بحث برنامه ریزی/ ضعف در استفاده از ظرفیت پایگاه دانش
کارشناس صنعت بیمه می گوید: کسب و کارهای دانش بنیان می توانند نقشه راه را برای فعالان صنعت بیمه فراهم کنند که ایجاد این شرایط مستلزم تمایل به ارائه خدمات و محصولات جدید بر اساس رویکرد دانش بنیان است.
رسول رحمتی ناودی کارشناس صنعت بیمه در گفتگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری آنا گفت: اعمال دانش برای کسب و کارهای فعال در صنعت بیمه و اینکه آیا آنها توانسته اند دانش را به اعضای سازمان انتقال دهند یا نه صحیح نیست. شرکت صحیح تر است
وی بیان کرد: شرکت هایی که هم اکنون به صنعت بیمه خدمات ارائه می کنند روی فرآیندهای بسیار محدودی در صنعت بیمه متمرکز شده اند و جای خالی دانش بنیان هایی است که به شرکت های بیمه خدمات ارائه می کنند.بیمه هایی که دانش آن در شرکت های مطرح دنیا وجود دارد.
وی ادامه داد: هر ساله حق بیمه مسئولیت وسایل نقلیه موتوری بر اساس نرخ دیات تغییر می کند و در این میان هیچ شرکت دانش بنیانی وجود ندارد که بتواند شاخص هایی را در اختیار ناظران قوانین و مقررات قرار دهد که بر اساس آن تعرفه های بیمه تعیین شود. با نرخ مناسب ساخته شده است.
این کارشناس صنعت بیمه خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان می توانند خدمات متنوعی را به صنعت بیمه، مشتریان و افراد ارائه دهند، خدماتی که در حال حاضر محدود به آنهاست. البته این شرایط مربوط به برخی قوانین بالادستی و ضعف حوزه نظارت و کنترل است و این امر مانع از ارائه خدمات متنوع تر بنگاه های دانش بنیان در این زمینه شده است.
وی بیان کرد: ضعف برنامه ریزی، عدم سازماندهی و مدیریت و در نهایت کنترل و نظارت که فرآیندها را روان می کند، استفاده از ظرفیت بنگاه های دانش بنیان در صنعت بیمه را غیرممکن کرده است. در زمینه برنامه ریزی قوانین مکتوب به روز نمی شوند و در شرایطی که سرعت جریان اطلاعات زیاد است اما روند برنامه ریزی تغییر نمی کند.
رحمتی نودهی گفت: ضعف برنامه ریزی، عدم سازماندهی و مدیریت و در نهایت کنترل و نظارت برای برگرداندن فرآیندها، امکان استفاده از ظرفیت بنگاه های دانش بنیان در حوزه بیمه را غیرممکن کرده است.
نقش بیمه مرکزی در سازماندهی و جذب افراد شایسته به صنعت بیمه
رحمتی نودهی ادامه داد: همچنین در بحث تشکیلات و فرآیند سازماندهی مدیر مشخصی وجود ندارد. بیمه مرکزی به عنوان یک وظیفه ذاتی به عنوان ناظر بر صنعت بیمه باید در بحث کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه بیمه اقدام کند.
وی موضوع حاکمیت در صنعت بیمه را نیز برجسته کرد و افزود: در صنعت بیمه تنها یک شرکت دولتی و سایر نهادها خصوصی هستند و سازمان ها باید بر اساس سازوکاری همسو شوند تا فرآیندها را اجرا کنند. هیچ شرکت خصوصی در این سیستم وجود ندارد. او می خواهد این فرآیندها را به طور داوطلبانه انجام دهد مگر اینکه خودش نیاز به اجرای آن داشته باشد.
بسیاری از اطلاعات و داده ها در شرکت های بیمه از بین می رود
وی به نقش تصمیم گیرنده بیمه مرکزی در برنامه ریزی می پردازد و می افزاید: بیمه مرکزی باید از انحراف از برنامه ها جلوگیری کرده و آن ها را به جلو ببرد. ما باید جلو برویم و بحث حسابداران فنی یکی از موضوعاتی است که کسبوکارهای دانشبنیان هنوز باید به آن اقدام کنند، تا با استفاده از دادهها و گردآوری اطلاعات در مراکز داده بسیاری از شرکتهای بیمه، نرخها و شرایط بهینه را برای مردم فراهم کنند. ایجاد شرکت های بیمه
شناسایی و تعمیر نقاط حادثه خیز با استفاده از اطلاعات شرکت های بیمه
رحمتی نودهی گفت: بسیاری از شرکت های بیمه دارای بانک اطلاعاتی قوی در زمینه پرداخت غرامت هستند که می تواند اطلاعات مفیدی را در خصوص نقاط پرخطر و حادثه خیز بر اساس محل پرداخت غرامت ارائه کند که می تواند کمک شایانی به پلیس راهنمایی و رانندگی و وزارتخانه کند. . سازمان راه و شهرسازی برای شناسایی و تعمیر نقاط حادثه خیز جاده ها.
خدمات دانش بنیان در صنعت بیمه نیازمند عمل خواستن است
یک فعال صنعت بیمه گفت: کسب و کارهای دانش بنیان می توانند نقشه راه را برای فعالان صنعت بیمه فراهم کنند تا برنامه ریزی ها و راهکارها با عملکرد بهتری انجام شود. ایجاد این شرایط مستلزم تمایل به ارائه خدمات و محصولات جدید بر اساس رویکرد دانش محور است. این روند بسیار دور است، ما سوخت نداریم و صنعت بیمه چاره ای جز پیگیری اتفاقاتی که در صنعت بیمه جهانی می گذرد ندارد.