اخبار سیاسی روز

خضریان: سامانه جامع امور اراضی در کشور راه اندازی می شود

به گزارش حوزه پارلمانی ای بی اس نیوز، علی خضریان با اشاره به جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، گفت: یکی از مشکلات جدی کشور استفاده از منابع آب است و متاسفانه به دلیل در تضاد با مشکلات اقلیمی، اهمیت این موضوع دوچندان می شود.»

سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی افزود: تعداد قابل توجهی چاه آب در کشور داریم که برخی چاه های مجاز و برخی غیرمجاز هستند که متأسفانه به صورت نامناسب از منابع آبی کشور برداشت می شود. .

خضریان گفت: بر اساس قانون، دولت و وزارت نیرو موظفند همه برداشت‌های آب از چاه‌ها را به‌طور عمدی و طبق برنامه تنظیم کنند تا منابع آبی کشور از بین نرود و تعادلی بین منابع آب جایگزین و ایجاد تعادل ایجاد شود. برداشت.» تعادل منابع آب باید انجام شود، اما متأسفانه به دلیل عدم اجرای صحیح آن، متوجه می‌شویم که بیش از مقدار آبی که از طریق بارش وارد سفره‌های زیرزمینی می‌شود، از چاه‌ها برداشت می‌شود و تعادلی ایجاد نشده است. .

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: قانونگذار برای جلوگیری از این اتفاق، وزارت نیرو را موظف به نصب کنتور برای تمامی چاه ها و راه اندازی آنها کرده است.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 ادامه داد: متأسفانه با پیگیری های انجام شده متوجه شدیم که این شرکت از سال 94 مجوز نصب کنتورهای هوشمند را دریافت نکرده است و در این خصوص از کمیسیون اصل 90 شکایت شد. بررسی ها نشان داده است که قانون با سازنده کنتور است و حداقل مشکل اینجاست که در چند سالی که از نصب کنتورهای هوشمند تولیدی این شرکت جلوگیری شده است، شرکت های دیگر قادر به تعویض کنتور نبوده اند. به دلیل هزینه های زیاد و برداشت آب بیشتر از چاه ها.

وی تاکید کرد: اجازه دهید با اقدامات مسئولان وقت وزارت نیرو لطمات جبران ناپذیری به کشور وارد شود و کمیسیون اصل 90 پس از تکمیل پرونده این موضوع را به قوه قضائیه گزارش خواهد کرد.

خضریان خاطرنشان کرد: این حادثه امروز در تمامی دشت ها باعث بحران آب زیرزمینی شده و شاهد فرونشست زمین هستیم. این وظیفه وزارت نیرو بوده است که در خصوص استانداردهای لازم برای کنتورهای هوشمند اقدامات لازم را انجام دهد، اما متاسفانه بر اساس گزارشات غیرعلمی از فعالیت بازمانده است.

خضریان ادامه داد: متأسفانه علیرغم همه پیگیری های انجام شده این سامانه به طور کامل در کشور راه اندازی نشده و جلساتی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده و این ستاد برای تکمیل به دستگاه های خاصی تکلیف کرده است. مراحل تکمیل این نظام اجرایی». متأسفانه در این زمینه نواقصی وجود داشته است و کمیسیون اصل 90 از همه این دستگاه ها خواسته است تا پاسخ دهند و از آنها خواسته شده است که برای تدوین همه این تشریفات و در اولین جلسه شورای عالی وقت بگذارند. – کرسی فساد، مبتنی بر بیعت. بر این اساس سامانه کامل امور اراضی کشور تا پایان شهریور ماه راه اندازی می شود.

وی با اشاره به تولید کنتورهای هوشمند گفت: در سال 94 گروهی از افراد دانش بنیان نوعی کنتور را اختراع کردند که میزان برداشت از چاه ها را به صورت علمی محاسبه می کرد و حدود 30 درصد از کل کنتورهای کشور نوع ابداعی این کنتور است. کسب و کار دانش بنیان در استان هایی که از این کنتورها استفاده می شد، توانستند برداشت آب از چاه های مجاز را تا حدودی کنترل کنند.

تا پایان شهریورماه سامانه جامع امور اراضی کشور راه اندازی می شود

نماینده مجلس یازدهم در خصوص بخش دیگری از جلسه کمیسیون اصل 90 گفت: موضوع مبارزه با زمین خواری از طریق نظام جهانی امور اراضی به گونه ای برنامه ریزی شده است که هر گونه بهره برداری و اقدام در اراضی انجام شود. در این پنجره واحد و این سیستم.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *