خزریان افزود: موضع کمیسیون و تاکید اعضا بر این است که باید قانون جامعی برای ساماندهی مبادلات، ذخیره سازی، استخراج و به طور کلی فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال به صورت شفاف و شفاف در کشور وجود داشته باشد. مجلس آمادگی دارد نظرات مختلف دستگاه های ذی صلاح را در این خصوص جمع آوری و دریافت کند و برای تدوین قانون اعمال کند. در این جلسه مقرر شد تمامی ادارات گزارش جامعی از حوزه ارزهای دیجیتال به کمیسیون ارائه کنند و همچنین به نظر می رسد فعالیت این پلتفرم با خطراتی برای دولت و مردم همراه است.
سخنگوی کمیسیون اصل نود با اشاره به ورود این کمیسیون به موضوع ارزهای دیجیتال گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی در 3 ماهه دوم امسال حدود 8 هزار و 5 هزار میلیارد تومان (همت) در حوزه ارزهای رمزنگاری شده معامله شده است. در کشور.
وی تصریح کرد: بر اساس گزارش بانک مرکزی از سال 1398، این نیاز به وجود آمده است که با توجه به حجم بالای مبادلات و معاملات در این بستر، ساماندهی این بخش ضروری است. بر اساس گزارش بانک مرکزی، در سه ماهه دوم سال جاری حدود 8500 میلیارد تومان در حوزه ارزهای رمزنگاری شده در کشور رد و بدل شده است که نشان می دهد در صورت تاخیر در مدیریت این بازار و بی توجهی به ساماندهی آن. ، شاهد تکرار تجربیات تلخ اقتصادی از جمله مشمول موسسات مالی و اعتباری خواهیم شد.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، علی خضریان در تشریح جلسه امروز کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: با توجه به اهمیت ساماندهی حوزه ارزهای رمزپایه در 3 بخش، استخراج، ذخیره سازی، مبادلات و پرداخت و همچنین حساسیت های بالای این موضوع از از منظر حراست، کمیسیون اصل 90 شورای اسلامی در این راستا با توجه به کار نهادهای ذی صلاح شرکت و جلسات مختلفی در این خصوص برگزار کرد. در این جلسه مسئولان ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی، وزارت اطلاعات، معاون اقتصادی رئیس جمهور، مرکز پژوهش ها و کمیسیون اقتصاد دیجیتال کمیسیون اقتصادی مجلس حضور داشتند و گزارش هایی را ارائه کردند. در مورد وضعیت فعلی تجارت مالی غیررسمی در پلتفرم ارزهای دیجیتال.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز