دقت 95 درصد جراحان در تشخیص حاشیه تومور سرطانی در حین جراحی
وی افزود: جراحان در حین عمل جراحی برداشتن تومور سرطانی پستان، برای اطمینان از سرطانی نبودن حاشیه های جراحی، از فرآیند پاتولوژی منجمد (تشخیص بدخیمی بافت های بدن در حین جراحی) استفاده می کنند که شامل برداشتن لبه های تومور است. و ارسال آن به پاتولوژی و ارسال نتایج معاینه زمان بر است در حالی که این دستگاه نتایج را به صورت بلادرنگ به جراح اعلام می کند.
شهشانی خاطرنشان کرد: حداکثر دقت تشخیص حاشیه سرطان به روش «یخ زده» 70 درصد است در حالی که دقت دستگاه ساخت این شرکت 95 درصد است.
دکتر های شهشانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفت وگو با ای بی اس نیوزحوزه تحقیقاتی این شرکت را طراحی و ساخت دستگاه های تشخیصی و درمانی در زمینه سرطان دانست و اظهار داشت: دستگاه تولید شده در این شرکت یک پروب تشخیص سرطان است که به جراحان در تشخیص سلول های سرطانی در حین جراحی و در نتیجه دقت کمک می کند. تشخیص بهبود یافته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، دستگاه CDP یک سیستم تشخیص بلادرنگ است که به عنوان یک ابزار مکمل، با فرزون و پاتولوژی های دائمی، از دو پروب مجزا برای تشخیص وجود سلول های سرطانی در حاشیه داخلی (حاشیه های جانبی حفره) استفاده می کند. و همچنین در غدد لنفاوی زیر بغل بیماران تحت عمل جراحی سرطان سینه استفاده می شود.
وی استفاده از این دستگاه را در درمان و تشخیص سرطان سینه دانست و خاطرنشان کرد: مجوز این دستگاه برای درمان و تشخیص سرطان سینه است اما تحقیقات ما برای اخذ مجوز استفاده از این پروب در سایر موارد ادامه دارد. سرطان ها
محققان یکی از شرکت های دانش بنیان ابزار تشخیص حاشیه سرطان (حاشیه تومور) را به بازار مراقبت های بهداشتی کشور معرفی کرده اند که می تواند نتایج را در زمان واقعی به جراح اعلام کند.
به گفته وی، این دستگاه بر روی بیش از هزار بیمار مورد ارزیابی قرار گرفته است و نتایج نشان داده است که این دستگاه به عنوان یک ابزار تشخیصی مکمل، خطای تشخیصی حاشیه های درگیر در بدن بیمار را کاهش داده است.
انتهای پیام
مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: این دستگاه به جراح کمک می کند تا حاشیه های سرطانی حین جراحی را شناسایی کند که این امر باعث می شود بیماران سرطانی در آینده نزدیک شاهد عود سرطان نباشند.
شهشانی با تاکید بر اینکه این دستگاه نمونه خارجی ندارد، یادآور شد: ثبت اختراع این دستگاه تکمیلی به نام ایران ثبت شد و با کمک خیرین و معاونت علمی ریاست جمهوری، 5 دانشگاه علوم پزشکی کشور به ثبت رسید. با خرید این دستگاه دانش بنیان به دستگاه های CDP مجهز شده اند.
شهشانی با اشاره به مکانیسم عملکردی این دستگاه تصریح کرد: این دستگاه به نام سر پروب دستگاه تشخیص حاشیه سرطان برای تشخیص بلادرنگ حاشیه سرطان (حاشیه تومور) در بیماران کاندید جراحی سرطان سینه در حین جراحی و بعد از تومور استفاده می شود. حذف