اخبار اقتصادی روز

خرید تضمینی دانه های روغنی بیش از 60 هزار تن بوده است

محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در جلسه مجمع نمایندگان و روسای سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور از زحمات نمایندگان و مدیران وزارتخانه های ذیربط برای عملکرد مثبت و موفق در برقراری و کنترل صلح قدردانی کرد. وی در بازار گفت: در حال حاضر نهاده های مورد نیاز کشور تا پایان شهریور ماه که ماه عرضه است کافی نیست.

وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری نخستین روزهای تصدی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در حالی که بیش از 100 هزار تن از ذخایر گوشت و طیور کشور در عید سال 1402 هجری قمری به منظور آرامش بخشی به بازار روانه بازارها شد. و پاسخگوی نیاز مردم باشیم، از تیرماه همان ماه سال گذشته در ذخیره استراتژیک آرد، گوشت و مرغ به صفر رسیده بودیم، اما با یاری خداوند و تلاش شما مدیران توانستیم بر مشکلات فائق آییم و امروز ، با یک تجربه موفق می توانیم سال 1403 هجری قمری را در شرایط بسیار خوبی ادامه دهیم.

اوبر بر لزوم تبیین و به تصویر کشیدن عملکرد موفق این وزارتخانه توسط مسئولان تاکید کرد و گفت: امسال اجرای طرح های آبخیزداری و طرح های کوچک آبرسانی در اولویت اول و اجرای طرح های آب و خاک در اولویت دوم برنامه های این وزارتخانه است.

نیکبخت خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان های کشور که در این نشست هم اندیشی حضور داشتند، گفت: مشارکت مردم را جدی بگیرید تا فعالیت های آبخیزداری و طرح های آب و خاک تقویت شود و آبخیزداری به معنای تولید آب و حفظ خاک است. با توجه به اینکه هم اکنون دانش و اجرای طرح های آبخیزداری با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردم در کشور بومی سازی شده است، قطعاً می توان به موفقیت های خوبی دست یافت.

وزیر جهاد کشاورزی اجرای طرح های شیلاتی از جمله صیادی و صیادی، آبزی پروری، پرورش در قفس و پرورش میگو و ماهیان سرد و گرم آبی را از دیگر زمینه های مناسب برای جذب سرمایه گذاری برشمرد و افزود: توسعه تولید و تولید صنایع تکمیلی صنایع غذایی از جمله راهکارهاست. نکته اصلی جلوگیری از هدر رفت مواد غذایی است که از طریق فرآوری و تبدیل محصولات درجه سه و چهارم و همچنین ایجاد ارزش افزوده می توان چرخه کسب و کار را آغاز کرد.

وی با اشاره به نقش و اهمیت توسعه گلخانه های کشاورزی با توجه به محدودیت منابع آبی کشور و عملکرد بی نظیر تولید و تولید گلخانه های کشاورزی با تولید خارجی، بر تسریع در صدور مجوزها و حذف آن تاکید کرد. از موانع ساخت و ساز گلخانه از سرمایه گذاران و مردم.

نیکبخت به صنعت دام و طیور به عنوان چهارمین فرصت طلایی سرمایه گذاری و تولید محصولات صادراتی اشاره کرد و گفت: در سال رونق تولید هستیم و وظیفه ما رسیدن به حداکثر تولید در تمامی محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی است. .

وی با بیان اینکه نقش نهادهای علمی و دانش اعم از نخبگان و دانشجویان در طراحی و اجرای الگوهای کشاورزی مناسب با توجه به اقلیم چهارفصل کشور حائز اهمیت است، تصریح کرد: در این راستا همکاران ما در سازمان تات اهتمام جدی دارند. ما در تلاش هستیم تا با کمک تولیدکنندگان و کشاورزان، رونق تولید را بر اساس علم و دانش انجام دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی حداکثر سازی تولید را در چارچوب استراتژی وزارت جهاد کشاورزی قرار داد و گفت: هیچ محدودیت و وقفه ای در تولید نداریم باید بتوانیم ذخیره استراتژیک را از محل تولید داخلی تامین کنیم که چرخه های فرآیند تولید برای صادرات با کمترین میزان نوسانات حفظ شود.

به گفته وی، جذب سرمایه و ثروت از سوی مردم به عنوان سرمایه گذاران اصلی می تواند راهگشا در این مسیر باشد، بنابراین نباید تصور کرد که کشاورزی تنها از طریق تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و تسهیلات بانکی قابل توسعه است. . اگر داشته باشیم منفی گرا و راکد می شویم.

این مقام ارشد وزارتخانه ادامه داد: باید بستر جذب اعتبارات بخش دولتی و خصوصی و تسریع در صدور مجوزها را با رفع محدودیت ها و موانع فراهم کنیم.

نیکبخت تشکیل واحدهای کوچک روستایی با محوریت تولید را مهم توصیف کرد و گفت: مراقب باشید طرح هادی در زمین های کشاورزی و روستایی مرغوب اجرا نشود.

وی از خرید بیش از 60 هزار تن دانه های روغنی در کشور تاکنون خبر داد و گفت: محصولی که این وزارتخانه در سال 1402 هجری شمسی خریداری کرد، اکنون توسط کارخانه های روغن کشی و واردکنندگان روغن خام خریداری می شود و این یعنی این صنعت به ملت خدمت کرده است. . پروژه

من باید بگویم؛ حل مشکل مسکن کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به هر نوع رانت و فساد از دیگر مواردی بود که وزیر جهاد کشاورزی در این جلسه بر آن تاکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *