مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت حراست با اشاره به تخصیص 15 تلاش به صنایع دانش بنیان از رتبه بندی شرکت ها بر اساس فناوری، صادرات محور، رضایت یک مشت، عمق تولید ملی خبر داد. . ، و غیره. محل.
به گزارش ای بی اس نیوز، امیرحسین اسدی در نشست خبری جایزه ملی فناوری ایران اظهار کرد: بررسی دانش بنیان ها با محوریت کسب و کارهای کوچک که مانعی برای موفقیت کسب و کار است. ما باید به تشکیل کنسرسیوم ها و واحدهای بزرگی که در این زمینه برنامه ریزی شده اند کمک کنیم.
وی با بیان اینکه پارک های فناوری باید در قلب این صنعت ایجاد شود، تصریح کرد: هدف اصلی جایزه ملی فناوری ایجاد فرآیند تغییر در بینش فناوری، هدایت فناوری به سمت مشکلات و انتقال کل اکوسیستم فناوری از محیط زیست است. نسل دوم به طور مستقیم به نسل چهارم. علاوه بر این، سال آینده که دومین سال این جایزه خواهد بود، قصد داریم آن را به صورت منطقه ای اهدا کنیم. به طور کلی، معیار اصلی ما در این جایزه، موضوع اصلی و رضایت صنعت از شرکت است.
وی با بیان اینکه ماه گذشته تفاهم نامه اعطای 15 طرح به صنعت دانش بنیان بین وزارت حراست و وزارت اقتصاد و علوم منعقد شد، گفت: طرح طبقه بندی مشاغل نیز در این وزارتخانه در حال انجام است. . بر این اساس تصمیم بر این است که شرکت ها در حوزه فناوری، صادرات محوری، رضایت مشتری، عمق تولید داخلی و… مورد بررسی قرار گیرند که بخشی از این 15 تلاش به همان واحدهایی اختصاص می یابد که رتبه بالاتری دارند. البته نمیتوان گفت که واحدهای با رتبه پایین حق تولید ندارند، اما میتوانیم برای ارائه خدمات و تسهیلات، شرکتهای دارای رتبه بالا را در اولویت قرار دهیم. بنگاههای دریافتکننده جایزه ملی فناوری نیز در اولویت هستند.
وی افزود: تمامی مشاغل اعم از صنوف و صنایع در این نظام رتبه بندی در ابعاد مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرند و از سال آینده در روز صنعت از آنها تجلیل می شود.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه جایزه صنفی فناوری نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: برای اصناف در پارک فناوری اصناف، فناورسازی اصناف و تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان به بررسی برگزاری یازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) از 23 تا 27 آذرماه در تبریز پرداخت و گفت: جایزه ملی فناوری ایران بخشی از ارزیابی فناوری از منظر صنعت است که بر این اساس بهترین پروژه های فناورانه با قابلیت تجاری سازی و سرمایه گذاری ارائه می شود. هدف از این جایزه نگاه ویژه به فناوری است که در حوزه های جوانان فناور، مدرسه فناور، دانشگاه فناور، رسانه و سینما حامی فناور اعطا می شود و در نهایت 20 جایزه در چهار دسته در نظر گرفته شده است که هدف آن حل چالش هاست. از صنعت. همچنین در این جشنواره بر تعیین اهداف و شاخص های صادرات محور تاکید شده است.
انتهای پیام