سایر موضوعات

مراکز احیای منابع آبی پایتخت ماهیگیری محسوب می شوند



ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل شیلات خوزستان مراکز احیای منابع آبزی را از پایتخت های صیادی دانست و گفت: مراکز شهید ملکی اهواز و مراکز بومی شیلات در سوسنگرد نقش مهمی در تامین بچه ماهیان مورد نیاز منابع آبی استان دارند. به عنوان حفظ و حفاظت از گونه های بومی.

مهرداد محمدی دوست در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به تداوم برنامه های صیادی در راستای مدیریت و احیای ذخایر آبزی و بهره مندی از تمامی ظرفیت های هیدرولیکی استان در راستای توسعه پایدار، اظهار کرد: مرحله سوم رهاسازی بچه ماهی انجام می شود. عملیات در شهرک اندیکا و مرحله دوم رهاسازی 350 هزار قطعه ماهی کپور و ماهی بومی در سد شهید عباسپور اجرا شد.

وی اقدامات حفظ و احیای ذخایر آبی برای نسل های آینده را با وجود عوامل مخرب اکوسیستم های طبیعی حائز اهمیت دانست و افزود: نتایج این عملیات مستمر که همواره زیر نظر کارشناسان انجام می شود، علاوه بر ایجاد مواد غذایی و … امنیت محیطی، همچنین شامل تنوع گونه ای در تور ماهیگیر محلی می شود.

خوزستان خاستگاه تولید ماهی کپور است

مدیرکل شیلات خوزستان از مراکز احیای منابع آبزی به عنوان پایتخت صید یاد کرد و با اشاره به اینکه استان خوزستان منبع تولید ماهی کپور است، ادامه داد: مراکز شهید ملکی اهواز و ماهیان بومی بیش از تولید لارو هستند. و بچه ماهیان بومی و کپور ماهیگیران وارد عمل می شوند و این مراکز نقش مهمی در تامین بچه ماهی مورد نیاز منابع آبی داخلی استان و همچنین حفظ و حراست از گونه های بومی در منابع آبی دارند.

محمدی دوست با اشاره به مراکز بخش خصوصی تصریح کرد: 6 مرکز خصوصی احیای ذخایر آبزی در استان خوزستان وجود دارد که در زمینه تولید و توزیع ماهی انگشتانه بین مزارع پرورش ماهی استان و شهرستان های همجوار فعال هستند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا