انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از غذاهای ناسالم 10 تریلیون دلار برای اقتصاد جهانی هزینه دارد.
به گزارش ای بی اس نیوز، صنعت غذا و کشاورزی سالانه بیش از 10 تریلیون دلار خسارت به اقتصاد جهانی به دلیل رژیم های غذایی ناسالم، آسیب های زیست محیطی و سوء تغذیه وارد می کند.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد که دوشنبه 15 آبان ماه منتشر شد، حدود 70 درصد از این هزینه های پنهان ناشی از مصرف غذاهای بسیار فرآوری شده و رژیم های غذایی سرشار از چربی و قند است که منجر به چاقی و تغذیه نامناسب می شود. . بیماری های مسری و کاهش بهره وری نیروی کار، به ویژه در کشورهای با درآمد بالا و متوسط.
از زمانی که جنگ بین روسیه و اوکراین باعث افزایش قیمت ها و تشدید بحران هزینه های زندگی شد، صنعت جهانی غذا و بازارهای کشاورزی تحت نظارت فزاینده ای قرار گرفته اند. هزینه های پنهان شناسایی شده توسط فائو در 154 کشور تأثیر نامتناسبی بر فقیرترین کشورها دارد، جایی که ضرر و زیان عمدتاً با فقر و سوء تغذیه مرتبط است.
طبق گزارش بلومبرگ، فائو اعلام کرد که هزینه های پنهان بین 10 تریلیون تا 16 تریلیون دلار در سال است که نتیجه احتمالی آن 12.7 تریلیون دلار است و حدود یک پنجم این هزینه ها به محیط زیست، به ویژه گازهای گلخانه ای و نیتروژن مرتبط است. تغییرات در کاربری زمین و آب
انتهای پیام