رئیس صندوق بین المللی پول نسبت به خطر فروپاشی ژئوپلیتیک هشدار داد
جورجیوا با اشاره به نشست کمیته بینالمللی پولی و مالی (IMFC) و کمیته مشورتی سیاسی شورای حکام صندوق بینالمللی پول، خاطرنشان کرد: این پیامی نیز از سوی اقتصادهای کوچک پیشرفته است.
کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بینالمللی پول (IMF) در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد (WEF) در داووس سوئیس در سال 2022 گفت که خطر فروپاشی ژئوپلیتیکی وجود دارد زیرا ژئوپلتیک در ژئواکونومیک با اثرات منفی تغییر میکند. .
نادیا کالوینو، معاون اول رئیسجمهور و وزیر اقتصاد و دیجیتالیسازی اسپانیا نیز بر خطر پراکندگی تاکید کرد.
رئیس صندوق بینالمللی پول گفت: روحیه غالب در این نشست این بود که ما نمیتوانیم اجازه دهیم پراکندگی اتفاق بیفتد زیرا همه فقیرتر خواهند شد و برای افراد کمدرآمد و اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه ویرانگر خواهد بود.
رئیس صندوق بین المللی پول نسبت به خطر تجزیه ژئوپلیتیکی در بحبوحه کندی رشد جهانی هشدار داد.
جورجیوا گفت: یک شبیه سازی نشان می دهد که برای اقتصادهای پیشرفته، تکه تکه شدن اقتصاد جهانی به معنای کاهش 2 درصدی تولید است، در حالی که برای بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه می تواند 10 تا 15 درصد باشد.
کالوینو در بیانیه ای در چهل و ششمین نشست صندوق بین المللی پول گفت که اقتصاد جهانی با خطرات فزاینده فروپاشی مواجه است و صندوق بین المللی پول مجدداً خواستار همکاری بین المللی بیشتر برای جلوگیری از تکه تکه شدن و محافظت از یکپارچگی اقتصاد جهانی است.
جورجیوا با نگاهی به گذشته خاطرنشان کرد که اقتصاد یکپارچه رشد اقتصادی جهانی را در دهه های اخیر سه برابر کرده است، به طوری که بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه چهار برابر و اقتصادهای پیشرفته دو برابر شده اند. بنابراین، اگر میخواهیم آیندهای مطمئن داشته باشیم، باید کارآیی ناشی از اقتصاد یکپارچه را حفظ کنیم.
انتهای پیام
مدیرعامل صندوق بینالمللی پول در نشست خبری در اجلاس سالانه صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی گفت: بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه تاکید کردهاند که فرصت برای ارتقای رشد و توسعه برای آنها بسیار مهم است. مشاغل مبتنی بر اقتصاد جهانی یکپارچه تر.” “.