اخبار اقتصادی روز

خروج از دیدگاه سنتی ماینینگ و ورود به دیجیتال ماینینگ



یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران از انقلاب صنعتی چهارم و ماینینگ دیجیتال عقب مانده است، بنابراین نیاز است که نگاه سنتی به ماینینگ را رها کنیم و مقررات معدنی ایجاد کنیم.کاوی دیجیتال.

به گزارش ای بی اس نیوز، اسماعیل کیومورثی با اشاره به اینکه استخراج مدرن و دیجیتال یکی از پایه های انقلاب صنعتی چهارم است و با توجه به وجود اسناد و مدارک فراوانی که در ایران نوشته شده است، حوزه معدن دیجیتال همواره در انتهای متغیرهای اقتصادی قرار دارد. پرنده گفت: دنیا قطعاً استخراج دیجیتال را انتخاب کرده است تا بهره برداری از منابع طبیعی را افزایش دهد و علاوه بر کاهش نیروی انسانی و مخاطرات آن، زمینه اکتشاف و توسعه را تسریع کند.

وی ارائه خدمات فین تک در بخش ماینینگ دیجیتال کشور را منطبق با متغیرهای جهانی ندانست و گفت: متأسفانه به دلیل وجود ذخایر معدنی فراوان در ایران، اگر امروز هم در این راستا باشد و زیرساخت های خود را فراهم کند. ، در 10 سال آینده می توان در موقعیتی قرار گرفت که امروزه شرکت های بزرگ معدنی جهان قرار دارند.

کیومارتی با توجه به آمارهای جهانی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود حجم بازار ماینینگ دیجیتال از حدود 9300 میلیون دلار در سال 2019 به بیش از 23 میلیارد دلار در سال 2027 برسد و این نشان می دهد که اکتشاف، استخراج و پردازش به عنوان 3 رکن ضروری در نظر گرفته می شوند. بخش معدن و هر یک از این بخش ها به شدت به فناوری اطلاعات و ارتباطات وابسته است.

وی معتقد است بخش معدن در دنیا با بهره گیری از فناوری و ایده های نوآورانه در جهت کاهش ریسک ها و افزایش سرعت استخراج تلاش کرده است، بنابراین نیاز است این زیرساخت مهم در ایران ایجاد شود و تأخیرها جبران شود.

یکی از اعضای اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه تنها 5 درصد شرکت های دانش بنیان کشور در حوزه معدن فعال هستند، گفت: بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، بیش از 8700 بنگاه دانش بنیان در کشور وجود دارد که از این تعداد تنها 450 واحد (حدود پنج درصد) معدنی یا مرتبط با زنجیره معدنی و صنایع معدنی هستند. به طوری که با وجود منابع فراوان، بهره برداری نمی شود و همچنان نگاه سنتی به معدن و کارگری حاکم است.

کیومورثی ادامه داد: بر اساس این آمار تنها 36 بنگاه دانش بنیان در حوزه مس، 44 بنگاه در زنجیره اکتشاف و معدن و 15 بنگاه در زنجیره سرب و روی فعالیت خود را ثبت کرده و مشغول ارائه ایده هستند.

تاکید بر تلاش هوشمندانه برای سربلندی ایران، شکستن این نگاه سنتی و تحقق ایده های خام یکی از الزامات خروج معدن از وضعیت فعلی است. علاوه بر شناسایی مبتکران و فناوران در بخش معدن و صنایع معدنی، فرصتی را برای آنها ایجاد کرده است تا ایده های خود را به سمت بومی سازی و تجاری سازی سوق دهند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *