دبیر انجمن صنایع بسته بندی گوشت و پروتئین کشور گفت: در روزهای اخیر قیمت دام به دلیل افزایش هزینه های تولیدکنندگان دام افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی از دامداران حمایت می کند، افزود: امسال دام در دست دامداران ماند اما وزارت جهاد کشاورزی با قیمت هایی که دامداران را راضی کرد خرید و فریز کرده بود. . با تلاش دولت در تامین ارز مشکلاتی وجود دارد و از طرفی هزینه ها افزایش یافته و مشکلی برای وزارت جهاد نیست.
وی افزود: برخی از افراد حاضر به خرید این گونه محصولات و هزینه حذف زباله خود هستند. در سرتاسر دنیا چنین محصولاتی وجود دارد که چربی ها و مواد زائد آنها حذف شده است.
رسولی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به عکس بسته بندی گوشت 500 هزار تومانی در رسانه ها گفت: متاسفانه عکس چنین کالایی خبرساز شد و اعلام کردند که قیمت گوشت به 500 هزار تومان رسیده است. کیلویی تومان در حالی که این مبنای تعیین قیمت گوشت نیست». . گوشتی که خبرساز بود به قسمت خاصی از لاشه بسته شده بود. یعنی 4 درصد لاشه این گوشت مخصوص می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر کوله بران لاشه کامل گوسفند را 350 هزار تومان و گوساله زنده را کیلویی 120 هزار تومان خریداری می کنند.
انتهای پیام
رسولی در پایان گفت: ممنوعیت فروش گوشت بسته بندی شده هنوز به صورت مکتوب از سوی وزارت جهاد کشاورزی به ما اعلام نشده است و این موضوع فقط به صورت شفاهی مطرح شده است.
دبیر انجمن صنایع بسته بندی گوشت و پروتئین کشور افزود: تقاضا برای گوشت قرمز بسته بندی شده نسبت به سال گذشته 55 درصد کاهش داشته است.
دبیر انجمن صنایع بسته بندی گوشت و پروتئین کشور گفت: شرکت های بسته بندی وقتی لاشه گوشت را خریداری می کنند، قطعات خاصی را بالاتر از قیمت خرید خریداری می کنند و برخی را زیر قیمت خرید می فروشند.
مسعود رسولی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در پاسخ به علت افزایش قیمت گوشت، اظهار کرد: دام زنده عامل اصلی قیمت گوشت قرمز است. قیمت حیوانات زنده اخیراً به دلیل هزینه های دام، حمل و نقل و غیره بسیار افزایش یافته است. افزایش یافت.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز