12:15 – 07 سپتامبر 1403 ق
محمد حسین علامه، مدیرکل برنامه ریزی، توسعه، اداری و منابع سازمان بنادر و دریانوردی در برنامه رادیو اختاز با بیان اینکه ایران در قالب برنامه به اقتصاد توجه کرده است، گفت: حدود 5800 کیلومتر مسیر داریم. مرزهای آبی و بیشتر صادرات و تجارت کشور از طریق دریا صورت می گیرد. در نتیجه اقتصاد دریایی موضوع مهمی است که مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سازمان بنادر وارد بحث اقتصاد دریایی شد و در دوره قبل اقدامات مهمی در این زمینه انجام دادیم. در برنامه های پیش بینی شده بیش از 103 درصد پیشرفت داشته ایم و در این قسمت شرکت بندری توجه ویژه ای به اهداف و اهداف خود دارد. ظرفیت کانتینری کشور به 7.8 میلیون رسیده است و ظرفیت کانتینری را به 9 میلیون می رسانیم.
علامه گفت: انتظار می رود در سیاست های عمومی این مجموعه وارد حوزه اقتصاد دریایی شود که دولت آن را نهاد ریاست جمهوری تعیین کرده است. استراتژی هایی را در سازمان بنادر شناسایی کرده ایم که با بقیه بخش ها همگام است و اولین موضوعی که باید به آن توجه شود توسعه اقتصاد دریا محور است.
مدیرکل برنامه ریزی، توسعه اداری و منابع سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ظرفیت سازی یکی از موضوعات بسیار مهم کشور و اقتصاد دریایی است. مسائل ایمنی و زیست محیطی مهم هستند.
وی افزود: با همکاری وزارت امور خارجه ارتباط با کشورهای خارجی یکی از برنامه ها و راهکارهای ماست که حدود دویست نفر تعهد خدمت ده ساله داده اند و مجوزهای آنها را گرفته ایم. همچنین استفاده از ظرفیت دانش بنیان شرکت ها برای رفع نیاز ضروری است.
خبرنگار: کبری عزیزم