اخبار اقتصادی روز

سازمان حفظ نباتات مسئول بررسی کیفیت سموم وارداتی است

وی گفت: در سال هایی که تحریم بودیم از سراسر دنیا کود تهیه می کردیم. اگرچه جنگ روسیه و اوکراین مشکلاتی را در این راستا ایجاد کرد، اما در داخل کشور کمبودی وجود نداشت و از چین، هند و … نیز واردات داشتیم.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این اکسپو سلامت مواد غذایی نمایش آخرین فناوری های این بخش است.

انتهای پیام

در ادامه این جلسه سید مجید عمادی -عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان سم و کود – با بیان اینکه یک چهارم جمعیت ایران به طور مستقیم در بخش کشاورزی فعالیت دارند، گفت: بیش از چهار میلیون خانوار در حال ملاقات هستند. نیازهای غذایی مردم و تلاش برای تامین غذای سالم برای مردم.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه مصرف کود در کشور 5 میلیون تن است، گفت: سال گذشته 2 میلیون و 700 هزار تن تا 2 میلیون و 800 هزار تن کود مصرف شده که از این میزان 2 میلیون و 200 هزار تن فقط کود اوره بوده است. است. علاوه بر این، نسبتی که باید بین کودها باشد رعایت نمی شود.

وی ادامه داد: تلاش ما بر این است که نهاده های سالم مانند کود، سم و بذر و همچنین انواع کم خطر را تامین کنیم.

عمادی گفت: به دنبال کودهای کشاورزی هستیم که فاقد عناصر سنگین و فاقد بقایای سم باشد. همچنین به دنبال مقاومت نسبی در بذرهای اصلاح شده هستیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: نیازمند بازارهای صادراتی هستیم. برای توجیه اقتصادی کشاورزی باید امکان صادرات فراهم شود که با رعایت استانداردهای محصولات کشاورزی محقق می شود.

در ادامه این جلسه نوشین – نایب رئیس انجمن واردکنندگان بذر اصلاح شده – نیز گفت: نقش بذر در امنیت غذایی مشخص است. سال گذشته با بازگشت فلفل از روسیه، انواع فلفل رنگارنگ به کشور وارد شد که مقاومت بالایی دارد و استفاده از سموم دفع آفات را نفی یا به حداقل می رساند تا کشاورز بتواند با عرضه محصول سالم درآمد کسب کند.

رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران افزود: کشاورزان به دنبال کود و سموم خوب هستند نه ارزان قیمت. آنچه ما در مورد آن صحبت می کنیم اجازه ورود نسل جدیدی از سموم و کودهای ارزان قیمت و سالم تر به کشور است.

حسینی یزدی در پاسخ به این سوال که کیفیت سموم وارداتی چگونه کنترل می شود؟ وی گفت: تمام سموم وارداتی باید آزمایش شوند و در صورت استاندارد بودن وارد کشور می شوند. در غیر این صورت بازگردانده خواهند شد. با توجه به اینکه سازمان حفظ نباتات وظیفه بررسی کیفیت سموم وارداتی را بر عهده دارد، در صورت وجود مشکل در کنترل کیفی و آزمایش، به این سازمان عودت داده می شود و بخش خصوصی نیز آمادگی دارد تا در کنار آن کیفیت سموم و کودهای شیمیایی را بررسی کند. بخش دولتی

به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی حسینی یزدی در نشست خبری که به مناسبت نهمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی برگزار شد، با بیان اینکه مجوز واردات برخی سموم کشاورزی را از وزارت جهاد کشاورزی دریافت کرده ایم، گفت: وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرد. ما که ماده موثر است و برای ورود به استاندارد و پر کردن خلأها و ما نیز آن را رعایت کردیم.

این فعال بخش خصوصی در پاسخ به نارضایتی برخی کشاورزان از بی کیفیتی سموم هندی و چینی گفت: سموم چینی و هندی با کیفیت و سموم بی کیفیت داریم. وظیفه سازمان حفظ نباتات بررسی کیفیت آن است.

به گزارش ای بی اس نیوز، نهمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی تهران 22 تا 26 دی ماه با حضور 100 شرکت در محل نمایشگاه ایران مال برگزار می شود.

در ادامه، کیانوش کلهر – نایب رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود – نیز گفت: معتقدیم با اجرای کد QR محصول سالم پیاده سازی می شود. این موضوع در بخش کشاورزی مغفول مانده است و امیدواریم به زودی به این هدف برسیم.

رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات وظیفه بررسی کیفیت سموم وارداتی به کشور را بر عهده دارند و بخش خصوصی می تواند با کمک کارشناسان خود در این زمینه کمک کند. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *