دلیل واقعی تعطیلی داروگر چه بود؟
بررسی سوابق مالیاتی هلدنیگ داروگر حاکی از برخی جرایم مالیاتی از جمله فرار مالیاتی، کتمان درآمد و غیره است.
به گزارش ای بی اس نیوز، اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان امور مالی به ای بی اس نیوز حاکی از آن است که مدیرعامل این هلدینگ تولیدی با شناسایی روش های فرار مالیاتی از فروش سهام مدیریتی و املاک شخصی در مناطق با ارزش تهران و شهرستان ها جلوگیری می کند.
بر اساس این اطلاعات یک سری تخلفات و اقدامات مجرمانه در هلدینگ داروگر صورت گرفته است. یکی از آنها تأیید صلاحیت ذکر شده در فرآیند واگذاری کارخانجات و بنگاه های کسب شده در اجرای خصوصی سازی است. پس از آن نظارت بر اقدامات مدیریتی و اجرایی مالک جدید در روند اقتصادی مجموعه های تحت کنترل وی. این تسهیلات دولتی و تسهیلاتی که طی سالیان متمادی در مقاطع مختلف به این عملیات اختصاص داده شده است، از جمله ارزهای دولتی برای تجهیز کارخانه و واردات مواد اولیه که عدم شفافیت آن هزینه منابع مذکور را به همراه داشته است، در هاله ای از ابهام قرار دارد.
تخلفات مالیاتی هلدینگ داروگر
تخلف مالیاتی اولیه این عملیات فرار مالیاتی است که شامل اظهارات خلاف واقع و ارائه اسناد و دفاتر مالی غیر واقعی در اظهارنامه مالیاتی، عدم رعایت قوانین مالیات بر ارزش افزوده و امتناع از پرداخت مالیات وصول شده از مصرف کنندگان، معاملات با کاغذ و انعقاد قراردادهای مالی برای خرید و فروش کالا و خدمات به صورت مخفیانه و خارج از شمول قوانین مالیاتی با استناد به تبصره 3 ماده 186 قانون مالیات های مستقیم با استفاده از ثبت تغییرات تابلو در سامانه کدال. سازمان بورس و اوراق بهادار و عدم قبول مسئولیت پرداخت مالیات اعضای هیات مدیره، ارزش اسمی سهامی که قبلا توسط بانک ها تایید شده است به دلیل معوقات بانکی و مالیاتی رو به کاهش است. اما ارزش دارایی های ثابت افزایش می یابد.
همچنین عدم اعمال مکرر مواد 169 و 169 قانون مالیات های مستقیم و استفاده از حساب های استیجاری به مدت یک دهه در خصوص گردش مالی کارخانجات همزمان با ارائه اظهارنامه صفر جزء این موارد است.
جرم دوم کتمان درآمد است. مدیرعامل این هلدینگ درآمد حاصل از عملیات شرکت را برای تمامی دوره های گزارشی صفر اعلام کرد. ضمناً زیان و زیان غیر واقعی را در دفاتر مالی اعلام و تراکنش های بانکی را در قالب فعالیت های غیرعملیاتی شرکت ها اعلام کرد.
تبیین روش های امتناع مالیاتی از سایر تخلفات ناشی شده است. علیرغم مدیریت سوابق مالی این گروه تولیدی و قطعی بودن مالیات، با وجود توان مالی، باز هم از پرداخت حقوق عمومی به مبلغ بیش از 14 هزار میلیارد ریال مالیات معوقه اعم از اصل و ضایعات امتناع می کنند. در همین راستا مکاتبات و مراجعات مکرر ایشان به نهادهای مختلف دولتی با هدف جلوگیری از روانگردانی وصول مالیات و طولانیتر کردن فرآیندها صورت گرفت. همچنین ایجاد شرکت های اقماری و اخذ وکالت برای کلیه اموال اعم از حساب های بانکی، مدیریت موجودی، اموال منقول و غیرمنقول به نفع ذینفع صورت گرفت.
در این گزارش آمده است که به نام تولیدی، مدیران با سوء استفاده از مفاد قانون و اخذ حکم قضایی به منظور جلوگیری از ادامه عملیات اجرایی فروش کالا، بدون مخالفت اقدام کردند. وی با اتخاذ تصمیمات مدیریتی تحریک آمیز و استفاده از اهرم های فشار بر کارگران و توقف خط تولید، مسائل قانونی معمول را به جلسات شورای تامین استان، سازمان بازرسی کشور و حتی معاونت اجرایی رئیس جمهور کشاند. در راستای تمدید عملیات اجرایی، دارایی های بلامنازع با استفاده از دعوای متقابل و در قالب اخذ قرار تامین توقیف شد. دریافت نامه رفع توقیف برخی از دارایی ها از بانک ها و مؤسسات و عدم ارائه آن به مراجع قضایی تا همچنان مشمول توقیف قبلی در سامانه اموال باشد.
ارائه بیموقع چک با علم به مسدود بودن حساب توسط مقام قضایی، عدم امضای عمدی اسناد صادره با امضای بانک مجاز و اطلاع از عدم موجودی کافی که همگی از ویژگیهای قانونی عمل مجرمانه است و موضوع جرایم کیفری هستند. واگذاری اموال متعلق به شرکت های سهامی عام تحت نظارت سازمان بورس به طلبکاران از جمله بانک ها با اعلام عدم توانایی در پرداخت بدهی ها و بازخرید همان اموالی که در اختیار بانک ها توسط یک شرکت سهامی خاص متعلق به بستگان سببی و نسبی آن است. مدیر عامل شرکت هلدینگ که قبلا وکالت حقوقی داشت.
نقدینگی خرید املاک از منابع حاصل از فروش محصولات شرکتها که اتفاقاً در حسابهای بانکی شرکتهای سهامی خاص ایجاد و اداره می شود، نقدینگی خرید املاک. در نتیجه عدم پرداخت مطالبات بستانکاران از جمله مالیات، تامین اجتماعی، بانک ها، مطالبات کارگری، قبوض گاز و اسناد تجاری معوق.
اختفای برخی کالاها و تجهیزات خارج از پروسه تولید در سوله ها و انبارها که برخی از آنها به مدت 10 سال مخفی شده بود تا مشمول فرآیند ضبط کالا و مزایده احقاق حقوق عمومی نشود. به عنوان یک اقدام جایگزین پیشنهاد شده است.
کمک در سازماندهی امور مالیاتی
این اطلاعات حاکی از آن است که آزادسازی 240 میلیارد ریال به دلیل عملیات اجرایی برای پرداخت دستمزد کارگران از جمله کمک سازمان امور مالی است. همچنین پس از نکول چک اول، مشروط به پرداخت مالیات، بنا به درخواست مدیر هلدینگ و به منظور احترام به ارباب رجوع، از شکایت کیفری تا انقضای چک دوم خودداری شد. بررسی. این سازمان به منظور حمایت از تولید، محدودیت های قانونی را تنها برای کارآفرینان و دارایی های غیر تولیدی اعمال کرد.
بر اساس این اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ نزدیک به پانزده سال است که هیچ مالیاتی پرداخت نکرده و حدود دویست میلیارد تومان که تاکنون به عنوان مالیات اختصاص یافته است، در برگزاری مزایده فروش اموال شخصی انجام شده است. ، و همچنین هزار و دویست میلیارد تومان به خزانه.
انتهای پیام