اجتماعی

رفتار شهید سلیمانی با اقلیت ها مطابق با استانداردهای جهانی است

به گزارش ایلنا، این نشست با حضور رئیس کمیته ویژه نظارت حقوقی و بین المللی ترور شهید سلیمانی، معاونان وزیر امور خارجه و کشور و تعدادی از دانشگاهیان و کارشناسان منطقه برگزار شد. و مسائل بین المللی سوالات با تاکید بر تبیین دیدگاه و سیر عملی شهید سلیمانی. این سازمان به منظور احترام و دفاع از حقوق اقلیت های قومی و مذهبی در جریان حمله داعش به عراق برگزار شد.

در این دیدار عباسعلی کدخدایی مشاور وزیر امور خارجه و رئیس کمیته ویژه نظارت حقوقی و بین المللی ترور شهید سلیمانی اعلام کرد: وفای به قسم، شجاعت، صداقت و تواضع از فضایل و ویژگی های اخلاقی است. از شهید سلیمانی که شخصیت او هنوز در جریان حمله داعش مورد تمجید رهبران اقلیت جامعه عراق بود.

وی با تشریح رویکرد انسان دوستانه شهید سلیمانی نسبت به مقوله اقلیت در جنگ با داعش در عراق، گفت: این ویژگی ها از شهید سلیمانی یک فرمانده با دید انسانی ساخت و فرماندهی عملیات علیه داعش و حماسه شکست حصر آمرلی را بر عهده داشت. او با اعتقاد به تکریم انسان ها، در دفاع از حقوق اقلیت های کرد، ایزدی، ترکمن و مسیحی بدون در نظر گرفتن قومیت آنها گام برداشته و برای تقویت پایگاه دفاعی آنها در جنگ با داعش بسیار تلاش کرده است.

کدخدایی اقدامات شهید سلیمانی به نفع اقلیت های قومی در عراق را مبتنی بر اعتقاد وی به آموزه های قرآنی تکریم انسان ها دانست و تاکید کرد: رفتار شهید سلیمانی با اقلیت ها مطابق موازین بین المللی و حقوق بین الملل و حقیقت است. خط عمل او به عنوان بخشی از دفاع او ضروری است. اقلیت ها باید برای افکار عمومی جهان توضیح داده شوند تا بتوانیم دفاع قوی و روشنی از پرونده حقوقی آنها داشته باشیم.

عبدالله مبینی معاون وزیر کشور و همرزم و همرزم شهید سلیمانی سخنران دیگر این جلسه بود که با اشاره به مبانی فکری و گفتمانی مبارزات شهید سلیمانی با داعش گفت: تقابل دو گفتمان، دیدگاه، اندیشه. ، رویکرد و رفتار در حوزه بین المللی در این کمپین ها.

وی افزود: سیاست حاکم بر نظام بین الملل از سال 2003 تا شهادت سردار سلیمانی که بخشی از آن در منطقه ستاره رخ داد، تفاوت این دو رویکرد را نشان می دهد.

به گفته معاون وزیر کشور، رویکرد اول که مدعی حقوق بشر در ظاهر و رویکرد دوم به صورت واقعی است، به دور از ریا و فریب و انگیزه های مادی با هدف دفاع از امنیت، انسانیت و دفاع از حقوق بشر به معنای انسانی است.

وی ادامه داد: دیدگاه شهید سلیمانی و نحوه دفاع از اقلیت ها در برابر داعش بر پایه دانشی مستحکم برگرفته از معارف و معارف ناب اسلام، سیره پیامبر اکرم و اهل بیت علیهم السلام بود. آنها و رهنمودهای مقام معظم رهبری. آمریکا با ایجاد و حمایت از داعش به دنبال اجرای طرح خاورمیانه بزرگ و نابودی کشورهای محور مقاومت بود، اما شهید سلیمانی در جنگ با داعش جانانه جنگید و پایگاه دفاعی اقلیت های مظلوم در برابر داعش را تقویت کرد تا بتوانند از خود دفاع کنند. آنها یک هویت سردار سلیمانی بدون توجه به نگاه مبتنی بر تفاوت های قومیتی و نژادی و مبتنی بر اعتقاد قرآنی به عزت انسان و وظیفه دینی به ندای ظالمانه مردم مظلوم داعش پاسخ داد و با این رویکرد در مقابله با داعش در واقع به نمایندگی از ایالات متحده می جنگید، داعش را شکست داد و اساساً نقشه توطئه آمیز آمریکا برای خاورمیانه جدید را خنثی کرد.

محمدحسن شیخ‌الاسلامی، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاست‌گذاری در جمع دیگر سخنرانان این نشست گفت: در بسیاری از مسائل حقوق بشری باید از نگاه محدود به مسائل حقوقی فراتر رفت و دیدگاه اسلام را در این موضوع نیازمند نگاه عرفانی به انسان است.

وی با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی با تلاش مستمر و اخلاص بی سابقه مورد رحمت خداوند قرار گرفت، تصریح کرد: نگاه شهید سلیمانی به انسانیت و جهان عرفانی و بخشنده بود و از این نظر تفاوتی بین او و مردم وجود نداشت. منطقه

وی افزود: حمایت وی از اقلیت های قومی و مذهبی تنها به عراق و در زمان جنگ محدود نشد و پس از سقوط صدام حسین و تشکیل رژیم جدید عراق، این شرایط هم در زمینه حقوق بشر و هم در زمینه بشردوستانه حاکم شد. حقوق.

ایرج مسجدی سفیر سابق ایران در عراق دیگر سخنران این نشست بود که به حضور سردار سلیمانی در اقلیم کردستان اشاره کرد و گفت: داعش پس از تسلط بر دهوک و مرزهای سوریه و ساکنان منطقه کردستان را مورد حمله قرار داد. از این استان ها به مرزهای ایران و ترکیه گریختند. سردار سلیمانی به سرعت به درخواست مسعود بارزانی مبنی بر کمک نظامی جمهوری اسلامی ایران برای دفع داعش پاسخ مثبت داد و او و هیئتی که در آن من مشاور شهید سلیمانی بودم به اربیل سفر کردند.

وی افزود: این عملیات با رهبری و مشارکت قوی ایران در سه محور طراحی و سرعت برای بازپس گیری شهرهای منطقه آغاز شد، پیشمرگه ها شجاعت پیدا کردند و این معادلات را تغییر دادند و نیروهای داعش از تمام نقاط منطقه عقب نشینی کردند. . منطقه در عرض 24 تا 48 ساعت این مناطق آزاد شده است.

سفیر سابق ایران در عراق گفت: با آزادسازی منطقه، مسعود بارزانی در جلسه ای به من گفت که واقعاً نمی دانم چگونه از جمهوری اسلامی، سردار سلیمانی و شما تشکر کنم. او نامه ای به رئیس جمهور ایران نوشت و رسما از او تشکر کرد. من هم گفتم دفاع از خود دفاع از انسانیت است و برای ما سنی و ایزدی فرقی ندارد و همه باید از قتلگاه داعش نجات پیدا کنند.

وی با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی یک واقعیت تاریخی است، گفت: اگر تلاش های شهید سلیمانی نبود، منطقه به دست داعش می افتاد و مرزهای ایران را تهدید می کرد. این حقیقتی است که بسیاری از خود آکراد به آن اعتراف می کنند. آنها شهید سلیمانی را دوست داشتند و بارزانی معتقد بود که شهید سلیمانی انسان پایبند به قولش است. بینش سردار سلیمانی از جهان و انسان عرفانی و سخاوتمندانه بود.

در بخشی دیگر از این دیدار، اسماعیل بقایی هامانه مشاور وزیر امور خارجه با بررسی نقش شهید سلیمانی در دفاع از اقلیت ها در دوران مبارزه با داعش، خاطرنشان کرد: تلاش های شهید سلیمانی در مبارزه با دولت اسلامی و … دفاع از اقلیت هایی مانند ایزدی ها، ترکمن ها، کردها این در سوریه و عراق مشهود است. تلاش شهید با هدف حفظ و حراست از اقلیت ها فارغ از نژاد، قومیت و مذهب و از منظر انسانی بود.

در بخشی دیگر از این دیدار، سردار مسگریان از همرزمان شهید سلیمانی به بیان شرایط سخت عراق در جریان حمله داعش پرداخت و وضعیت وخیم ترکمن ایزدی و شیعیان نینوا را در صلاح الشریف تشریح کرد. -دین و کرکوک. استان هایی که با رفتارهای وحشیانه و به شدت خشونت آمیز روبرو هستند. داعش تلاش های شهید سلیمانی برای دفاع از موجودیت این اقلیت ها را راهی برای نجات بسیاری از مردم بی گناه دانست و به اقدامات شجاعانه و موشکافانه شهید سلیمانی در شکستن محاصره آمرلی بها داد. و آزادسازی این شهر که از فاجعه کشتار گسترده ترکمن ها به دست داعش جلوگیری کرد.

آخرین سخنران این نشست حسین خانی از اعضای هیات علمی دانشگاه ابعاد جنایات دولت اسلامی علیه اقلیت ایزدی را که مصداق بارز نقض فاحش حقوق بشر است از دیدگاه بررسی کرد. حقوق بین الملل و سپس به تبیین نقش مؤثر شهید سلیمانی در محدودسازی و توقف این جنایات پرداخت.

وی در پایان گزارش خود گفت: شهید سلیمانی در قالب ارزش‌ها و اصول حقوق بین‌الملل که مورد قبول و پذیرش نوع مردم، دولت‌ها و مردم است، توانست تأثیرات عظیمی در صحنه بین‌المللی ایجاد کند. نهادهای بین المللی همچنین حمایت وی از اقلیت های مذهبی، مذهبی و قومی در عراق و سوریه به عنوان یکی از ارزش ها، اصول و قواعد حقوق بین الملل در رفتار این شهید و یارانش نمود دارد.

اخبار خبرگزاری رکنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *