اخبار اقتصادی روز

خواستار بودجه مستقل روستای ردیف/بازنگری در طرح ایجاد خانه های معیشتی در روستاها – اخبار کشاورزی – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

یک خانه مسکونی 500 متری برای امرار معاش در کشور ایجاد کنید

وی گفت: با فعالیت شورای عالی جهاد سازندگی و همکاری نهادهای مختلف امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم حکمرانی خوب در روستا و نظم و انضباط مطلوب در نظام روستایی کشور فراهم شود. متوجه شد.

وی گفت: 76 دستگاه در روستا در حال خدمت رسانی به روستاییان هستند که از این تعداد 25 دستگاه به صورت مستقیم در روستاهای سراسر کشور فعال هستند. لازم است این نهادها منسجم با سیاست های کلان کشور و به صورت هماهنگ کار کنند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: در صورت رونق روستاهای کشور جمعیت زیادی به روستاهای کشور می آیند و روند حاشیه نشینی در کشور توسعه نمی یابد.

مدنی گفت: دولت متعهد است که این اتفاقات خوب در حوزه روستا رخ دهد و بر اساس امضای رئیس جمهور همه دستگاه ها باید دست به کار شوند.

مدنی در پاسخ به کاربری این اراضی گفت: نوع زمین می تواند از منابع طبیعی، حاشیه شهر و … باشد.

نماینده مردم توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: موضوع اقتصاد روستایی در اقتصاد کشور بسیار تاثیرگذار است به طوری که 57 درصد تولید و 10 درصد خدمات کشور در روستاها انجام می شود. و 26 درصد جمعیت در روستاها زندگی می کنند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه نظام بودجه ریزی در حوزه روستا باید اصلاح شود گفت: روستا ردیف بودجه مستقل می خواهد اما اکنون بودجه روستا با بودجه روستا مخلوط شده است. . سهم کمتری در بودجه عمومی

مدنی که نماینده معاون اول رئیس جمهور در احیای واحدهای تولیدی کشور است نیز با بیان آخرین آمار احیای واحدهای تولیدی گفت: 1565 واحد اقتصادی با مشارکت جمعیت های کشور احیا شده است. کشور در دولت سیزدهم

وی تصریح کرد: در قانون توسعه متوازن روستایی سمت دهیار مشخص شد و مقرر شد سازمانی زیر نظر رئیس تشکیل شود و این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

مدنی افزود: دهیار وی نباید در حوزه اجرا نقش داشته باشد تا بتواند مسئولیت نظارتی خود را به درستی اعمال کند.

وضعیت حاشیه نشینان در دولت سیزدهم

absnews

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور درباره توسعه حاشیه نشینی در کنار شهرها گفت: حاشیه نشینی نباید در کشور شکل می گرفت، اما اکنون نباید ساکنان این مناطق فراموش و از خدمات خدمت خارج شوند.

وی تصریح کرد: اختصاص بودجه مستقل به روستا از مصوبات شورای عالی جهاد سازندگی است که در اولین جلسه آن به ریاست معاون اول رئیس جمهور به تصویب رسید.

مدنی گفت: اتاق وضعیت روستایی در سازمان توسعه روستایی ایجاد شد تا مشخص شود چه سهمی از بودجه به روستاهای کشور در نقاط مختلف کشور اختصاص یافته است.

خدمات بسیج سازندگی در روستا با هیچ دستگاهی قابل مقایسه نیست

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: روستاهای کشور باید به اندازه سهم ۲۶ درصدی جمعیت کشور در تخصیص اعتبارات سهم داشته باشند.

وی بیان کرد: حاشیه نشینان نسبت به روستاها مشکلات بیشتری دارند بنابراین باید به ساکنان این مناطق توجه بیشتری شود.

مدنی بیان کرد: منظور از بودجه مستقل این نیست که بودجه روستاها از وزارتخانه ها و سایر دستگاه ها گرفته شود و به روستا اختصاص داده شود، بلکه به دنبال آن هستیم که سهم بودجه روستاها در بودجه دستگاه های مختلف مشخص شود. و در نهایت سهم بودجه روستا قابل اندازه گیری است.

معاون عمران روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: بر اساس قانون، روستا در حوزه برنامه ریزی، نظارت و سیاستگذاری نیازمند امانتداری است تا بر این اساس نهادهای مختلف بتوانند خدمات رسانی و برنامه ریزی کنند. روستاها بر اساس چارچوب های خاص.

بر اساس این قانون، سازمان امور اراضی و سایر نهادهای ذیربط نسبت به هرگونه ساخت و ساز در این منطقه برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی اهتمام می ورزند، اما اکنون مدنی معاون عمران روستایی و مناطق محروم کشور اجازه ندارد. بررسی طرح ایجاد منازل معیشتی در زمین 500 متری به اطلاع می رساند که روستائیان می توانند با دریافت 500 متر زمین در 70 متر ساختمان مسکونی بسازند و کسب و کار خود را از پرورش تا ایجاد کارگاه در کنار منزل خود داشته باشند. .

* روستا بودجه مستقل می خواهد

وی گفت: سال گذشته 19 هزار میلیارد تومان از 12 هزار میلیارد تومان تخصیص داده شد که 69 درصد بودجه است اما از این میزان تخصیص یافته 29 درصد بودجه تکمیل شده و در پروژه ها است.

وی وضعیت معیشتی مردم را در قالب حاشیه نشینی از دو جهت قابل تفکیک دانست و افزود: برخی از افرادی که از نظر اقتصادی قادر به تامین سرپناه از این طریق نیستند زندگی می کنند اما برخی نیز به صورت دسته جمعی و قومی زمین را تصرف می کنند. و منتظر واگذاری یا الحاق خانه هایشان به شهر باشند.

وی افزود: برهمین اساس با اعطای 500 متر زمین به روستاییان اجازه احداث 70 متر ساختمان را نیز دارند. این اراضی به صورت سکونت در اراضی آزاد در نقاط مختلف کشور خواهد بود.

وی افزود: طبق برآوردی که انجام دادیم با وجود اینکه روستاها 26 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند، تنها 6 تا 7 درصد از بودجه کشور به آنها اختصاص می یابد.

مدنی در پاسخ به این سوال که آیا در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به عنوان نماینده دولت به حاشیه نشینان خدمات رسانی می کنید، گفت: یکی از اولویت های شورای عالی جهاد سازندگی موضوع افراد به حاشیه رانده شده مردم شهر و به فکر کسب و کار خود هستند.

امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز در خصوص مسائل مختلف حوزه روستایی، مناطق محروم، حاشیه نشینی در شهرها و احیای شهرها گفت: جهاد سازندگی که خودش مسئول آن است.

1565 واحد اقتصادی در دولت سیزدهم احیا شد

وی تصریح کرد: تشکل های مختلفی که در حوزه روستا عضویت دارند نیز در شورای عالی جهاد سازندگی عضویت دارند تا از موازی کاری در حوزه روستا جلوگیری شود و این شورا جایگزین هیچ سازمانی در ارائه خدمات نمی شود. . به روستاهای کشور

وی افزود: با وجود قوانین مترقی که در حوزه روستا وجود دارد، الگوی حکمرانی در روستاهای سراسر کشور ناقص است و با تاکید بر اینکه روستا باید متولی داشته باشد همخوانی ندارد.

وی بیان کرد: باید برای این مناطق راهکارهای مثبتی در نظر گرفته شود و سکونت گاه آنها شناخته شود و یا به محل سکونت دیگری منتقل شوند اما نباید از آنها غافل شد.

مدنی بیان کرد: به عنوان مثال بسیج سازندگی در سطح روستا خدمات ارائه می دهد که قابل مقایسه با هیچ دستگاه دیگری نیست و هیچ دستگاه و شبکه ای نمی تواند این خدمات را به روستاهای کشور ارائه دهد. شورای عالی جهاد فقط بین نهادها هماهنگی و انسجام ایجاد می کند.

وی بیان کرد: به دنبال راه اندازی خانه های مسکونی معیشتی در کشور هستیم تا با واگذاری زمین به روستاییان در کشور اجازه ایجاد فعالیت های اقتصادی در اطراف خانه های خود را داشته باشند.

*تنها 7 درصد بودجه کشور صرف روستاها شد

وی همچنین به آمار احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در کشور اشاره کرد که در دولت سیزدهم مسئولیت آن را پذیرفت. یکی از نکات جالب نوشته های او بررسی پروژه ایجاد خانه های مسکونی در دولت است. مشروح این مصاحبه را در ادامه بخوانید:

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، در فیلم ها و سریال های خارجی در روستاها می توان خانه های اطراف مزارع و مشاغل مردمی را دید که صاحبان آنها بر فعالیت های اقتصادی آنها نظارت دارند اما بر اساس قانون با هدف جلوگیری از زیان آور تغییر کاربری در ایران، عموماً در زمین کشاورزی اجازه ساخت خانه را ندارد و فقط در زمین باغ، ساخت خانه کارگری 30 متری مجاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *