شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

دانشیار دانشگاه شیراز: سند الگوی اسلامی ایرانی، تدوین سندی واحد، منسجم و یکپارچه است.

دانشیار گروه جامعه شناسی و برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه شیراز گفت: سند الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی شامل الگوهایی از پیشرفت سیاسی، پیشرفت فرهنگی و پیشرفت اقتصادی است.

دانشیار دانشگاه شیراز: سند الگوی اسلامی ایرانی، تدوین سندی واحد، منسجم و یکپارچه است.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از دفتر ارتباطات الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سیدسعید زاهد زاهدانی در گفت وگویی اظهار کرد: سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت سندی است که آینده کشور را در 50 سال آینده توصیف می کند. اگرچه الگو سندی واحد، منسجم و یکپارچه است، اما در کلی‌ترین تقسیم‌بندی می‌توان آن را ترکیبی از سه نظام سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دانست که متشکل از مدل‌های سیاست پیشرفت، پیشرفت فرهنگی و پیشرفت اقتصادی
وی الگوی پیشرفت سیاسی را تبیین کرد و گفت: پیشرفت سیاسی اصولی دارد که برای توسعه کشور باید مورد توجه و رعایت قرار گیرد. این اصول در واقع چارچوب اصلی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت سیاسی در جمهوری اسلامی را تشکیل می دهد و همانطور که از متن سند برمی آید به خوبی مورد توجه قرار گرفته است. البته باید در نظر داشت که مدل پیشرفت سیاسی یک الگوی تکاملی است، بنابراین اصول زیر در طول زمان تنوع پیدا کرده و بر حسب نیاز روزگار گسترش می یابد.
دستیار جامعه شناسی و برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه شیراز سپس به تشریح اصول پنج گانه حاکم بر الگوی پیشرفت سیاسی پرداخت و گفت: حفظ انگیزه الهی مردم برای حضور در عرصه های سیاسی اولین اصل الگوی پیشرفت است.سیاست. در افق الگو می بینیم که مردم پاسدار ارزش های اسلام و دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند و آزادانه و به دور از تهدید ثروت و قدرت در انتخابات شرکت می کنند و تعیین می کنند. سرنوشت خود و کشورشان
زاهد حفظ وحدت همه قوا حول محور ولایت فقیه را دومین اصل پیشرفت سیاسی دانست و افزود: یکی از رموز پیروزی و 43 سال پیشرفت جمهوری اسلامی وحدت است. و یکپارچگی مردم: «این نیاز در تجمع همه نیروها حول یک محور آشکار می‌شود و نقطه مشترک همه آرمان‌های سیاسی در نظام جمهوری اسلامی، مکتب نورانی اسلام است که در همه این آرمان‌ها می‌توان دید توجه به وحدت فرماندهی در فقیه عالم، صالح، مدیر، مدبر و شجاع که در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز به آن اشاره شده است.
وی حفظ استقلال سیاسی و گسترش آن در فرهنگ و اقتصاد را اصل سوم پیشرفت سیاسی دانست و خاطرنشان کرد: این امر در همه گروه های اسلام گرا نیز پذیرفته شده است تا فعال ترین جامعه سیاسی تا زمان بلوغ به انقلاب اسلامی ایمان داشته باشد. رفتارهای طرد احزاب مقلد احزاب جوامع لیبرال یا سوسیال دموکرات شده اند.
دانشیار گروه جامعه شناسی و برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه شیراز، ایجاد تشکل های حزبی بر اساس اصول فوق برای تربیت نیروی کار سیاسی در مدیریت نظام اسلامی را اصل چهارم پیشرفت سیاسی دانست و افزود: آنها برای مبارزه می کنند. وحدت و استقلال کشور و تحریک نیروهای خود در آنجا. تعداد هواداران این گروه ها به حدی است که پایبندی خود را به اصول کلی نظام نشان داده اند.
زاهد توجه عمیق و گسترده به افکار عمومی را پنجمین و آخرین اصل الگوی پیشرفت سیاسی دانست و گفت: همه مدیران سیاسی کشور به تجربه دریافته اند که نیروی اصلی سیاسی کشور مردم هستند. بنابراین، همه می آیند تا منوهای محبوب را پر کنند. نیروهای سیاسی کشور علاوه بر بهره برداری از این نیروی بزرگ، از هیچ کوششی برای ایجاد حساسیت در افکار عمومی دریغ نمی کنند. این کار به طور مداوم به ویژه توسط رئیس جامعه انجام می شود.
انتهای پیام/

نوشته های مرتبط:

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *