رزمایش مشترک ضد تروریسم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان همزمان برگزار شد.
امیر سرتیپ چشک گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، رزمایش مشترک همزمان با هدف مبارزه با تروریسم و تامین ثبات در استان آذربایجان غربی طی یک روز برگزار شد. ایمنی سد ارس
به گزارش ای بی اس نیوز، سردار سرتیپ کریم چشک، معاون عملیات نیروی زمینی ارتش با اشاره به توافق دوجانبه بین کشورهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته بین دو کشور. رزمایش نیروهای ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در سطح گردان و واکنش سریع به منظور مبارزه با تروریسم و تامین امنیت پایدار سد ارس در معرض تهدید گروه های تروریستی برگزار شد. به مدت یک روز در استان آذربایجان غربی اجرا شد.
وی افزود: این رزمایش با هدف ارائه یک برنامه نظامی هوشمند با استفاده از تاکتیکها و تکنیکهای مختلف عملیاتی برای مقابله با نیروهای تروریستی و جرایم سازمانیافته، توسعه ستادهای مشترک و اقدامات اطلاعاتی برای مقابله با هر نوع تهدید، با انتقال دانش، تجربیات و تشدید رزمی است. قدرت و ارتقای سطح مهارت کارکنان نظامی نیروهای مسلح دو کشور در اجرای عملیات ترکیبی، افزایش سطح همکاری فرماندهی و ستاد در هدایت رزمایش ترکیبی، با ایجاد پیوندهای عمیق نظامی برای مقابله با آنها. دشمنان مشترک، افزایش مهارت های عملیاتی با ظرفیت سازی و ایجاد توانمندی های راهبردی برای انجام عملیات علیه گروه های تروریستی و در نهایت ارتقای سطح توانمندی های راهبردی در اجرای عملیات ائتلاف انجام شد.
امیر سرتیپ چشاک با اشاره به اهداف رزمایش مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقویت روابط دوجانبه در سطح راهبردی و عملیاتی در چارچوب ارتش های کمیسیون مشترک نیروهای دو کشور به منظور حفظ روابط دوجانبه. صلح و دفاع از منافع مشترک به منظور توسعه امنیت پایدار در منطقه ژئوپلیتیکی قفقاز جنوبی، ارتقای سطح مهارت های برنامه ریزی، اجرا، هدایت و ارزیابی عملیات ترکیبی، تقویت مهارت ها و اجرای عملیات ترکیبی با همکاری. سایر کشورهای دوست، متحد و همسایه از جمله موضوعاتی است که در این رزمایش به آن پرداخته شده است.
معاون عملیات زمینی ارتش با بیان اینکه این رزمایش در قالب چهار مرحله برگزار شد، گفت: رزمایش مشترک دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در قالب چهار مرحله عملیاتی از جمله اجرای عملیات شناسایی (شامل شناسایی سیگنالی موقعیت عناصر تروریستی و شناسایی و مراقبت منطقه با استفاده از سامانه های پهپادی و بالگردی، برنامه ریزی، هدایت و اجرای عملیات گشت رزمی قابل حمل انسان (شامل عملیات چتربازی سقوط آزاد) به صورت کلیدی. اختفای گروه های تروریستی و انجام عملیات نظارتی گشت رزمی دستی)، برنامه ریزی، هدایت و اجرای عملیات کمین (شامل تعقیب گروه های تروریستی از طریق انجام عملیات کمین در مسیرهای شناسایی شده) و در نهایت برنامه ریزی، هدایت و اجرای عملیات میدانی برنامه ریزی شده توپخانه، هوابرد و پهپاد و شلیک و پاکسازی منطقه (شامل آتش هوایی و پهپادی علیه نیروهای تروریستی، اجرای آتش توپخانه سنگین علیه عناصر حامی تروریست ها) و عملیات پاکسازی منطقه از وجود گروه های تروریستی و تامین امنیت سد ارس تعریف و اجرا شد.
وی در ادامه برقراری صلح و ثبات منطقه ای را مهمترین پیام رزمایش مذکور دانست و گفت: تاکید بر روابط دیرینه، دوستانه و حسن همجواری ملت های دو کشور در راستای تقویت اعتماد، مشارکت و دفاع نظامی همکاری بین آنها به عنوان عاملی برای برقراری صلح و ثبات منطقه و همچنین گسترش و تعمیق روابط نظامی در زمینه نیروی زمینی برای مقابله با تمامی گروه های تروریستی، تکفیری و سازمان های مختلف که علیه حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور عمل می کنند. کشورها. مهمترین پیامی است که در رزمایش مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان ارائه شد.
امیر سرتیپ چشاک با اشاره به مزایای رزمایش فوق گفت: در مجموع این رزمایش مشترک موجب تقویت روابط دوجانبه و تضمین امنیت پایدار در منطقه می شود. از سوی دیگر کشورهای منطقه با همکاری و مشارکت با یکدیگر بدون نیاز به کشورهای خارجی امنیت ملی و منطقه ای خود را تضمین خواهند کرد.
وی در پایان تاکید کرد: نتیجه رزمایش مشترک دو کشور صلح و دوستی برای کشورهای دوست، همسایه و همسایه و رویارویی با کشورهایی است که اقداماتی علیه تمامیت ارضی دو کشور انجام می دهند.
انتهای پیام