ها این است که منتظر بمانید و بدانید که راه حقیقت دشوار و پیچیده است. راه درست دشمن چیزهای زیادی دارد ، اگر در جاهای دیگر امکان صبر وجود ندارد ، باید دوباره صبر کنند ، یعنی باید همچنان صبور باشند و در مسیر درست حرکت کنند.
چینیگرزاده خاطرنشان کرد: جهل و رویارویی ناخواسته با مردم برای رقابت ، فقدان قانون ، عدم درک و آگاهی مردم در برخی از کشورهای در حال توسعه ، اعتقاد ضعیف دولت ها به سازمان های مردم نهاد به دلیل عدم استفاده از آنها بزرگترین چالش پیش روی آنها است. که معمولاً با اهداف مثبت شکل می گیرند. اگرچه با دیدگاه درست ، فقط این سازمانها می توانند مشارکت عمومی را در اطراف اهداف دولتها و دولتها فعال و سازماندهی کنند و در عرصه ملی و بین المللی کانتینری باشند و فرصتی برای حفاظت از حقوق عمومی و ایفای نقش در تأمین صلح و تقویت جامعه مدنی و رضایت مردم
وی در ادامه تأکید کرد: یکی از نمونه های مهم و ارزشمندی که با خداپرستی می توان به آن دست یافت ، فقط صلح و حلیم قهرمانانه است. این مورد توسط رهبری تأکید شد نه بر صلح مبتنی بر تحقیر و انفعال.
پاک آیین گفت: آموزش ، توسعه و ارتقاء حقوق بشر اسلامی ، کرامت اسلامی ، بیان و جذب افکار عمومی و نخبگان ، گزارش وضعیت حقوق بشر در جهان ، نقش م inثر در روند ایجاد قوانین بین المللی حقوق بشر بر اساس کرامت انسانی سازمانهای بین المللی باید یکی از ابزارهای تأمین امنیت اجتماعی باشند.
وی ادامه داد: اگر کشوری با مشکلات مختلف مورد حمله قرار گرفته باشد ، سازمان های مردمی می توانند موزاییک این تهدید باشند و به عنوان عناصر سازنده دفاع غیر عاملی از قدرت نرم شرکت ها عمل کنند.
مسعود چینی گرزاده ، دبیر انجمن جهانی صلح و عدالت نیز در این کنفرانس گفت: «توجه به زمینه ، هویت و ابعاد سازمان های مردم نهاد می تواند دلیل و اثربخشی آن را آشکار کند. این سازمانها برای اولین بار در سازمان ملل متحد در سال 1945 مورد استفاده قرار گرفت تا هر سازمان غیردولتی را از سازمانهای وابسته به دولت جدا کند. مهمترین کارکرد این سازمانها نشان دادن نقش خود در آموزش جوامع و ترویج حل مشکلات است.
زهره الهیان ، دبیر فراکسیون NGO ها نیز در این کنفرانس گفت: “NGO ها می توانند بستری را برای گسترش صلح و عدالت ، فارغ از نفوذ دولتها و قدرتها ، فراهم آورند. در گام دوم ، ما باید ظرفیت این سازمان های مردم نهاد را بشناسیم و قدر آن را بدانیم و با کمک آنها دیپلماسی عمومی را تقویت و ایجاد کنیم تا پیام انقلاب که صلح و عدالت است با کمک آن ترویج شود.
دبیر انجمن خیریه کشور افزود: “اگر شرکت به این سطح از رشد فکری برسد و قدرت مردمی این سازمانها و نهادها را مرحله بندی کند ، می تواند گروهی با تعهد سازمانی و ظرفیت جمعی ایجاد کرده و با افراد سخت و نرم مخالفت کند. قدرت دشمن را داشته باشید و به جنگ افتخار کنید. ”
رحماندوست گفت: اگر این موازی کاری ها و آجرهای مردم توسط سازمان ها در قالب جنبش های مردمی چیده شود ، یک حرکت مردمی قدرتمند در خدمت اهداف جوامع ایجاد می کند.
این نماینده مجلس در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: دوم اینکه م believersمنان باید با یکدیگر ارتباط برقرار کنند تا بتوانند جامعه ای ایمانی به سوی خوب و رفاه ایجاد کنند. در روزگار معصومین چنین چیزی بود. مردم در اطراف امام مو داشتند ، این چیز جدیدی نیست و اهل بیت نیز همین کار را کرده اند. مردم باید متحد شوند و زیر پرچم سازمان های مردم نهاد حرکت کنند.
او گفت ، “انشاء الله ، این ایده ها به ایجاد عدالت و صلح کمک می کند. اینکه اسلام پایه های جدیدی برای این کار دارد. ما باید تفکر درست را توضیح دهیم و در را به روی مردم جهان باز کنیم.
محمدرضا مجیدی ، دبیرکل مجمع پارلمانی آسیا نیز تاکید کرد: سوالات نظری زیادی در این زمینه مطرح شده است. باید دید که سازمانهای غیردولتی یک فرصت یا تهدید در همگرایی ملتها هستند و آنها در تحکیم صلح و تحکیم صلح چه نقشی دارند؟ نقش سازمانهای غیردولتی باید در سطوح محلی ، ملی ، منطقه ای و بین المللی مورد توجه قرار گیرد و از دخالت آنها در مدیریت امور غافل نشود. تجربه نشان داده است که اساس کار آنها هرچه باشد ، سرنوشت خوبی دارد و به بار می نشیند.
دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی ادامه داد: شایسته است که اندیشمندان و سازمان های غیردولتی به مناسبت روز جهانی صلح برای این امر بزرگ متحد شوند. بنابراین ، مجمع جهانی صلح اسلامی ، با همکاری شبکه ای از سازمان های مردم نهاد (NGO) از ایران و جهان و برخی از سازمان های فرهنگی ، تصمیم گرفته است برای این امر بزرگ متحد شده و این درخواست نهایی را با همکاری و هماهنگی ادامه دهد. ائتلاف بین المللی سازمان های غیردولتی برای صلح ، عدالت و همگرایی ملت ها به همین منظور برگزار می شود.
امیری گفت: ما از این فرصت استفاده می کنیم و از همه آزادگان ، اندیشمندان و مدیران سازمان های مردم نهاد می خواهیم تا ما را در این مسیر خیرخواهانه و بشردوستانه همراهی کنند.
وی گفت: “می توان گفت که شرکت در این سازمان ها افراد را تشویق می کند تا به یکدیگر خدمت کنند و نسبت به یکدیگر احساس تعهد کنند.
وی گفت: شاید شکل و شمایل سازمانهایی که مردم بنیانگذار آنها هستند تغییر کرده باشد ، اما عملکرد آنها در روابط انسانی و اجتماعی ، چه در سطح ملی و چه بین المللی ، با گذشته فاصله زیادی دارد.
وی تاکید کرد: کمک به مردم برای حل مشکلات ، افزایش آگاهی اجتماعی ، افزایش کارآیی و به کارگیری نخبگان و کاهش خشونت اجتماعی از مهمترین کارکردهای آنها است و بدون آنها حل مشکلات اجتماعی مشکل است.
وی گفت: این کنفرانس در 5 مرحله در سالهای 1400 و 1401 برگزار می شود. مرحله اول از امروز آغاز می شود و مرحله پنجم در سال 1401 در روز جهانی صلح برگزار می شود. ما امیدواریم که تا سال 1401 اعلامیه صلح و عدالت جهانی به طور جهانی توسط شورای مرکزی ائتلاف اعلام شود و راه را برای این امر بزرگ هموار کند. بدون شک ، این مرحله برای همگرایی ملت ها مثر خواهد بود.
وی افزود: از آنجا که این سازمان ها وابستگی چندانی به دولت ها ندارند ، آنها به عنوان واسطه عمل می کنند و بهترین کانتینر برای کمک به دولت ها و سلاح های قدرتمند برای پیشرفت و توسعه هستند.
افتخاری گفت: هویت ها و روحیات مستقل اما متحد به معنای وحدت و کثرت ، یعنی هویت های مستقل اما در راستای هدفی در قالب سازمان های مردمی است که باید مورد تأکید اسلام قرار گیرد ، یعنی بر اساس مهربانی و تقوا برای رسیدن به هدفی. “
در این نشست ، مجتبی رحماندوست ، دبیر انجمن خیریه کشور گفت: “اگر مفهوم سازمان های مردم نهاد را به عنوان یک محدوده در نظر بگیریم و آن را نوعی حرکت جمعی و مردمی بدانیم ، به دریایی عظیم می رسیم. این جنبش های مردمی آجری تشکیل می دهند که با قدرت سخت شانه ها را می مالند ؛ این نوعی وحدت اجتماعی را ایجاد می کند که همان قدرت نرم را تقویت می کند.
وی افزود: اگر سازمان های غیردولتی ، جنبش نخبگان و دانشگاهیان و رسانه ها خصوصی باشند ، این تهدیدی برای جوامع است. اگر بتوانیم از توانایی سازمان های غیردولتی برای نظارت بر اهداف سیستم با نظارت بر حکومت استفاده کنیم ، آنها می توانند در دیپلماسی بسیار موفق تر باشند. ما باید بازخوانی ظرفیت های سازمان های مردم نهاد ، به ویژه در زمینه صلح و عدالت و حل مشکلات در داخل و خارج را داشته باشیم.
مجیدی افزود: باید گفت که سازمان های مردم نهاد در همه سطوح بسیار فرصت طلب و بدون تهدید هستند ، اما اگر ما جمعیت را ترک کرده و جنبش منفعل را داشته باشیم و اگر از تأثیر سازمان های مردم نهاد در جوامع غافل شویم ، تهدیدی است. به
دبیر اتحادیه زنان مسلمان افزود: “اگر مردم در شبکه باشند و صبر ، مقاومت و جهاد را به روش صحیح و به منظور حقوق خود نشان دهند ، این راهی برای پیگیری است. صبر در رنج دشمنان و همچنین صبر در اطاعت و گناه.
افتخاری تاکید کرد: ما نقش زنان را در مکتب وحی می دانیم. آنها بسیار فعال هستند. در عرصه انقلابها ، زنان نیز زیر دوش هستند و حتی از مردان جلوتر هستند. فراموش نکنیم که امام (ره) فرمودند اگر زنی به میدان بیاید ، گروهی را با خود می آورد و اگر مردی به میدان بیاید ، فقط یک نفر می آید. زنان باید در این جهت مهم در جوامع به کار گرفته شوند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز داوود عامری ، روز دوشنبه در کنفرانس بین المللی ائتلاف جهانی سازمان های مردم نهاد برای صلح ، عدالت و همگرایی ملل ، صلح و عدالت را یکی از بزرگترین آرمانهای بشری خواند و گفت: متاسفانه این آرمان بزرگ به دلیل عدم همکاری است. بین المللی شدن و دخالت در منافع قدرتهای بزرگ تاکنون امکان پذیر نبوده است.