به گفته یک روزنامه نگار سیاسی آیرین، سید محمد صادق خرازی صبح امروز جمعه 18 دی ماه 1403 در هشتمین کنگره ملی حزب ندای ایرانیان که در تالار پیامبر اکرم (ص) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، گفت: ایران و جهان است. در یک مرحله حساس، اگر تاریخ دو جنگ جهانی را به خوبی خوانده باشید و تحلیلی داشته باشید، میدانید که امروز جهان درگیر نگرانیهای پیچیدهای است، بحرانهای بینالمللی که پیش روی ملتها قرار دارد. جهان از جمله آب، انرژی، فناوری، گرمایش زمین، بحران های زمین و مرزی، ترامپیسم و غیره. به ما هشدار بزرگی بدهید که ملت ما باید با وجدان و احتیاط کامل برای آینده ایران تصمیم بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه ایران برای همیشه باقی خواهد ماند، افزود: ایران کشوری است که همه بحران ها را پشت سر می گذارد، اما چهره های تاثیرگذار هر دوره تاریخی مردم، هفت ملکوت بهشت خواهند بود.
نداای بنیانگذار حزب ایران گفت: ما با دولت آقای احمدی نژاد دشمنی نداشتیم اما این دولت کشور را تا 20 سال به عقب برد.
خرازی رئیس جمهور را نماد هویت ملی یک ملت دانست و گفت: باید یاد بگیریم و بیاموزیم و یاد بگیریم که سیاست انتقام نیست، سیاست عبرت است، سیاست هویتی زندگی جمعی، درک متقابل و تساهل است. اگر بردباری متقابل باشد، کشور ما رشد خواهد کرد. اگر مخالفت خود را تحمل کنیم، کشور رشد می کند و به اوج می رسد.
وی یادآور شد: آقای خاتمی دید عمیقی به جهان داشت، تهدید و بحران را می شناخت و بر همین اساس وحدت داخلی و اجماع بین المللی ایجاد کرد اما پس از آن دولت احمدی نژاد احساساتی و ناآگاه نشان داده می شود. سیاست خارجی ایران در این دوره به پایین ترین حد خود رسید.
بنیانگذار حزب ندایی ایران با اشاره به فعالیت 8 ساله دولت تدبیر و امید گفت: دولت آقای روحانی دولت اصلاحات نبود، بلکه دولت یک نفر بود و آن شخص رئیس جمهور بود که می توانست دولت را قرار دهد. کشور در مسیر درست
خرازی گفت: امروز وظیفه داریم با وجود همه اختلافات از دولت اخلاق مدار و خادمان پزشکان حمایت کنیم. سال آینده با بحران مواجه خواهیم شد، باید اختلافات کوچک را کنار بگذاریم و به طور جدی از دولت حمایت کنیم، این کشور میلیاردها دلار سرمایه دارد، اقتصاد ما با اراده و تحریم با وجود همه بی عدالتی ها می تواند رشد خوبی داشته باشد.
وی افزود: بدون زمینه سازی در سیاست خارجی، نمی توان سیاست داخلی و اقتصاد ما به نتایج خوبی دست یافت. اگر بتوانیم در مسائل منطقه ای و بین المللی قاطعانه عمل کنیم، قطعاً می توانیم قالیچه عشرتخانه را از این بحران ها بیرون بکشیم.
.