اخبار اقتصادی روز

خط کشتیرانی ایران محدودیت‌های قطر را توضیح می‌دهد

وی همچنین گفت: البته آنچه در این زمینه انجام داده ایم مربوط به جام جهانی قطر نیست و توسعه پروژه ها در حوزه گردشگری دریایی با قوت ادامه دارد.وی افزود: امکانات جمهوری اسلامی ایران است. آماده انجام سفرهای دریایی به قطر است و از این ظرفیت نه تنها برای قطر بلکه برای سایر کشورها و حتی جزایر داخلی و خارجی منطقه نیز استفاده خواهد شد.

وی همچنین درباره برنامه های آتی با وزارت گردشگری برای توسعه گردشگری دریایی گفت: در عمل چیزی به نام گردشگری دریایی در کشور نداشتیم و در یک برنامه یک ساله با وزارت گردشگری برنامه ریزی کرده بودیم که این موضوع را متحول کنیم. صنعت که شروع جام جهانی بود، اما محدودیت های قطر اجازه آن را نداد.

پس از انتشار گزارشی در ای بی اس نیوز با عنوان «چرا کشتی کروز ایران جام جهانی را از دست داد؟»، جعفری، یکی از مدیران ارشد کشتیرانی «سانی» توضیحاتی را ارائه کرد: کشتی سانی آماده است. مسافرگیری و عزیمت به کشور قطر است، اما همانطور که وزیر گردشگری اعلام کرد، طرف قطری محدودیت‌هایی برای پهلوگیری داشت که باعث شد این سوال منتفی شود.

این کشتی مسافربری که در سال 1361 در سوئد بر اساس شناسنامه وی ساخته شد، در حدود سال 1396 برای سفر به خلیج فارس و بین جزایر ایران وارد سواحل جزیره کیش شد. گفته می شود این کشتی با طول 172 متر، عرض 23 متر و ورودی آب 5.8 متر بزرگترین کشتی شبه تفریحی کشور است.

در پی لغو پهلوگیری کشتی های مسافربری ایران در بنادر قطر در جام جهانی 2022، یکی از مسئولان کشتی «سانی» به تشریح وضعیت این کشتی پرداخت.

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پنجشنبه ۲۸ آبان در بازدید از کشتی مسافربری «سانی» که قرار بود تعدادی از مسافران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را حمل کند، گفت: این کشتی در نظر گرفته شده است. برای سرویس دهی برای گردشگران آماده شده است اما دولت قطر به دلیل مشکلات داخلی خود قادر به پهلوگیری کشتی ها و کشتی های ایرانی نیست و مقامات قطری بابت این وضعیت و عدم امکان جذب گردشگر دریایی عذرخواهی کرده اند.

مهدی فراهانی فراهانی، رئیس اداره کل دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی پیش از این گفته بود: قطر بندر دوحه را به یک سری کشتی‌های تفریحی که در این بندر پهلو می‌گیرند اعطا کرده است و پیش‌بینی کرده است که حدود 12 هزار تخت در آن وجود داشته باشد. روی این کشتی ها مستقر شود تا مسافران تماشاگر مسابقات بتوانند در این هتل های دریایی پذیرفته شوند.کشتی های ما به دلیل فاصله ای که از بندر دوحه دارند، قرار بود به بنادر «الرویس» و «الحمد» بروند. رویس حدود 150 کیلومتر و حمد حدود 25 کیلومتر با محل برگزاری مسابقات فاصله دارند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *