اخبار اقتصادی روز

ساختارهای موجود برای صادرات نرم افزار و محصولات فناوری اطلاعات ضعیف است

ای بی اس نیوز/ مرکز نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در شورای اسلامی شهر گفت: ساختارهای صادراتی محصولات نرم افزاری و فناوری اطلاعات ضعیف است و انتظار می رود در حوزه کامپیوتر و صنعت فناوری اطلاعات تلاش بیشتری شود تا دستگاه های دیگر نیز وارد شوند. . با هم و بستری برای این منطقه ایجاد کنند.

علی اکبر کریمی 27 آبان ماه در شورای اداری استان مرکزی که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری برگزار شد، اظهار داشت: مشکل شبکه تلفن ثابت در روستاها همچنان بلاتکلیف است هرچند منابع مالی برای این سوال در روستاها وجود دارد. اما در عمل بسیاری از روستاها به ویژه روستاهای بزرگ این مشکل را دارند.

وی با اشاره به فرسودگی شبکه مخابراتی در روستاها افزود: در روستاهای خاص سوئیچ ها تجدید و پشتیبانی نمی شود که جای تقویت دارد. در برخی از روستاها بیش از 10 یا 15 سال پیش برای ارتباط تلفنی از مردم پول دریافت می شد اما هنوز پولی از جمعیت قطعی نشده است.

کریمی افزود: در حوزه تلفن ثابت نیز در شهرها مشکلاتی وجود دارد و برخی نیاز به توسعه تلفن ثابت دارند که باید مورد توجه قرار گیرد و سازوکار قانونی برای این امر فراهم شود.

وی با اشاره به اینترنت در روستاها افزود: با توجه به گسترش اینترنت در سراسر کشور و سود قابل توجه آن برای زندگی مردم، استقبال گسترده ای در این زمینه وجود دارد و توسعه این سرویس ضروری است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کامیجان در شورای اسلامی گفت: توسعه شبکه فیبر نوری هدف دولت سیزدهم بود و به سرعت در حال پیشرفت است اما گاهی در جاهایی دیده می شود که فیبر نوری وجود دارد. شبکه فیبر نوری ، شرکت دیگری نیز در حال برنامه ریزی برای ساخت این شبکه است. این یک نوع موازی کاری است، اما باید اقدامات و مشوق هایی انجام شود تا از این موازی کاری جلوگیری شود.

کریمی افزود: شرکت مخابرات استان مرکزی در گذشته شبکه خوبی داشت و در سال های اخیر تلاش زیادی برای توسعه فیبر نوری صورت گرفته و نیاز به حمایت بیشتر از مخابرات است.

کریمی خاطرنشان کرد: ساختارهای صادراتی نرم افزارها و محصولات فناوری اطلاعات ضعیف است و انتظار می رود در حوزه صنعت آی تی و فناوری اطلاعات تلاش بیشتری شود تا دستگاه های دیگر جمع آوری شده و بستری در این زمینه ایجاد شود.

مهدی نعیمی مدیرکل فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولتی استان مرکزی نیز گفت: از 117 روستای بالای 20 خانوار، 50 روستا باقی مانده تا تمامی روستاها تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات قرار گیرند.

وی افزود: استان مرکزی در حوزه فیبر نوری، توسعه فیبر و کسب و کار جایگاه خوبی دارد و در حوزه های انتخاباتی نیز در ایام انتخابات جایگاه خوبی خواهیم داشت. حدود 200 سایت در حوزه انتخابات مشکل دارند و امیدواریم تا زمان انتخابات این مشکلات حل شود.

نعیمی افزود: استان مرکزی یازدهمین استان از نظر توسعه است و 1117 روستای استان دارای پوشش ارتباطی هستند.

وی ادامه داد: 861 روستا در استان مرکزی به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و بر اساس آمار سامانه دیار دسترسی روستاها به اینترنت 93 درصد است. 9 روستای استان فاقد زیرساخت های اولیه هستند.

نعیمی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 159 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند که بیشترین ارتباط در شهرستان ساوه بوده است.

وی افزود: در مصوبه سفر ریاست جمهوری 83 سایت جدید ایجاد یا به نسل 3 و 4 ارتقا یافت.

محمد دستان رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز گفت: از نظر تعداد بنگاه های دانش بنیان رتبه هشتم کشور متعلق به استان مرکزی است.

وی افزود: پارک علم و فناوری در محدوده شهر قرار دارد و از انتشار آن حمایت نمی شود که می طلبد این موضوع در دستور کار ویژه قرار گیرد تا کسب و کارها بیشتر تشویق شوند.

این مقاله می افزاید: اگر بتوان اینترنت را به طور خاص برای کسب و کارهای فناوری و دانش بنیان و پارک های علم و فناوری تعریف کرد، اتفاقات بهتری در این حوزه رخ خواهد داد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *