وقتی گروهی از دوستان را دیدم، همین گروه – با تعداد کمتری – در روزهای منتهی به انتخابات با آقای رئیسی ملاقات کردند. این تداعی بی ربط نبود چون از صحبت های دوستان مشخص بود که این دیدار ادامه همان دیدار است.
وی در پایان با قاطعیت گفت: با وجود همه مشکلات به آینده امید زیادی دارم و مطمئنم شرایط بهتر خواهد شد و از مشکلات عبور خواهیم کرد.
در آن زبان فصیح و قلم ماهرانه رسانه ها در اجرای تمامی مصوبات به چشم رئیس جمهور تشریح شده است.
ساعت 18:45 روز چهارشنبه 12 آبان از دفتر رئیس جمهور با من تماس گرفتند.
سپس تصمیم گرفته شد که هر یک از شرکت کنندگان در مدت 5 دقیقه به راحتی و با آرامش نظرات خود را بیان کرده و آنچه را که مناسب می دانند بیان کرده و نظرات خود را بیان کنند.
آقای مصطفی کواکبیان نفر اول بود و بعد از ایشان هر یک از مهمانان به زبان دری سخنرانی کردند.
من دوم بودم متنی که از قبل آماده کرده بودم چندین محور داشت.
پیش از حضور رئیس جمهور، آقایان فرشاد مهدی پور معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و ایمان شمسایی مدیرکل جدید مطبوعات داخلی حضور داشتند. معاون ارتباطات و مدیرکل روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری و آقای کاوه اشتهاردی دستیار معاون اول رئیس جمهور نیز نقش میزبان را بر عهده داشتند.
آقای غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز با آقای رئیسی وارد جلسه شد.
وقتی ماشین را دیدم، به خیابان پاستور رفتم. جزئیات و اطلاعات مربوط به خودروها ثبت شده است. پس از درهای اول و دوم و سوم گذشتم و در ساعت مقرر وارد ساختمان شدم.
مسئولان هر رسانه بسته به تخصص و رسانه خود به مواردی نیز اشاره می کردند که رئیس جمهور موارد فردی را یادداشت می کرد و گاه در حین بحث و گفت وگو از سوی مسئولان سؤالاتی را مطرح می کرد.
موضوعات مطرح شده توسط سایر همکاران عبارتند از: سرنوشت مذاکرات، ارتباط با دنیا، حل مشکل بانکی جهانی، کاغذ مطبوعات، مسائل اقتصادی، فروش نفت، تورم، صادرات، ورود ارز، سفر به استان ها، قرار ملاقات ها و ارتباط سیستماتیک. با رسانه ها و شفافیت این موضع دولت در مورد مسائل مختلف و فرصتی برای تعیین سخنگوی دولت است که بر آن تاکید کرده اند.
نوبت به رئیس جمهور رسید. وی از همکارانش در ریاست جمهوری نظر خواست و از آقای مهدی پور در مورد سند سوال کرد.
این دیدار حدود سه ساعت به طول انجامید و حضار پس از میزگرد ریاست جمهوری تشکیل جلسه دادند. وقت گفتگوهای خصوصی، بحث های غیررسمی و عکس های دسته جمعی بود.
همچنین از دولت خواسته شد که سازوکاری برای تعامل با همه رسانه های کشور اعم از موافق و مخالف و به ویژه رعایت انصاف در قبال رسانه های منتقد تعریف کند.
عصر روز چهارشنبه 12 آبان 1400، مسئولان رسانه ای با حجت الاسلام و المسلمین رئیس جمهوری اسلامی ایران، سید ابراهیم رئیسی دیدار کردند.
آقای مهدی پور با نصب رئیس جمهور و خوشامدگویی هر یک از حاضرین به معرفی افراد حاضر در جلسه پرداخت. هر معرفی با سلام رئیس جمهور همراه بود.
آقای رئیسی با چهره های بشاش و به دور از خستگی و با ابراز امیدواری به آینده باز هم به حاضران خوش آمد گفت و به نکات صحبت های همکاران پرداخت.
کل زمان مکالمه مدیران که قرار بود هر کدام 50 دقیقه بیشتر نباشد – و البته بیشتر صحبت کردند – بیش از 9 (21) ساعت بود.
به گزارش ای بی اس نیوز، علی متقیان در تشریح این دیدار می نویسد:
تشریفات و محدودیت خاصی وجود نداشت. من مهمان ها را نمی شناختم. وقتی وارد محوطه شدم آقایان حجت الاسلام سیدمحمود دعایی و سعدی مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت را دیدم. ما سه نفر وارد اتاقی شدیم که به صورت اتاق های انتظار ساده با مبل های یک نفره و سه نفره چیده شده بود.
از رئیس جمهور خواستم با اعتماد به رسانه ها، رسانه ها را ناظر و دنبال کننده مصوبات و جابجایی های حکومتی معرفی کنند چرا که با این مأموریت رسانه ها می توانند مصوبات را تک تک پیگیری کنند و همه را از گزارش کار در رسانه خود مطلع کنند.
کم کم گروهی از همکاران رسیدند. چند دوست بعد. به نظر می رسد میزبانان منتظر ورود همه مهمانان بودند، زیرا به محض ورود آخرین مهمان، رئیس جمهور با روی باز و سلامی طولانی وارد مجلس شد.
در ادامه این متن از رئیس جمهور خواسته شده است که از هرگونه تبانی رسانه ها با مقامات محلی و وزارتخانه ها پرهیز کرده و از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فقط وزارت ارشاد در زمینه اعطای کمک های بلاعوض و کمک به رسانه ها و رسانه ها، همه کمک ها را به رسانه ها ارائه کند. جوایز روزنامه نگار . . .
انتهای پیام/
علی متقیان
مدیرکل خبرگزاری دانشجویان ایران (ای بی اس نیوز)