رشد 26 درصدی بازده کالاهای متروکه در ماه اکتبر
استخراج 696 پرونده جهت رسیدگی با حضور 25 قاضی دادگستری و تعزیرات در سازمان اموال کشور
سازمان اموال خصوصی پس از بازدید از دادگستری پیش رفت
فاضل ادامه داد: در این راستا میانگین هفت ماهه فروردین تا مهر 944 میلیارد ریال و تنها برای آبان ماه یک هزار و 196 میلیارد ریال بوده که حاکی از رشد بیش از 26 درصدی بازدهی کالاهای متروکه در کشور است. اکتبر. “
وی افزود: با توجه به شرایط خاص این محصول، پیشنهاد ما این بود که ستاد سازمان اموال تملیکی برای تعیین تکلیف این محصول مستقیما ورود کند تا سرعت، دقت و صرفه جویی دولت رعایت شود.
پیگیری 3 پرونده سنگین توسط نماینده قوه قضائیه در بازدید از انبارهای ملک سمنان
نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال خصوصی با اشاره به تخصیص 6 هزار و 932 فقره پرونده در مهرماه امسال، گفت: مجموع پرونده های تخصیصی از ابتدای سال تاکنون 36 هزار و 872 فقره بوده است.
وی با اشاره به صدور قرار عدم صلاحیت برای 30 پرونده و ارجاع این پرونده ها به تعزیرات گفت: در خصوص تشکیل پرونده در سازمان اموال تملیکی، 4460 پرونده در آبان ماه تشکیل و 32 هزار و 471 فقره پرونده از تاریخ 13 خرداد تاکنون تشکیل شده است. شروع کنید. به مقامات قضایی و تحریم های دولتی مرتبط است.
وی ادامه داد: در سه مورد حکم برائت و در چهار مورد حکم قطعی صادر شد. 45 پرونده در دادسرا در حال رسیدگی است و 38 پرونده در دادسرا ثبت نشده است. به این معنا که املاک موجود است اما سابقه آنها در دادسرا پیدا نشده است و این به دلیل خلأهایی است که بین کاشف، سازمان زمین و مراجع قضایی وجود دارد و باید پر شود.
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر مزایده سازمان اموال تملیکی در حال انجام است و مزایده از 8 آذر آغاز شده و زمان مشاهده ملک تا 14 آذر تعیین شده است. پس از بسته شدن سایت، سایت در تاریخ 16 آذر رمزگشایی می شود و مرحله دوم حراج حضوری در تاریخ 23 آذرماه برگزار می شود.
نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال گفت: در مرداد ماه هزار و 407 ردیف ملکی، شهریورماه 2 هزار و 549 ردیف، مهرماه هزار و 939 و در آبان ماه هزار و 62 ردیف اموال مسترد شده است که نشان دهنده جابجایی الف کالا در جلوی سازمان برای بازگرداندن کالا.
فاضل در خصوص معاملات معاملاتی گفت: سازمان انحصاری املاک بنا به دلایلی موظف است برخی از کالاهای مورد معامله را طبق ضوابط، مقررات و مقررات به فروش برساند. در همین راستا در آبان ماه سه هزار و 197 میلیارد ریال ارزش ارزیابی ملک بوده که برای فروش آن مذاکره شد و در نهایت فروش سازمان املاک سه هزار و 969 میلیارد ریال بود که در در این مورد شاهد رشد نسبت به گذشته هستیم.
وی با اشاره به عملیات مختلف سازمان املاک اعم از تخریب، استرداد، مرمت، مزایده، مذاکره و مزایده، تصریح کرد: در حوزه تخریب اموال مفاسد، نسبت تخریب در آبان تا مهرماه 362 درصد است. یعنی خط کالایی که باید کالاهای فاسد را در مهرماه معدوم کنیم 2487 ردیف و در آبان 11489 ردیف بوده است. این نشان می دهد که سازمان املاک و مستغلات از زمان سفر رئیس قوه قضائیه پیشرفت و پیشرفت چشمگیری داشته است.
برگزاری اولین عملیات مزایده پس از تاج و واریز 131 میلیارد ریال به خزانه.
انتهای پیام/
فاضل با اشاره به بررسی پرونده های سازمان اموال توسط 25 قاضی قوه قضائیه و ضابطان سازمان تعزیرات در پی بازدید دستگاه قضایی از انبارهای اموال استان تهران، گفت: طی این بررسی ها 696 نفر پرونده استخراج شد 341 پرونده برای رسیدگی بیشتر به دادسرا منتقل شد و در نتیجه در همین مدت 109 پرونده مختومه شد.
وی در خصوص استرداد کالا گفت: در خصوص کالاهای قاچاق که توسط کاشف سازمان املاک و مستغلات کشف و تحویل می شود و باید با رای مراجع قضایی یا تعزیرات سازمان عودت داده شود، مقایسه مهر ماه است. و نوامبر بیش از 6.4 دهم یک آمار را نشان می دهد. ” درصدی دارد.
رشد 24 درصدی حراجی ها در ماه نوامبر
وی با اشاره به بازدید از انبارهای تحت مالکیت استان سمنان گفت: علیرغم اینکه اداره کل اموال استان سمنان در سال 1376 تاسیس شد، اجناس زیادی در انبارهای دارایی این استان وجود داشت و در همین راستا اقدامات لازم برای تعیین تکلیف را ذکر کرده ایم. کالاهای موجود در این انبارها.
نماینده قوه قضائیه سازمان اموال در تشریح مهمترین اقدامات انجام شده برای تعیین حقوق کالا در انبارهای این سازمان گفت: کمتر از یک ماه پیش رئیس قوه قضائیه از انبار مرکزی سازمان کالا در تهران بازدید کرد. ، از سه استان بازدید کرد; استان اول شامل سایر انبارهای پراکنده در سطح استان تهران بود که مورد بازدید قرار گرفت و در این انبارها همان شرایطی که در انبار مرکزی استان تهران وجود داشت در این انبارها نیز وجود داشت.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از قوه قضائیه، رسولی فاضل، نماینده قوه قضائیه در سازمان کالا با اشاره به بازدید از انبارهای کالا و گمرک استان قم، گفت: اعلام شد حدود 40 مورد در زندان است. شعب را بررسی کرده و در صورت صدور رای قطعی در اسرع وقت حدود یک سوم انبارها تخلیه می شود.
وی گفت: عملیات مرمتی در اموال متروکه در حال انجام است. یعنی اموال متروکه به سازمان املاک ارائه و به سازمان املاک تحویل می شود و صاحب ملک درخواست استرداد می کند و طبق قانون سازمان املاک موظف است کالا را به صاحب آن مسترد کند. .
وی با اشاره به وضعیت تجهیزات مونوریل قم در انبارهای گمرک این استان گفت: مقرر شده تا 15 آذرماه برای این تجهیزات تعیین تکلیف شود. در همین راستا متذکر می شویم که استاندار، دادستان مرکز استان، شهردار و شرکت متولی مونوریل قم همگی عجله دارند تا هر چه سریعتر این تجهیزات را تخصیص دهند.
امیدواریم با ورود رسانه ها به ویژه صدا و سیما در موضوع ساماندهی مالکیت زمین که به دنبال بازدید از دادگستری صورت گرفت، این مزایده ها و مزایده ها توسعه چشمگیری پیدا کند و با استقبال خوبی مواجه شود.
وی گفت: علت بازدید از انبارهای تحت مالکیت استان سمنان این بود که چندی پیش به ما اطلاع دادند که کالاهای با ارزش به این استان قاچاق شده و حکم قطعی در مورد آنها صادر شده اما هنوز تکلیف مشخص نشده است. . در جریان بررسی این مشکل به حجم زیادی از لوازم یدکی خودرو برخورد کردیم و به گفته مدیرکل اموال استان سمنان ارزش این محصول حدود 200 میلیارد تومان است که بخشی از آن در گذشته به فروش رسیده است. مزایده و لازم است در اسرع وقت تعیین تکلیف شود مابقی این لوازم را برای اقدام اختصاص دهید.
تجهیزات مونوریل قم تکلیف را مشخص می کند
وی در خصوص عملیات مزایده گفت: به دلیل بیماری عروق کرونر قلب و دلایل دیگر این موضوع دو سال به تعویق افتاده و اجرایی نشده است. اما با توجه به تاکید نمایندگان قوه قضائیه در هیات مدیره سازمان اموال، اولین مزایده انجام شد که از مجموع 552 میلیارد ریال 131 میلیارد ریال فروخته شد و این مبلغ به خزانه دولت منتقل می شود.
تمرکز بر تسریع در فروش 200 میلیارد تومانی لوازم یدکی خودرو
انتساب حدود هفت هزار پرونده در پی بازدید رئیس قوه قضائیه از انبارهای اموال
نماینده قوه قضائیه در سازمان املاک نیز درباره عملیات مزایده گفت: مزایده آبان ماه نسبت به دوره قبل رشد چشمگیری داشته و در فاصله آبان تا مهر بیش از 24 درصد افزایش داشته است. یعنی فروش مهرماه سازمان اموال تملیکی 913 میلیارد ریال و فروش مهرماه سازمان اموال تملیکی 1.140 میلیارد ریال بوده است.
نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال گفت: در همان محل سه پرونده لاستیکی که حجم بالایی داشت پیگیری شد و در خصوص این پرونده ها با مدیرکل تعزیرات استان سمنان تماس تلفنی داشتیم. تنها در یکی از این موارد که مهم ترین مورد بود، تعزیرات اعلام کرد در خردادماه دستور فروش صادر شده اما حکم فروش به سازمان اموال و اموال نرسیده و مقرر شد به محض فروش کالا. ممکن است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز