رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت در انتخابات آینده نامزد یا لیست انتخاباتی نخواهد داشت و از هیچ نامزد یا لیستی حمایت نخواهد کرد، تصریح کرد: در این انتخابات تنها نقش مجری و سازمان دهنده را ایفا می کنیم و با کمک تلاش خواهیم کرد. ناظران و هیئت ها و استفاده از تجربیات گذشته برای برگزاری انتخابات بی نقص.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در نشست مشترک هیات دولت با استانداران، یکی از مهمترین وظایف دولت و مدیران استانی را بسترسازی برای برگزاری مسابقات مشارکتی و رقابتی دانست انتخاباتی سالم و سالم و اعلام کرد: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی به ویژه استانداران، فرمانداران و بخشداران موظفند زمینه لازم را برای برگزاری رقابت های انتخاباتی به گونه ای فراهم کنند که هیچ گروه، حزب، گرایش و گروه سیاسی و غیره. عموم مردم در ارائه یا انتخاب کاندیداهای مورد نظر خود احساس محدودیت نمی کنند.
رئیس جمهور هدف مشترک و نهایی اقدامات دولت و احزاب و گروه های سیاسی در عرصه انتخابات را افزایش امید در جامعه و برانگیختن شور و اشتیاق برای حضور در انتخابات دانست و افزود: دولت قطعا مانند مجریان انتخابات رای مردم را حق و حق نسبی می داند. به حفظ حقوق مردم و اعتبار رای آنها توجه ویژه و جدی دارد.
رئیسی با بیان اینکه آرمان دولت در انتخابات پیش رو تشکیل مجلسی قدرتمند است، گفت: مجلس قوی، دولت قدرتمند ایرانی را با دولت قدرتمند تشکیل می دهد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت و دستگاه های اجرایی در انتخابات آینده هیچ نامزد یا لیست انتخاباتی نخواهند داشت و از هیچ نامزد یا لیستی حمایت نخواهند کرد، تصریح کرد: دولت در این انتخابات تنها خود را مجری و برگزارکننده می داند و تلاش خواهد کرد. با کمک ناظران و هیئت مدیره و با استفاده از تجربه و بستر برگزاری انتخابات در چند دوره انتخابات بی نقصی را برگزار خواهد کرد.
رئیسی در بخشی دیگر از سخنان خود بر توجه جدی همه مسئولان دستگاه های اجرایی به معیشت مردم و مسائل اقتصادی کشور تاکید کرد و ضمن استقبال از اعلام اراده برخی از استانداران برای ایفای نقش در برای تامین کالاهای اساسی و مشارکت در تنظیم بازار، وزارتخانه های اقتصادی خواستار برگزاری نشستی با استانداران و استفاده از توانمندی ها و پیشنهادات آنها در اسرع وقت شدند.
رئیس جمهور بر پرهیز از جلسات مکرر، طولانی و بی اثر بویژه در ساعات اداری مدیران استانی که مانع از مراجعه آنان به محل کار می شود، تاکید کرد و مدیریت زمان را به استانداران، وزیر کشور و رئیس کل کشور توصیه اکید کرد. مدیریت استان سازمان اداری و استخدامی نیز موظف به جمع آوری، بررسی و کاهش یا حذف اطلاعات مربوط به این جلسات است.
«ضرورت جلب نظر استانداران برای تخصیص اعتبارات استانی»، «تداوم کنترل تورم به عنوان یکی از اولویتهای مهم دولت»، «لزوم بررسی راهکارهای متمرکزسازی مسکن در بانک مسکن و الزام بانکهای خصوصی». اعطای تسهیلات برای توسعه استان ها، «تحویل اختیارات اعمال قانون بهره وری به استانداران با هدف ایجاد انگیزه در مدیران استانی برای پیگیری و رفع مشکلات زیرساختی استان ها»، «پرداخت وجوه مرتبط به مسئولیت های اجتماعی مجریان با ابلاغ و کنترل استانداران، «پرهیز از تاخیر در تصمیم گیری در مرکز برای جلوگیری از نوسانات مدیریتی در استان ها»، «تفویض پروژه های استانی و منطقه ای به استان ها و پیگیری پروژه های ملی از مرکز» “لزوم اطلاع رسانی و اطلاع رسانی به مسئولان استانی از تصمیماتی که باید موجب تنویر و اقناع افکار عمومی شود”، “تعهد و تعهد وزرا و مسئولان مرکز در اجرای مصوبات سیکل اول و دوم سفرهای استانی”، دستیابی به امنیت غذایی در تامین مایحتاج اولیه با توجه به ظرفیت تولید استان ها، “توجه مدیران استانی به نظارت بر پرداخت تسهیلات ازدواج، مسکن و اشتغال”، “تاکید بر همکاری و تعامل متقابل وزرا و استانداران تا حد امکان، “پیگیری ویژه توسعه و بهبود وضعیت جزایر جنوبی کشور”، “توجه جدی به صرفه جویی در ساخت و سازهای دولتی با پرهیز از سالن های غیر ضروری در ساختمان های دولتی” و “ارزیابی کارایی مشوق ها”. قانون جوانان در افزایش جمعیت کشور» از دیگر محورهای سخنان رئیس جمهور در جلسه مشترک هیئت دولت با استانداران بود.
رئیسی ضمن تاکید بر لزوم مقابله با بوروکراسی پیچیده و ملال آور وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست با رویکردی تحول آفرین و جهادی اولویت های کشور را پیگیری و از عزم دولت برای برچیده شدن اهداف اطمینان حاصل کنند. کشور. مسائل در دستور کار آنها
انتهای پیام