خیاطیان: دولت علاقه جدی به توسعه اکوسیستم نوآوری کشور دارد
خیاطیان با ارزیابی توانمندی فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در دوره اخیر گفت: امروز نظام آموزشی دانشگاه آزاد با حوزه نوآوری اعم از نهاد مالی و پژوهش و فناوری مرتبط است. صندوق در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد. همه اینها بسترهای مناسبی برای رشد و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان است و نشان می دهد که اجزای این اکوسیستم به خوبی در دانشگاه آزاد کنار هم قرار گرفته اند.
خیاطیان با تاکید بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه بازار کسب و کار دانش بنیان گفت: دولت در حمایت از بازار کسب و کار دانش بنیان بخشنامه ای به وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف ابلاغ کرده است که خرید خارجی را ممنوع اعلام کرده است. این بخشنامه به توسعه بازار بنگاه های دانش بنیان کمک می کند و دولت از سایر ابزارها و پتانسیل های موجود برای حمایت از این بنگاه ها استفاده خواهد کرد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری گفت: یکی از ماموریت های اصلی ما در این مرکز که رئیس جمهور نیز بر آن تاکید کرده است، توسعه شبکه نخبگان است. در این راستا، ما در مرکز به عنوان رابط بین سپاه نخبگان و دولت، از همه کارشناسان، افراد مجرب و کسانی که ایده دارند و می توانند دولت را در پیشبرد اهداف خود یاری کنند، دعوت می کنیم تا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری در این نمایشگاه که در هشت حوزه فناوری از جمله فناوری پیشرفته، مهندسی مکانیک، مهندسی، کشاورزی، صنایع شیمیایی و صنایع غذایی برپا شده است، از توانمندیهای دانش آگاه است. شرکت های مستقر، فناوری و استارت آپ ها نمایشگاه برگزار شد و او با رهبران آنها صحبت کرد.
وی با اشاره به توانمندی ها و پتانسیل های بنگاه های دانش بنیان در خودکفایی کشور در تولید محصولات با تکنولوژی بالا گفت: قابل تقدیر بود. اگر این توانایی را نداشتیم در تامین اقلام و تجهیزات زیادی برای مقابله با این بیماری مهلک مشکل داشتیم.
خیاطان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی، دولت سیزدهم با اذعان به گلوگاه های خفقان و خلأهای موجود در اکوسیستم نوآوری کشور به تصویب رسید. یکی دیگر از قوانین مترقی در حوزه تولید دانش بنیان در سال آراسته تولید دانش بنیان مردم.
خیاطیان در ادامه از ورود مرکز مطالعات راهبردی به حوزه آسیب شناسی اکولوژیکی کشور خبر داد و گفت: باید از بنگاه های دانش بنیان در توسعه اقتصادی کشور نهایت استفاده را کرد.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری، برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را مظهر تعهد دانشگاه به نوآوری و فناوری عنوان کرد و گفت: امروز دانشگاه آزاد به بازیگری مهم در عرصه صنعت تبدیل شده است. اکوسیستم نوآوری کشور، و من فکر می کنم جهش بزرگی در این زمینه صورت گرفته است.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم متعهد به توسعه اکوسیستم نوآوری کشور است، از ورود این مرکز به حوزه آسیب شناسی اکوسیستم نوآوری کشور و توسعه بازار کسب و کار دانش بنیان در کشور خبر داد. . .
absnews
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری، محمدصادق خیاطیان در نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی که در آستانه چهلمین سالگرد تاسیس این دانشگاه با عنوان «تجلی ملی» برگزار می شود، حضور یافت. عصر امید» بعدازظهر سه شنبه. » راه اندازی شد، بازدید شد.
توسعه بازار یکی از مشکلات عمده بنگاه های دانش بنیان است
وی با اشاره به اینکه تصویب جهش قانونی در تولید دانش نشان دهنده عزم جدی دولت و مجلس برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور است، گفت: حوزه دانشگاهیان را به طور جدی نمی شناختند اما با تلاش و کوشش صورت گرفت. انجام شده و کارهای اساسی انجام شده، امروزه شاهد رشد و پیشرفت در این زمینه هستیم.
خیاطیان افزود: در نتیجه این تحولات است که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی که در دهه های گذشته تنها در حوزه آموزشی فعالیت می کرد، حوزه کارآفرینی به یک حوزه مهم تبدیل شده و این فرهنگ در این زمینه نهادینه شده است. دانشگاه.”
ورودی مرکز مطالعات راهبردی حوزه آسیب شناسی نوآوری اکولوژیکی کشور
فرهنگ دانش پایه در کشور توسعه یافته است
این استاد دانشگاه در بخشی دیگر از سخنان خود یکی از مشکلات جدی شرکت های دانش بنیان را بازار محصولاتشان دانست و گفت: عزم دولت برای حل این مشکل است و قانون جهش تولید دانش بنیان را مشخص کرده است. شکاف هایی در این زمینه وجود دارد و گام هایی برای آن اندیشیده شده است. اگرچه اجرای این قانون بار مالی سنگینی را برای دولت به همراه دارد، اما دولت با آن همراه بوده و متعهد به توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در کشور است.
تلاش جدی دولت و مجلس برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری افزود: به عنوان مثال بنگاه های دانش بنیان ما با تولید دستگاه تنفس مصنوعی نیاز کشور به این دستگاه حیاتی را برطرف کرده اند. اگر تحریم هم نداشتیم، این دستگاه ها در دسترس مردم ما نبود. از آنجایی که این یک دستگاه حیاتی برای بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب بود، بسیاری از کشورها برای تهیه آن تلاش کردند. در تهیه و تولید سایر اقلام مقابله با کرونا از جمله مواد ضدعفونی کننده و ماسک، شرکت های دانش بنیان ما با حمایت خود توانستند کمبودها را جبران کنند و از این معبر صعب العبور عبور کنند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری در پایان با اشاره به اهتمام جدی دولت سیزدهم به حمایت از نخبگان، گفت: یکی از مظاهر حضور نخبگان، بنگاه های دانش بنیان است. دولت همچنین برنامه های مختلفی را برای استفاده از توانمندی های بنگاه های دانش بنیان در نظر گرفته است.