اخبار سیاسی روز

بررسی راهکارهای کاهش تورم در برنامه هفتم توسعه در جلسه هیات فرصت

در جلسه فوق العاده ای که به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه، رئیس سازمان برنامه و بودجه، قائم مقام بانک مرکزی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس، دبیر و اعضای مجمع برگزار شد. مجمع، بررسی و بررسی سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.

در بحث نقدینگی و اعتبارات بانکی، اعضای مجمع تصویب کردند که «با اصلاح نظام‌های پولی، بانکی، مالی و تجاری، نقدینگی را هدایت و اعتبارات بانکی را به سمت فعالیت‌های مولد سوق داده و فعالیت‌های غیرجذاب را غیرجذاب جلوه دهند».

محمدباقر ذوالقدر، دبیر شورای تشخیص فرصت ها نیز با اشاره به اینکه هدف این شورا این است که اولویت برنامه هفتم توسعه اقتصادی عدالت محور باشد، گفت: پیشنهاد کمیسیون تلفیق رشد اقتصادی با عدالت و بدون عدالت است. بنابراین تورم در طول برنامه نقدینگی مدیریت و کنترل شود و در پایان برنامه تورم تک رقمی شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، اعضای مجمع پیشنهاد کمیسیون مشترک تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه را با موضوع «ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمت ها و نرخ ارز و کاهش نرخ تورم» بررسی کردند. سالانه 7 واحد درصد از برنامه هفتم توسعه و دیجیتالی شدن آن تا پایان برنامه.
اعضای مجمع همچنین مقرر کردند: کنترل و مدیریت نقدینگی و ایجاد تعادل بین نرخ رشد نقدینگی و رشد ناخالص داخلی به گونه‌ای که هر سال حداقل 20 درصد از نرخ رشد نقدینگی کاهش یابد.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در این دیدار با اشاره به تلاش دولت برای کنترل نقدینگی و اهمیت هماهنگی بین سیاست های کلی و برنامه های تحول در داخل دولت، گفت: توجه به سیاست های دولت باعث هماهنگی حرکت در کشور می شود. .

انتهای پیام

محمدباقر قالیباف رئیس شورای اسلامی نیز در این جلسه بر لزوم هدایت نقدینگی به سمت تولید و بازتعریف رابطه مالیات و نقدینگی و ابزار سرمایه تاکید کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا