سازماندهی این برنامه بر کاهش کسری بودجه و ایجاد درآمد متمرکز است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای معاونان این سازمان اظهار داشت: این بودجه سازمان برنامه و بودجه نقش مهمی در تحقق شعار امسال دارد. . و در ابتدای سال برنامه ریزی های لازم برای اجرای شعار پرش «تولید با مشارکت مردمی» در تعامل و هم اندیشی با دستگاه ها تهیه و ابلاغ خواهیم کرد.
تشکیل کارگروهی برای پیگیری و اجرای دستور کار هدایت عالی در سازمان برنامه و بودجه کشور.
منظور افزود: همچنین کارگروهی در درون سازمان برای عملیاتی شدن این شعار و همچنین تحقق و پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه برنامه ریزی وظایف و بودجه و برگزاری جلسات مستمر تشکیل شد. برنامه های عملیاتی لازم را ارائه می دهد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: مقام معظم رهبری در دیدار سال نو با مسئولان دولت ضمن تقدیر از پویایی و تلاش دولت در عرصه های مختلف، نگرانی های خود را نسبت به برخی واقعیت های تلخ اقتصاد از جمله بالا بودن بیان کردند. قیمت ها، بی ثباتی، کاهش ارزش پول ملی و شکاف طبقاتی. ما نیز خود را موظف می دانیم که برای رفع این مشکلات برنامه ریزی و اقدامات جدی انجام دهیم.
سازمان برنامه و بودجه بر کاهش کسری بودجه، مدیریت هزینه ها و به حداکثر رساندن منابع درآمد دولت تمرکز دارد.
معاون رئیس جمهور گفت: تمرکز سازمان برنامه و بودجه بر کاهش کسری بودجه، افزایش بهره وری، مدیریت هزینه ها و حداکثرسازی صرفه جویی، دستیابی به حداکثر منابع درآمدی و تخصیص دولت بر اساس نیازسنجی و رعایت نیازهای ضروری دستگاه ها بوده است. از جمله راه حل های موجود برای رفع این نگرانی ها هستند. وی افزود: شعار دولت سیزدهم عدالت اجتماعی است و باید به کاهش فاصله طبقاتی توجه ویژه داشت.
تعامل سازمان برنامه و بودجه با دستگاه های اجرایی در زمان تنظیم بودجه 1403 بی سابقه بود.
منظور با اشاره به برگزاری جلسات فشرده با حضور وزرا و روسای دستگاه های اجرایی در مرحله تهیه بند دوم لایحه بودجه سال 1403 از سراسر کشور، گفت: این اقدام تعاملی در برنامه و بودجه بی سابقه است. ساماندهی کشور موجب ایجاد همدلی و رضایت ارگان ها و پیام آور شده است. او به جامعه امید داد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: نقش این سازمان قرار دادن توانمندی های کشور به صورت یکپارچه در خدمت رشد کشور و کاهش فاصله طبقاتی است و در این راستا لازم است دستگاه های مختلف تکامل یابد. به طور جدی. مرکز آمار ایران در نخستین گام ضمن بررسی و تعیین وضعیت شاخصهای نابرابری در کشور، باید جمعآوری کمکها و کمکهای نقدی و غیرنقدی دولت به خانوارهای ایرانی را در نظر گرفته و در اختیار نظام برنامهریزی قرار دهد. تا تصویر روشنی از وضعیت عدالت اجتماعی در کشور داشته باشیم.
absnews