رشد 9 درصدی تولید در صنعت لوازم خانگی
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در 4 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد در تولید لوازم خانگی و 11 درصد در تولید لوازم خانگی افزایش داشته ایم. بخش صادرات .
وی افزود: در حال حاضر شاهد تحول در تولید محصولات حجیم، لوازم خانگی کوچک، گرمایش و سرمایش، گاز و لوازم یدکی هستیم.
برادران گفت: در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت لوازم خانگی ایران، محصولاتی که برای اولین بار با کمک شرکت های دانش بنیان به ویژه با رویکرد «کاهش» مصرف انرژی به ویژه در حوزه تولید رونمایی شد. گرمایش و هوا. نرمکنندهها، جزو اولویتهای ما هستند.
وی با بیان اینکه تولید 250 هزار دستگاه کولر گازی کم مصرف به نوعی در کاهش مصرف برق موثر بوده است، افزود: با کمک وزارت نفت و وزارت نیرو که متعهد به حمایت از وزارت حراست هستند. در کاهش مصرف انرژی مصرف، تولید این محصول باید توسعه و افزایش یابد.
برادران با اشاره به اینکه روند رو به رشد صنعت لوازم خانگی به شدت ادامه دارد گفت: در سال 1398 حدود 14 میلیون دستگاه، در سال 1400 حدود 16 میلیون دستگاه، در سال 1401 حدود 16 میلیون و 500 هزار دستگاه و در سال 1402 بیش از 17 و 1500 هزار دستگاه لوازم خانگی . در داخل کشور تولید شدند.
هدف گذاری برای 1404; تولید بیش از 20 میلیون دستگاه لوازم خانگی
معاون وزیر صنعت افزود: برای سال 1403 تولید بیش از 20 میلیون دستگاه لوازم خانگی هدف گذاری شده است، ضمن اینکه رضایتمندی مردم در صنعت لوازم خانگی به لطف رقابت پذیری و فعالیت بخش خصوصی در این زمینه افزایش یافته است منطقه بوده و توانسته ایم گارانتی محصول را از 18 ماه به 24 ماه در زمینه رضایت مشتری افزایش دهیم.
برادران گفت: همچنین توانستیم میزان داخلی سازی را در گروه کالاهای مختلف به حدود 70 درصد برسانیم.
وی افزود: علاوه بر رشد کمی و کیفی، خطوط تولید محصولات و محصولات جدید که مورد پسند مردم قرار گرفت اما در کشور تولید نشد، امسال نسبت به سال های گذشته رشد مثبتی داشته ایم. بیش از 25 درصد در تولید گروه های محصول خاص. این روند ادامه دارد.
برادران درباره رقابت پذیری محصولات لوازم خانگی نسبت به نمونه های خارجی نیز گفت: زمانی متوجه رقابت پذیری آن می شویم که مردم آن را بپذیرند، این حجم از محصولات لوازم خانگی که تولید و مورد پسند تولیدکنندگان داخلی است و منجر به افزایش صادرات شده است. به منطقه این نشان دهنده رقابت پذیری آن است.
وی افزود: تولیدکنندگان در حوزه خدمات بانکی، تامین به موقع ارز و تامین ماشین آلات مدرن دغدغه هایی دارند که باید با کمک سایر دستگاه ها این دغدغه ها برطرف شود. اگر این مشکلات و موضوع ترخیص تعهدات ارزی حل شود، شاهد پیشرفت بیشتر در حوزه تولید و صادرات خواهیم بود.
تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی باید در اولویت قرار گیرد
معاون وزیر صمت همچنین در خصوص تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان در صنعت لوازم خانگی گفت: انتظار داشتیم تولیدکنندگان در صنایع بالادستی تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی داخلی را در اولویت قرار دهند. متاسفانه در برخی از گروه های محصول ما. قیمت ارائه شده برای صادرات کمتر از قیمت ارائه شده در داخل کشور است.
برادران اضافه کرد: برای جلوگیری از فروش ناخالص و حرکت به سمت تکمیل زنجیره ارزش، از مدیران می خواهیم به بخش هایی مانند صنعت لوازم خانگی که زمینه اشتغال را فراهم کرده و در گذشته توانسته اعتماد عمومی را جلب کند، لطف بیشتری کنند. سال
وی افزود: صنعت لوازم خانگی از سال 1396 با وجود اعمال تحریم های ظالمانه، صنعتی رو به رشد بوده و روند رقابتی در بین تولیدکنندگان بخش خصوصی شکل گرفته است.
معاون وزیر صنعت صمت گفت: قاطعانه از انحصار و ایجاد محدودیت در بازار خودداری می کنیم تا این روند رشد به حمایت چند نفر بستگی نداشته باشد، بلکه بتواند به عنوان یک صنعت در آستانه بلوغ بایستد.