همچنین در این دیدار سید محمد جواد موسوی، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان کالاها و خدمات انرژی های تجدیدپذیر ایران گفت: در سال 2021 بیش از 80 درصد از ظرفیت نیروگاه های ایجاد شده در جهان انرژی های تجدیدپذیر خواهد بود و گفت: آلمان 37000 مگاوات نیروگاه خورشیدی کوچک دارد که روی پشت بام خانه ها ساخته شده است. اگر برنامه های مکتوب تعریف شود می توانیم از ظرفیت های موجود در ایران نیز بهره ببریم.
وی با اشاره به مزایای انرژی خورشیدی در سراسر جهان گفت: یکی از دلایل اصلی توسعه انرژی های تجدیدپذیر بحث پدافند غیرعامل است. اگر یک نیروگاه بزرگ از کار بیفتد، تهدیدی برای شبکه محسوب می شود، در حالی که نیروگاه های خورشیدی کوچک در سراسر کشور پخش می شوند که به امنیت شبکه کمک می کند.
به گفته نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فرآوردهها و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر در ایران، اگر هر یک از صنایع، نیروگاههای 200 کیلوواتی خورشیدی را روی سقف آشیانههای خود نصب کنند، 10 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی خواهیم داشت.
موسوی ادامه داد: در کنار این بحث 10 هزار مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در صنایع کوچک و بزرگ مطرح است و با توجه به اینکه دولت سیزدهم رویکرد خاصی را برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر در نظر گرفته است، می توان به تحقق آن سوال امیدوار بود. .
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان کالاها و خدمات انرژی های تجدیدپذیر در ایران با بیان اینکه در ترکیه 94 درصد نیروگاه های ساخته شده کمتر از یک مگاوات و در آلمان 67 درصد کمتر از 500 کیلووات است. و در استرالیا 70 درصد کمتر از 100 کیلووات است، درصد نیروگاه های نصب شده بیشتر از یک مگاوات و 10 درصد کمتر از یک مگاوات است.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر در ایران، با بیان اینکه دو مسیر اصلی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در نظر گرفته میشود که یکی ماده 61 قانون اصلاح سوخت و دیگری ماده 61 قانون اصلاح سوخت است. 12 افزود: در ماده 61 در قالب قرارداد تضمینی و بلندمدت و بر اساس نرخ پایه قرارداد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر ایران، با بیان اینکه اگرچه قرارداد ماده 12 دارای مزیتهایی است، گاهی اوقات حداکثر نرخ اعلام شده برای بخش خصوصی جذابیتی ندارد و بهویژه اختصاصی ها در حال ورود به این عرصه هستند، وی گفت: هر ساله نرخ خرید تضمینی از سوی وزارت نیرو اعلام می شود اما اکنون با وجود گذشت شش ماه از سال هنوز این نرخ اعلام نشده است و زمانی که اعلام شود اعلام نمی شود. به دلیل تاخیر به صرفه باشد
انتهای پیام
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر ایران گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی، شش هزار میلیارد تومان وام کم بهره به افراد تحت پوشش کمیته امداد قرمز تعلق میگیرد. هلال و افراد کم درآمد برای احداث نیروگاه در پشت بام که درآمد ماهانه آنها از این محل بین پنج تا شش میلیون تومان برآورد می شود.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و عرضهکنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر در ایران با اشاره به ظرفیتهای موجود در ادارات دولتی برای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، گفت: 20 درصد برق مصرفی ادارات دولتی باید توسط دستگاههای دولتی تامین شود. انرژی های تجدیدپذیر و گواهینامه های خوبی در این زمینه وجود دارد. .
به گفته وی، بسته به موقعیت جغرافیایی ایران، امکان تجهیز یک میلیون خانه مسکونی به نیروگاه خورشیدی وجود دارد.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمود کریمی امروز در نشست خبری با بیان اینکه 140 میلیون تومان وام کم بهره به متقاضیان این بخش برای ساخت نیروگاه 5 مگاواتی اعطا می شود، گفت: این وام به متقاضیان این بخش اعطا می شود. نصب 20 ساله برای مشتریان خواهد بود، به همین دلیل استفاده از تجهیزات مناسب را پیشنهاد کردیم.
وی با اشاره به میزان استقبال مشتریان از این پروژه گفت: با توجه به اینکه وام با سود 4 درصد پرداخت می شود، پذیرش این پروژه مناسب است، اما ابتدا باید زیرساخت های اجرای پروژه را فراهم کرد، زیرا به دلیل به واردات 80 درصد تجهیزات، ساخت تابلو قیمت ممکن است تغییر کند.
وی با بیان اینکه نزدیک به 800 شهر و ناحیه صنعتی در مجموعه صنعتی کشور وجود دارد، گفت: این سوال می تواند فرصت مناسبی برای شناخت سقف سوله های صنعتی که اکنون بلااستفاده هستند به عنوان منبع درآمدی باشد.
امکان تجهیز یک میلیون خانه مسکونی به نیروگاه خورشیدی
کریمی ادامه داد: مشکل دیگر تولید در نقطه مصرف است که هزینه های حمل و نقل را کاهش می دهد. علاوه بر این، این نیروگاه ها به تعادل شبکه نیز کمک می کنند، اما متاسفانه در کشور ما به این قسمت توجه کافی نشده است.
وی با اشاره به خشکسالی در کشور و بیابانی شدن زمین های کشاورزی بیان کرد: این فرصت مناسبی برای نصب نیروگاه های خورشیدی در مزارع کشاورزی است که در حال حاضر قابل استفاده نیستند.
به گفته کریمی تاکنون 4000 نیروگاه نصب شده و مدت پیش بینی شده برای بازپرداخت این وام هفت ساله است.
وی افزود: دولت جدید ماده 12 را به این بند اضافه کرده است که مبنای این طرح صرفه جویی در مصرف سوخت است اما بر اساس مناقصات و قراردادهای کوتاه مدت شش ساله توضیح داده شده است.
موسوی با بیان اینکه بر اساس مصوبه ای دیگر، صنایعی که بیش از یک مگاوات مصرف می کنند باید یک درصد از مصرف خود را از طریق انرژی های تجدیدپذیر تامین کنند، افزود: این موضوع می تواند نقش ویژه ای در توسعه انرژی های تجدیدپذیر داشته باشد و چالش های برق را کاهش دهد. صنعت.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز