وکلا در ادامه بر درخواست های قبلی خود مبنی بر بررسی پرونده اولیه و تحقیقات از چهار مامور پلیس ون حامل مهسا و همچنین تحقیقات از تمامی زنانی که همزمان دستگیر و به پلیس امنیت اخلاقی منتقل شدند، تاکید کردند. ایستگاه. با این وسیله نقلیه و از طریق ملاقات با برادر و خاله مهسا که شاهد و ناظر بودند و همچنین با در اختیار قرار دادن فیلم های ضبط شده از زمان دستگیری تا زمان سقوط مهسا به زمین، درخواست کنید تا از موضوع مطلع شوید.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این بیانیه، وکلای اولیای دم مهسا (زینا) امینی با تایید “بی پاسخ ماندن درخواست های آنان” تاکید کردند که “مسیر قانونی و مسیر دعاوی حقوقی را ادامه خواهیم داد” و اعلام کردند: از مراجع ذیصلاح قضایی تقاضا داریم به صورتحساب های متعدد ما، اعتراض قانونی به رای کمیسیون پزشکی قانونی و درخواست های مکرر مبنی بر در دسترس قرار دادن اصل پرونده جهت مطالعه و جستجو برای مطلعین و اجرای آن توجه فرمایند.
این حقوقدانان در صورتحساب های خود به این موضوع اشاره کردند: نظریه کمیسیون پزشکی عمدتاً در جهت نفی تأثیر یا عوامل خارجی است، اما نظریات پزشکی یا هر نظریه دیگری به عنوان نظر کارشناسی قطعی و غیر قابل ملامت نیست. انتظار وکلای دادگستری و امیدوارند معاون محترم دادستان تهران و بازپرس ویژه قتل به وعده های قانونی خود در خصوص پذیرش ایرادات نظریه بیان عمل کرده و پرونده را به کمیسیون دیگری جهت بررسی مجدد علت مرگ مهسا با حضور ارجاع دهند. از کارشناسان پزشکی ارائه شده توسط والدینش.
وکلای خانواده امینی مدعی هستند که با توجه به نظر متخصصین قلب، مغز و اعصاب و غدد و همچنین با توجه به روند منظم درمان بیماری غدد مهسا، معمولاً در کمتر از یک ساعت از توقف امکان از دست دادن عوامل حیاتی وجود دارد. نامگذاری شده توسط گشت جهتیابی گم شده است.
مهسا امینی وی دختری 22 ساله بود که 31 شهریورماه سال جاری توسط نیروهای گشت ارشاد دستگیر و پس از دستگیری و انتقال به یکی از مقر پلیس تهران و انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
به گفته این وکلای دادگستری، تحقیقات مقدماتی کامل در مرحله دادگاه مبنای یک دادرسی عادلانه است و شاید تحقیقات مقدماتی کامل مهمتر از مراحل دادرسی و دادگاه بدوی باشد. ناقص بودن یا ناآگاهی این تحقیقات نه تنها منافی دادرسی عادلانه است، بلکه می تواند روند دادرسی را منحرف کند و حقوق اصحاب دعوا را تضعیف کند و سیستم قضایی را نیز ناکارآمد کند.
وکلا از 4 اکتبر وکالت خود را اعلام کرده اند و در چندین نوبت دادستان ارشد و بازپرس ویژه قتل به درستی آن را اعلام کرده اند. طبق قانون والدین حق دارند با نظریه کمیسیون پزشکی مخالفت کنند و به درخواست آنها در کمیسیون دیگری رسیدگی می شود و از پزشکان معتمد خانواده به عنوان مشاور دعوت می کنند. به همین دلیل پس از اخذ رونوشت نظریه از کمیسیون و پس از مشورت با پزشکان خبره، در تاریخ 27/07/1301 طی لایحه ای با نظریه کمیسیون پزشکی قانونی و به ویژه با «قسمت الف» مخالفت کردند. «نظریه عوامل مؤثر بر مرگ» آخرین آزمایش غدد مهسا را در تاریخ 20/05/1301 (یک ماه قبل از حادثه) پاسخ دادند. با توجه به اینکه روند درمانی مهسا زیر نظر پزشکان فوق تخصص غدد انجام می شد، ابهام نظر کمیسیون در خصوص «کفایت درمان های دارویی» برطرف شد و بنابراین نظریه پزشکی-حقوقی می گوید: «… به نظر می رسد بروز اختلال هوشیاری ناگهانی غش و آریتمی و در نتیجه افت فشار خون و ایست قلبی به دلیل اختلال در عملکرد محور هیپوتالاموس-هیپوفیز و نارسایی ثانویه عملکرد غده فوق کلیوی و ناتوانی در سازگاری مناسب در شرایط ناآشنا و قلبی عوارض آریتمی و فشار خون بالا از آنجاست» به نظر می رسد اساساً منتفی باشد.
وکلای پرونده ابراز امیدواری کرده اند در جلسه مقرر در اوایل هفته آینده، به وعده های قبلی مراجع قضایی عمل شود و پس از بررسی کامل پرونده اولیه، بازپرس محترم تحقیقات لازم را در خصوص موضوع پرونده انجام دهند. همه افرادی که مورد بازجویی قرار گرفته اند و فیلم ها و گزارش های مربوطه را در اختیار وکلا قرار دهید.
انتهای پیام
نویسندگان این بیانیه «قبول اعتراض قانونی اولیای دم» را در سیر مراحل قانونی، شفافیت رویه و ایجاد اعتماد عمومی مؤثر دانستند و خاطرنشان کردند: تنها از این طریق است که می توان وکلای پرونده به وظایف خود عمل می کنند و تا روشن شدن نتیجه تحقیقات کامل ادامه می دهند دفاع از عملکرد دستگاه قضایی.
صالح نیکبخت و علی رضایی وکلای خانواده مهسا (زینا) امینی در خصوص آخرین وضعیت پیگیری پرونده فوت مهسا بیانیه ای منتشر کردند.
وکلای پرونده گفتند: از آنجایی که نظرات کارشناسی همواره در معرض آزمون و خطا است و به نظر هیأت پزشکی از مجموع 19 کارشناس امضاکننده این نظر فقط 5 نفر از پزشکان سازمان پزشکی قانونی بودند. از این رو دعوت از پزشکان برجسته خانواده مهسا که از افتخارات جامعه پزشکی ایران در داخل و خارج از کشور هستند، نه خللی در روند انتشار نظریه پزشکی جدید ایجاد می کند و نه غیرقانونی است. از آنجایی که وکلا و خانواده مهسا با مسائل تخصصی پزشکی آشنا نیستند و با توجه به اینکه پرونده فوت مهسا اکنون به یک پرونده ملی تبدیل شده است، پذیرش خواسته های پدر و مادر داغدیده او می تواند استقلال دستگاه قضایی و بی طرفی آن را در بحث های سیاسی برجسته کند. .
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز