بنابراین گزارش منتقدان به نحوه خرید میوه های شب عید توسط مدیرعامل سازمان تعاون روستایی اشاره دارد که قیمت آن بالاست. این در حالی است که قیمت پرتقال سورت شده در بازار 7 تا 8 تومان است که در دو ماه اخیر و در زمان خرید این محصول ارزان تر است و قیمت سیب 8 تا 9 هزار تومان است اما برای آنها قیمت تمام شده است. حدود 14000 تومان.
بنابراین نسبت یکی از منتقدان دیگر سازمان تعاون روستایی، میزان دستمزد برای خرید میوه در شب عید است، به طوری که برای اتحادیه تعاون روستایی کل کیلویی 1200 تومان هزینه خرید و توزیع می شود. از این محصولات در نظر گرفته شد: 45 هزار تن میوه خریداری شده با چند ده میلیارد تومان به دست می آید.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: خرید اولیه و قیمت خالص سیب 8500 تومان تا 9500 تومان و پرتقال به طور متوسط 8000 تومان تا 9000 تومان است.
قادری فر گفت: قیمت های ذکر شده با احتساب هزینه های چند ماهه نگهداری در سردخانه، سورتینگ، شستشو، حمل و نقل، کاهش وزن و ضایعات و … به قیمت اولیه میوه اضافه می شود.
از سوی دیگر منتقدان خاطرنشان می کنند که این قرارداد در سامانه ستاد ایران ثبت نشده و حتی شرکت بازرسی کیفی نیز مجوز بازرسی ندارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، تقریبا هر ساله با نزدیک شدن به ایام پایانی سال چالش هایی در نحوه خرید، توزیع و نگهداری ثمرات تنظیم بازار شب عید در رسانه ها مطرح می شود. در یک سال بخش زیادی از میوه های تنظیم بازار به دلیل شرایط نامناسب نگهداری از بین رفت و سال دیگر عدم خرید مستقیم این محصولات از باغداران مورد انتقاد قرار گرفت.
وزیر جهاد کشاورزی دستور بازرسی از نحوه خرید میوه شب عید را صادر کرد
در سال جاری علاوه بر رفع این موارد، اتهامات جدید دیگری نیز برای مسئولین نگهداری میوه های شب عید مطرح شده است که در سال جاری بر عهده سازمان تعاون روستایی وزارت جهاد کشاورزی (به مدیریت مرکزی) است. اتحادیه تعاونی های روستایی ایران).
قادری فر، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان اینکه قیمت میوه تنظیم کننده بازار میوه در شب عید در گفت وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری ای بی اس نیوز، اظهار داشت: قیمت دلار برآورد شده است.
قادری نیا گفت: پس از دو مرحله مناقصه رسمی، آگهی در روزنامه رسمی و سامانه تدارکات الکترونیکی دولت منتشر شد. 11 شرکت در دور اول و 7 شرکت در دور دوم بسته مزایده را دریافت کردند، اما در هر دو مرحله تنها یک شرکت به صورت رسمی در مناقصه شرکت کرد که در نهایت با تایید کمیسیون بازرگانی سازمان، شرکت انتخاب شد.
عسگری افزود: تخلفاتی در نحوه جمع آوری، خرید و ذخیره سازی صورت گرفته به طوری که خریدها با انعقاد قراردادهای صوری انجام شده که خلاف آن است و همچنین خرید با واسطه انجام شده است.
وی افزود: وزیر جهاد کشاورزی سازمان بازرسی را موظف به بررسی قیمت خرید میوه شب عید کرد و از نهادهای نظارتی خواست بر روند خرید میوه ها نظارت کنند.
قادری مدیرعامل سازمان تعاون روستایی نیز در پاسخ به این اتهامات گفت: با تصویب کمیته راهبردی اتحادیه مرکزی تعاون روستایی ایران با انعقاد قرارداد با مدیران خرد به عنوان مدیر اصلی و مدیر اصلی انتخاب شد. عمدتا اتحادیه های استانی و شهری و سورتینگ مالکان مجاز به خرید میوه های مورد نیاز می باشند.
absnews
تخلف سازمان تعاون روستایی با خرید رسمی میوه های عید!
وی گفت: مدارک مورد نیاز از طریق دستگاه های نظارتی جمع آوری و مشخص شد که در انبار میوه ها در عصر روز عید مشکلاتی وجود دارد.
وی گفت: از مردم، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور، بازرسی ویژه رئیس جمهور تقاضا داریم وارد شوند و اگر تخلفی از سوی سازمان تعاون روستایی صورت گرفت، در غیر این صورت با مردم محتاط و آرام برخورد می کنیم. ” هم بزنید تا پردازش شود.
محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در این خصوص گفت: از رئیس تعاون روستایی و معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی برای تشریح میوه های ذخیره ای عید دعوت کرده ایم تا در مجلس حضور داشته باشند. . کشاورزی آمد.
منتقدان چه می گویند؟
بنابراین گزارش، در حالی که اتهامات و اظهارنظرهای ضد و نقیض درباره خرید میوه های شب عید از سوی مدیرعامل سازمان تعاون روستایی مطرح شده است، هنوز دستگاه های نظارتی غیر از کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نتیجه بررسی های خود را اعلام نکرده اند.
وی با بیان اینکه جزییات این پرونده روز دوشنبه اعلام می شود، گفت: مجلس با کسی اخوت و تعارف ندارد و تخلفات را به دستگاه قضایی گزارش می کند.
افکار عمومی منتظر اعلام نتایج کنترل دستگاه های نظارتی هستند
درخواست سازمان تعاون روستایی برای ورود دستگاه های نظارتی
بنابراین گزارش علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست خبری در خصوص حواشی ایجاد شده برای تامین میوه شب عید و اتهامات وارده به تعاونی روستایی، گفت: ستاد تنظیم بازار مصوبه ای برای عرضه میوه و خرما عید در ماه مبارک رمضان داشت. که سازمان تعاون روستایی موظف به تامین میوه شب عید بود، سقف آن 70 هزار تن بود و نگرانی از این بابت وجود ندارد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز