سایر موضوعات

اجرای 5 طرح ملی صنایع غذایی با همکاری دانش بنیان ها

اجرای این طرح ها با چالش هایی مانند توسعه زیرساخت های لازم برای تولید مکمل های غذایی (وزارت صمت و جهاد کشاورزی)، افزایش قیمت مکمل های تولید داخل کشور (وزارت صمت و جهاد کشاورزی) مواجه است. سازمان غذا و داروی کشاورزی) و ایجاد مشوق های لازم برای ایجاد واحدها. فرآوری و شرطی سازی (وزارت صلح و جهاد کشاورزی) مواجه است که با اقدامات مشترک و همکاری حل خواهد شد.

انتهای پیام

«تولید صنعتی شکر سبک (40000 تن محصول در سال)»، «تولید صنعتی کربوکسی متیل سلولز (300 تن محصول در سال)»، «تولید خمیر ترش لبنیات (60000 بسته در سال)»، «تولید روغن ضروری، عصاره و چاشنی (1000 کیلوگرم محصول در سال)» و «تولید آنزیم های صنعت آرد و نان (60 تن محصول در سال)» 5 طرحی هستند که با همکاری نهادهای مرتبط و دانش جمع آوری شده اجرا می شوند.

اجرای 5 طرح ملی تولید فرآورده های غذایی با استفاده از فناوری های بیولوژیکی از جمله این تلاش هاست که با همکاری بنگاه های دانش بنیان اجرایی می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، ستاد توسعه بیوتکنولوژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه های ملی توسعه صنایع غذایی در کشور را برای رفع نیازهای کشور با توانمندی های بومی اجرا کرده است.

ستاد توسعه بیوتکنولوژی با اجرای پنج طرح ملی در حوزه صنایع غذایی با همکاری بنگاه های دانش بنیان سعی در رفع نیازهای این صنعت دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی، علاوه بر این طرح ها، طرح هایی برای تولید صنعتی ژلاتین (3500 تن محصول در سال)، تولید صنعتی لاکتوز (4 هزار تن محصول در سال) در نظر گرفته شده است. تولید پپتون و محیط کشت باکتریایی، بازیافت ضایعات نان برای تولید. نان لاکتیک یا نان فوق مفید نیز در دست توسعه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا