به گزارش ایلنا، سید محمد حسینی در جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان و با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین و مسئولان شهرستان و مسئولان دستگاه های اجرایی رفسنجان، تجلیل از دفاع مقدس هفته و یاد و خاطره شهدای والامقام خاطرنشان کرد: شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس حماسه آفریدند و امروز باید راه پیشرفت و آبادانی کشور را ادامه دهیم و با همین روحیه و با جهاد و انقلاب به مردم خدمت کنیم. . تلاش ها.
وی تاکید کرد: خدمت صادقانه و مستمر به مردم مهمترین رکن افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت اعتماد عمومی است که متاسفانه در دوره گذشته به دلیل ضعف موجود آسیب دیده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: لازم است علاوه بر خدمت رسانی به مردم، فعالیت ها و اقدامات خوبی که در سراسر کشور در حال انجام است، برای افزایش روحیه امید و نشاط به افکار عمومی تبیین شود. در بین مردم و جامعه
معاون رئیس جمهور گفت: دولت اگرچه در ابتدای فعالیت خود با تنگناها و کسری های فراوانی مواجه بود، اما با ایمان به خدا، فعال سازی توانمندی های داخلی و تلاش شبانه روزی، اقدامات موثری برای رفع نواقص و این مسیر انجام شده است. . ادامه خواهد داد تا به نقطه مورد نظر برسید.
وی با اشاره به فعالیت های دولت مردمی در عرصه سیاست خارجی گفت: کسانی که در سال گذشته به دنبال منزوی کردن ملت ایران، ایجاد اجماع قدرت های جهانی علیه ملت ایران، ایجاد بحران و ایجاد بی ثباتی در کشور بودند، امروز آنها با درایت و اقتدار حکومت مردمی فهمیده اند، می دانند که با توسل به این روش ها به هیچ چیز نمی رسند و نظام اسلامی درختی است محکم که نمی توانند به آن آسیبی وارد کنند.
معاون رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ظرفیت شهرستان رفسنجان در بخش کشاورزی و به ویژه در تولید پسته گفت: مدیران استان و شهرستان با روش ها و ابتکارات مختلف و با استفاده از توانمندی های علمی مراکز مختلف می تواند با بازاریابی مناسب، مشکلات کشاورزان را در تولید محصولات باکیفیت حل کند تا محصولات خود را با کیفیت و قیمت مناسب به بازار جهانی عرضه کنند.
حسینی در ادامه سخنان استاندار و امام جمعه رفسنجان در خصوص مشکلات این شهرستان در حوزه های مختلف گفت: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود با مشکل تنش آبی در استان های مختلف مواجه بود و در این مدت وزارتخانه وزارت نیرو از زمانی که انتقال آب از دریا را در دستور کار خود قرار داده است اقدامات متعددی انجام داده و با اختصاص سهمیه مناسب می توانیم آب پایدار استان و شهرستان رفسنجان را تامین کنیم و این نیاز باید پیگیری شود.
وی در خصوص استفاده از ظرفیت مس سرچشمه و توجه این مجموعه به انجام مسئولیت های اجتماعی گفت: رئیس جمهور همواره تاکید دارد که صنایع و معادن بزرگ نسبت به اطراف خود آثار و برکاتی داشته باشند و مس سرچشمه نیز توجه بیشتری داشته باشد. مسئولیت های اجتماعی خود را انجام دهد و جامعه خود را در زمینه سازندگی و عمران داشته باشد.
معاون رئیس جمهور در خصوص معضل بیکاری در شهرستان رفسنجان گفت: دولت به منظور اشتغال زایی به حرفه آموزی در مدارس و دانشگاه ها تاکید دارد، ضمن توجه به نیمه تمام شدن پروژه ها، احیای واحدهای تولیدی و تسهیل در امر اشتغال. از صدور کسب و کار. مجوزها و در این منطقه نیز. این موضوع باید توسط مسئولان حل شود.
حسینی تاکید کرد: شهر رفسنجان در دوران مبارزه و دفاع مقدس بسیار عالی بود و امروز نیز باید به همت مردمی پرتلاش، درایت و همراهی دولت تدبیر و امید باشد.
معاون رئیس جمهور همچنین بر ساماندهی موضوع اتباع غیرمجاز توسط رفسنجان و توجه به تقویت دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد.
در این مراسم مهندس رضایی فرماندار ویژه و حجت الاسلام والمسلمین عسگری امام جمعه رفسنجان در سخنانی جداگانه به بررسی مشکلات شهرستان رفسنجان در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی، تقویت پژوهشکده پسته پرداختند. ، مشکل بیکاری، بی آبی و شهروندان غیرمجاز و نیز پیشنهادات و راهکارهای ایشان برای رفع این مشکلات مطرح شد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور در سفر به رفسنجان همچنین از پروژه های زیربنایی دانشگاه ولیعصر رفسنجان در حوزه عمرانی، فرهنگی و ورزشی و گزارش رئیس دانشگاه از اقدامات انجام شده برای ساخت خوابگاه عروس و داماد بازدید کرد. زوج ها، یک مجموعه ورزشی چند منظوره، یک مرکز فرهنگی و دانشکده ها ساخته شد.
حسینی همچنین از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و دانش بنیان و همچنین محصولات تولیدی شرکت های مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) بازدید کرد و با نحوه حمایت از ایده پردازان و جوانان مبتکر و خلاق آشنا شد.
در ادامه معاون رئیس جمهور ضمن بازدید از پایانه نگهداری پسته رفسنجان ضمن بازدید از قسمت های مختلف آن با توضیحاتی که در حین انجام کار به صورت کاملاً بهداشتی و بدون دخالت انسان صورت می گیرد، بازدید کرد.
حدود 80 هزار هکتار باغ پسته در رفسنجان وجود دارد که پس از دو سال سرمازدگی امسال بیش از 70 هزار تن پسته برداشت و فرآوری شده است. برداشت این محصول از نیمه اول شهریور ماه آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد و روزانه 20 هزار کارگر از شهرستان ها و استان های مختلف مشغول به کار هستند.