رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به دیدار وزیر اقتصاد با وزرای اقتصادی چین، صربستان و … در حاشیه اجلاس سران سازمان تجارت جهانی گفت: در این دیدارها تعمیق روابط اقتصادی و تجاری صورت گرفت. مورد تاکید قرار گرفتند.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی ضیغمی در حاشیه اجلاس سازمان تجارت جهانی با اشاره به دیدار وزرای اقتصاد کشورهای مختلف اظهار کرد: در این سفر با وزرای کشورهای چین، صربستان، ساحل عاج و عمان دیدار خواهد کرد. ، و غیره. و در راستای تعمیق روابط اقتصادی، صنعتی و تجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان توسعه تجارت ادامه داد: در نشست وزیران سازمان تجارت جهانی دو کشور جدید به عضویت این سازمان درآمدند و تعداد اعضای این سازمان از 164 کشور به 166 کشور به عنوان اعضای دائم افزایش یافت.
ضیغمی وزرای سازمان تجارت جهانی را بالاترین رکن تصمیم گیری این سازمان معرفی کرد و افزود: این اجلاس هر دو سال یکبار برگزار می شود و تصمیمات مهمی اتخاذ می شود و ادامه فعالیت این سازمان در سال های آتی خواهد بود. تصمیم گیری شود. توسط وزرای سازمان
به گفته معاون وزیر صمت. در این نشست، موافقتنامههای وزیران بهعنوان توافقنامههای جدید ظاهر میشود و کشورها پس از تصویب ملی تصمیم به رعایت این قوانین میگیرند.
وی با اشاره به دیدار وزیر صلح با مقامات اقتصادی امارات تصریح کرد: در این دیدار گسترش روابط تجاری دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ضیغمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از 14 خرداد 1397 عضو ناظر این سازمان است، گفت: به دلیل مشکلات پیش آمده در روند الحاق، جمهوری اسلامی ایران نتوانست مذاکرات برای عضویت را آغاز کند. این سازمان
به گفته وی، نشستی که در ابوظبی امارات متحده عربی برگزار شد، سیزدهمین نشست این سازمان محسوب می شود و در این نشست، الحاق کومور و تیمور شرقی به تصویب رسید و این دو کشور به زودی پس از ملی شدن به عضویت دائمی در خواهند آمد. تصویب.
گفتنی است، عباس علی آبادی وزیر صلح و امنیت با هدف شرکت در سیزدهمین اجلاس سران سازمان تجارت جهانی روز یکشنبه 15 اسفندماه سال جاری وارد ابوظبی امارات شد.
لازم به ذکر است که مقر سازمان تجارت جهانی در ژنو سوئیس می باشد. در حال حاضر 164 کشور عضو دائمی این سازمان و 22 کشور در حال عضویت دائمی در این سازمان هستند و اعضای ناظر این سازمان نامیده می شوند. این اعضا برای تنظیم تجارت بین المللی با یکدیگر همکاری می کنند. در اطلاعیه این اجلاس که در آخرین روز به تصویب می رسد، خطوط اصلی فعالیت سازمان و مسیرهای دو سال آینده ذکر شده و در برخی موارد تصمیمات نهایی اتخاذ خواهد شد.
ایران در سال 1375 درخواست عضویت خود را ارائه کرد و در 14 خرداد 1384 پس از 9 سال موفق شد به عنوان عضو ناظر در این سازمان ظاهر شود و از پنجمین اجلاس امکان پیوستن به آن در سطح وزیران فراهم شد.
انتهای پیام