سخنگوی دولت گفت: رشد اقتصادی طی یک سال و چند ماه گذشته نزدیک به 5 درصد بوده است اما با توجه به وجود تورم 40 درصدی نمی توان آثار این رشد را روی سفره مردم دید زیرا تورم کشور هنوز به صفر نرسیده کشور چهار سال است که تورم چند ده درصدی را تجربه کرده است و این بر بسیاری از ظرفیت ها تأثیر گذاشته است. البته این عدد حاصل اعتماد به دشمن و اعتماد به کشورهای غربی برای حل مشکلات است. این اطمینان جز شکست چرخ دنده های صنعت، افزایش تورم و فروپاشی اقتصاد کشور نتیجه دیگری نداشت. در چنین شرایطی اقتصاد کشور دچار بیماری سختی شد.
بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: دشمن ناظر کشور است چرا که تله های موجود را طراحی کرده و مسیرهای زیادی را خودش ایجاد کرده است، هرچند در این میان نمی توان به راحتی از کاستی های برخی در گذشته گذشت. آمریکا در یک سال گذشته به خوبی درک کرده است که کشور در مسیر رشد قرار دارد و به همین دلیل با تمام قوا وارد عرصه شده و همه کشورها را گرد هم آورده و از همه ظرفیت های رسانه ای خود برای راهگشایی و راهگشایی استفاده می کند. یک بیانیه رسمی صریح و صریح و تلاش برای موج اعتراضات و مطالبات و مطالبات بر حق مردم سوار شود تا بتوانند جلوی این حرکت را بگیرند. آنها می دانند که مشکلات به زودی یکی یکی حل می شود و سرمایه اجتماعی و رضایت اجتماعی افزایش می یابد.
وی ادامه داد: مردم در طول 10 سال گذشته واقعاً آسیب دیده اند. دولت سیزدهم نیز این سختی را به معنای واقعی درک کرده است، اما معتقد است که حل مشکلات موجود کشور به میز مذاکره برجام و مذاکره با کشورهای غربی بستگی ندارد. برعکس، مشکلات کشور تنها با اتکا به اراده جوانان کشور و با اعتماد به آنها حل می شود. البته این به معنای خروج از میز مذاکره نیست. چون کشور در این سالها مظلوم بوده است و نباید جلوی دشمنان برای احقاق حق ضرر کرد، بنابراین در کنار مذاکرات، راه حل اصلی مشکلات کشور را میز نخبگان به جای میز نخبگان می داند. جدول برجام
گزارش معاونت علمی و آموزشی ای بی اس نیوزاز بنیاد ملی نخبگان علی بهادری جهرمی وی در دیدار مشترک و تبادل نظر نخبگان و استعدادهای برتر کشور با سخنگوی دولت و مسئولان بنیاد ملی نخبگان افزود: من به عنوان سخنگوی دولت تنها در صورتی می توانم سخنگو بهتری باشم که شنونده بهتری در حوزه دولت باشم. اولین مکان. هر چه دولتمردان بیشتر گوش دهند، بهتر می توانند مأموریت های خود را انجام دهند. برگزاری این جلسه نوعی احترام به گفتار، شنیدن و بحث است. تا زمانی که این فرهنگ بین دولت و نظام نخبگان زنده است، آینده از آن ماست و می توان امیدوار بود که همه کاستی ها و کاستی ها را در کشور و جامعه برطرف کنیم.
جامعه دانشگاهی ایران جزو نخبگان است
سخنگوی دولت تاکید کرد: اگر بر موج اعتراضات واقعی و مشکلات واقعی کشور آشوب ایجاد کنند؛ زیرا آنها می خواهند صدای اعتراض به مسائل واقعی شنیده نشود، مبادا نخبگان توجه خود را به مسائل واقعی معطوف کنند و برای رفع آنها دست به کار شوند. در واقع، شورش ها صدای اعتراضات واقعی و مشروع را شنیده نمی کند. زیرا صدای اعتراض در فضایی مسالمت آمیز و نخبه گرایانه و در فضای گفتگو و مناظره به گوش می رسد.
وی با بیان اینکه اکثریت جامعه دانشگاهی ایران از نخبگان است، گفت: دشمن به خوبی می داند که اگر جامعه جوانان ایرانی و نخبگان ایرانی به مسائل و مشکلات داخلی فکر کنند و از توان و انرژی خود برای آنها استفاده کنند، حل کنند. قطعاً با اتکا به توانمندی های داخلی راه حل را پیدا خواهند کرد و این توهم که کلید حل مشکلات کشور در خارج از کشور از بین می رود و بنابراین نمی توانند توهم را گسترش دهند.
سخنگوی دولت ادامه داد: دشمن از تفکر نخبگان و مشغول شدن آنها به مشکلات کشور می ترسد. زیرا او به خوبی می داند که کلید حل مشکلات کشور در دست نخبگان است و در جنگ اراده ها قطعاً اراده نخبگان کشور پیروز خواهد شد. دشمن قدرت و استعداد نخبگان غیرمقیم کشور را از نزدیک می بیند و از دور تاثیرات نخبگان مقیم را حس می کند و می داند که تنها در صورتی به هدف خود می رسد که بتواند جامعه دانشگاهی کشور را حفظ کند. در حال توسعه.
جمهوری اسلامی در شاخصهای مختلف از جمله حقوق زنان، رفاه عمومی، فناوری، علم، اقتصاد و سایر حوزهها جهشهای زیادی داشته است، اما طی 10 سال گذشته مشکلات زیادی برای کشور به وجود آمد که رشد فوقالذکر را متوقف کرد. در این مدت رشد اقتصادی کشور تقریباً صفر بوده که نشان می دهد کشور در دوره قبل در حوزه اقتصاد گیر افتاده است. رشد اقتصادی صفر به معنای اشتغال است و طرح صنعتی اجرا نشده است. در عین حال تورم بالایی داشتیم و هزینه ها افزایش یافت، اما درآمد سرانه افزایش پیدا نکرد. این به این معنی است که میز مردم کوچکتر شده است.
کشور در مسیر رشد قرار دارد
بهادری جهرمی گفت: کشور ما در طول 300 سال گذشته در تمام شاخص های توسعه در زمان پادشاهی عقب بود. این عقب ماندگی با تمدن اسلامی ایران و استعدادهای موجود در کشور بسیار قابل مقایسه بود. اما در سال های پس از انقلاب تا به امروز، کشور در زمینه های مختلف پیشرفت کرده است. کتاب چهل ساله معراج یکی از منابع موجود برای اثبات این ادعاست که تمامی مطالب مطرح شده در آن برگرفته از منابع خارجی است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز