یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

دعوت از فناوران برای ساختن قوطی برای مخازن ذخیره گاز طبیعی

بنابراین افزایش ذخیره گاز در جاذب های کربن کم فشار می تواند برای تحقق این فناوری بسیار مهم باشد و مخازن ذخیره سازی با هر اندازه ای را می توان در هر قسمت از خودرو قرار داد.

انتهای پیام

نفر اول این مسابقه مبلغ 300 میلیون ریال دریافت می کند. کمک هزینه 100 میلیون ریالی برای تولید نمونه محصول، کمک هزینه آزمایشگاهی 100 میلیون ریالی، حمایت از توسعه و تجاری سازی محصولات، ارائه بهترین فناوران و جویندگان محصول و راهنمایی برای تیم های برتر برای دریافت مجوزهای دانش بنیان. از دیگر جوایز این چالش است.

به گزارش ای بی اس نیوزمرکز نوآوری آمپر با همکاری دفتر مرکزی نانو چالشی با عنوان «ساخت جاذب فعال برای استفاده در مخازن ذخیره گاز طبیعی به روش جذبی» با هدف سنتز ماده جاذب برای جذب گاز طبیعی در مخازن ANG برگزار کرد.

چالش ساخت جاذب فعال برای استفاده در مخازن ذخیره گاز طبیعی به روش جذبی راه اندازی شده است و شرکت کنندگان می توانند تا 9 آبان ماه طرح های خود را در این زمینه ارسال کنند.

از این رو، فناوری ذخیره‌سازی گاز به‌صورت جذبی (ANG) و به‌عنوان جایگزین (CNG) امروزه دارای مزیت‌ها و کاربردهای متنوع صنعتی و غیرصنعتی به‌ویژه در ناوگان خودروهای دوگانه سوز بوده و تجربه‌ای موفق در زمینه‌های مختلف به ارمغان آورده است. کشورهای جهان ; از آنجایی که در این فناوری ذخیره و استفاده مجدد از گازها با عملیات جذب سطحی و واجذب قابل انجام است و جاذب سطحی نقش تعیین کننده ای دارد، بنابراین کربن های فعال با هندسه مناسب و توزیع اندازه منافذ یکنواخت با ابعاد نانو و سطح بالا، آنها باید حداکثر ظرفیت جذب را فراهم کنند.

سوخت‌های فسیلی مانند زغال‌سنگ و گازوئیل مهم‌ترین منابع انرژی هستند که بخش عمده‌ای از انرژی مورد نیاز جهان را تامین می‌کنند، اما تجدید ناپذیر بودن این منابع، هزینه‌های بالا و آلودگی‌هایی که برای محیط زیست ایجاد می‌کنند، گاز طبیعی را به همراه دارد. جایگاه ویژه ای در این زمینه به خود اختصاص داده و در نیروگاه ها، صنایع مختلف از جمله صنایع خودروسازی کاربرد فراوانی دارد. علاوه بر این، استفاده از آن به عنوان سوخت خودروها در سال های اخیر افزایش یافته است.

به گزارش ستاد نانو، متقاضیان شرکت در این چالش تا 30 آبان ماه 1401 فرصت ثبت نام دارند و در این مرحله شرکت کنندگان باید طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیارشان قرار داده شده نوشته و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نام کنند.

بنابراین در این چالش روش سنتز انتخابی باید تعمیم پذیر و مقیاس پذیر باشد و میزان جذب گاز نزدیک به هدف تعیین شده توسط آژانس انرژی آمریکا باشد و حداقل و حداکثر ظرفیت در دماهای مختلف قابل محاسبه باشد. نتیجه این چالش طرحی است که می تواند با توجه به ملاحظات فنی ذکر شده در این راهنما، فرآیند خاصی را برای تولید این محصول ارائه دهد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *