اخبار اقتصادی روز

راه اندازی پردیس علوم و فنون کشاورزی در ساوه

وی برگزاری جلسه بعد از جشنواره در کمیسیون کشاورزی مجلس را مهم برشمرد و افزود: مهم ترین دستاورد جشنواره ملی انار بررسی مشکلات کشاورزان و باغداران در حوزه انار و اتخاذ راهکارهای مناسب برای آن بوده است. حل شود که 30 میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور تخصیص یافته است.» به استان با هدف اصلاح و احیای باغات انار یکی از مصوبات مهم کمیسیون کشاورزی بود که با حضور مسئولان استانی و شهری در خانه ملت برگزار شد.

افتتاح گاز، آب و آسفالت امامزاده علی (ع) روستای هریسان از دیگر برنامه های این همایش بود.

در این مراسم از خانواده شهدا و جانبازان، روحانیون روستا، کادر فعال، اعضای شورا، دهیاران و کارکنان بخشداری که در حوزه عمران روستایی تلاش کردند تجلیل شد.

وی اختصاص 20 میلیارد تومان به جهاد کشاورزی برای تعمیر، لایروبی و بهسازی 340 رشته قنات ساوه و 330 رشته قنات زرندیه را از دیگر مصوبات کمیسیون کشاورزی برشمرد و افزود: احداث بزرگترین پایانه صادرات محصولات کشاورزی متشکل از سردسیری. ذخیره سازی، بسته بندی، گمرک، قرنطینه و غیره برای رونق تولید و عرضه این محصول با صادرات انار با مساحت 20 هکتار در این شهرستان آغاز می شود.

حجت الاسلام سبزی در ادامه با اشاره به اینکه حقوق دولتی معادن پس از واریز به خزانه به حساب شهرستان واریز نشده است، افزود: سال گذشته 340 میلیارد تومان و امسال 370 میلیارد تومان از حقوق دولتی معادن. به خزانه واریز شده است و سهم هر شهری که معدن تعیین و واریز می شود.

حجت الاسلام جعفر رحیمی افزود: کارهای فرهنگی مختلف باید در روستاها انجام شود و هر پروژه عمرانی تعریف شده پیوست فرهنگی داشته باشد تا مردم از ثمره آن بهره مند شوند.

انتهای پیام

وی در ادامه تخصیص سهم آب ساوه از سد کوچری را بزرگترین پروژه عمرانی استان مرکزی دانست و با تخصیص 500 میلیارد تومان روند اجرایی وی تسریع شده و انتظار مردم این شهرستان دارای آب سالم و شیرین بوده و بخش عمده ای از کمبود منابع آب در این شهرستان ترمیم می شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در شورای اسلامی، آغاز به کار دانشگاه دولتی و همچنین پردیس علوم و فنون کشاورزی در ساوه را برشمرد و افزود: بهره وری در کشاورزی مستلزم داشتن دانش کافی و علم دانش بنیان است که این امر مستلزم آن است. با راه اندازی پردیس علم و فناوری در منطقه محقق می شود.کشاورزی به وسعت 75 هکتار در مجاورت شهر آوه ضمن ارائه خدمات به شهرستان های همجوار انقلابی در بخش کشاورزی به وجود آورد.

وی بیان کرد: تلاش برای بررسی دقیق اثرات آلودگی و واریز آن به حساب هر شهرستان موجب توسعه و توسعه می شود و از آنجایی که نیمی از صنایع استان مرکزی در شهرستان ساوه واقع شده است، بحث دقیق بودن آن. اندازه گیری آلودگی صنایع و معادن به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است و باید از مزایای آن برای توسعه منطقه استفاده کرد.

وی افزود: 90 میلیارد تومان از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) برای ایجاد کانال پایین دست سد دیمان به منظور استفاده بهینه از آب در استان مرکزی اجرا می شود. منطقه کشاورزی بخش مرکزی ساوه.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات دامداران در زمینه تامین نهاده های دامی و تخصیص علوفه از سوی دولت و تضمین خرید دام در دستور کار است، افزود: بازنگری در طرح دهیاری ها پیگیری و یک برای روستاهای زیر 20 خانوار که کشاورز روستایی ندارند مکانیزم مورد نیاز است. برخی از مسائل نیازی به دادن اعتبار ندارند و با نگرش مثبت و همدلی فرابخشی قابل حل هستند.

این نماینده مردم هانه ملت به برگزاری جشنواره ملی تولید و صادرات انار اشاره کرد و افزود: برگزاری موفق جشنواره ملی انار در ساوه نشان داد که این ظرفیت در مرکز تولید جهانی انار برای برگزاری جشنواره در باید در سطح بین المللی تلاش کرد تا با برگزاری جشنواره بین المللی آوازه انار ساوه به گوش جهانیان برسد.

حجت الاسلام محمد سبزی شب گذشته سه شنبه 8 دی 1401 در دومین همایش شوراهای اسلامی و دهیاران بخش مرکزی شهرستان ساوه که در مسجد جامع روستای هریسان برگزار شد به دستاوردهای آن اشاره کرد. نظام اسلامی گفت: با جهاد می توان دستاوردهای نظام اسلامی را برای نسل جوان تبیین کرد. انتقال داده شد و به دشمن اجازه نداد از منفی بافی برای معکوس کردن دستاوردها و خدمات ارائه شده توسط نظام به مردم استفاده کند.

ای بی اس نیوز/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در شورای اسلامی از راه اندازی و راه اندازی پردیس علم و فناوری کشاورزی برای اولین بار در استان مرکزی در شهرستان ساوه خبر داد.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در استان مرکزی ساوه پردیس علم و فناوری در حوزه کشاورزی موجود است، افزود: پارک علم و فناوری کشاورزی در مرکز استان ها مانند استان مرکزی اما ساوه وجود دارد. و تعداد محدودی از استان ها از مزیت پردیس برخوردارند.

امام جمعه ساوه نیز گفت: وحدت و همدلی رمز عبور از مشکلات است و با اتحاد و هم افزایی می توان مطالبات مردم را برآورده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *