وی افزود: وزارت کار باید از ایده های نو و استارت آپ های کوچک حمایت کند و دولت با تشکیل تیم های حرفه ای زمینه ادغام استارت آپ های کوچک را فراهم کند.
absnews
این کارشناس اقتصادی، ظهور پارک ها و شتاب دهنده های علم و فناوری در کشور را دلیل رشد استارت آپ ها دانست و پیشنهاد کرد: یکی از مهم ترین اقدامات مورد نیاز برای گسترش فرهنگ استارت آپ ها، تقویت فرهنگ توسط هیئت علمی دانشگاه . آنها با معرفی افراد به استارتاپ ها نقش مهمی در توسعه این روند و رونق اقتصاد دارند.
اردلان توانا گفت: وزارت کار باید از ایده های نو و استارت آپ های کوچک حمایت کند و دولت با تشکیل تیم های حرفه ای اجازه ادغام استارت آپ های کوچک را بدهد.
absnews
یک کارشناس اقتصادی:
اردلان توانا کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، استارت آپ ها را موتور رشد خدمات و بهینه سازی تولید دانست و گفت: اکثر استارت آپ ها در دنیا و ایران متشکل از جوانانی هستند که ایده های نو دارند. که مهم است.”، منحنی امکان تولید را تغییر می دهد و نرخ رشد اقتصادی را افزایش می دهد.
توانا افزود: استفاده از قدرت استارت آپ ها برای بهبود فضای کسب و کار، افزایش سرمایه گذاری و گسترش فعالیت های تجاری در هر کشوری.
توانا اقتصاد آینده را به شرکت هایی که بیشترین سرمایه گذاری را در تحقیق و توسعه دارند ارائه کرد و افزود: امروز اگر کشوری برای تحقیق و توسعه هزینه کند، بدون شک موفق خواهد شد. سامسونگ در کره جنوبی نمونه خوبی برای این ادعاست.
وی تصریح کرد: استارت آپ ها نمونه مینیاتوری کارگاه های تحقیق و توسعه در شرکت های بزرگ هستند. گروه های فعالی که بیشترین ساعات کاری را صرف بهبود، بهینه سازی و کسب درآمد می کنند.
این کارشناس اقتصادی رقابت را عامل اصلی رشد بنگاه ها و ظرفیت های اقتصادی دانست و ادامه داد: بنگاه های نوپا و فناور در سال های اول فعالیت به دلیل کمبود منابع مالی و آینده نامشخص متصدی باید از رقابت اجتناب کنند. کل بازار را تصرف کنید
وی خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد جوانان فعال در حوزه استارتاپ ها تحصیلات دانشگاهی دارند و از نظر علمی مشکلات را حل می کنند. تجمیع دانش و جوانی هر دو کاتالیزور رشد هستند و بدون شک نتیجه این دو عامل افزایش تولید ناخالص داخلی و بهره وری است.