کد اطلاعات: 1969533
09 مهر 1402 ساعت 20:18
2.4K بازدید |
1نقطه نظر
دیگر به 20 مدال طلا نمی رسیم
تقریبا همه ورزش دوستان در ایران به این نتیجه رسیده اند که تکرار مدال های دوره قبل در هانگژو غیرممکن است.
به گزارش “ورش سه”، تاکنون. در حالی که هند، ازبکستان و تایلند یکی پس از دیگری مدال گرفتند، ایران با 3 طلا، 12 نقره و 12 برنز در رده دوازدهم قرار دارد.
جالب اینجاست که کاروان هایی از بحرین، کره شمالی و چین تایپه بر فراز ایران حضور دارند و شاید کمتر کسی باور کند که بتواند مدال طلای بیشتری از ایران کسب کند. حتی ممکن است در روزهای آینده قطر و سنگاپور موفق شوند از ایران پیشی بگیرند تا به شکست بعدی کاروان ایران دست یابند.
البته از فردا رشته های امیدوارکننده برای ایران آغاز می شود و نمایندگان ملی این فرصت را خواهند داشت تا شانس خود را برای کسب مدال طلا در رشته هایی مانند کاراته، کشتی، کبدی، دوومیدانی، قایقرانی، کوراش و … امتحان کنند اما احتمالا سقوطی تاریخی خواهد بود. منتظر کاروان ایران خواهد بود.
در اینجا لیست رشته هایی که احتمال بیشتری برای کسب مدال طلا دارند آمده است:
* روئینگ: دور پایانی قایقرانی فردا و پس فردا برگزار می شود و احتمال کسب مدال طلا برای ایران وجود دارد که البته کار آسانی نخواهد بود.
*کوراچ: فردا آخرین روز این رشته است و ایران در دسته 90 کیلوگرم شانس کسب مدال طلا را دارد تا پس از دو شکست در فینال، سرانجام ایران به مدال رنگارنگ این ماده دست پیدا کند.
* پرورش اندام: شانس ایران برای کسب مدال طلا در این رشته حداقل است. در سنگین وزن و 81 کیلوگرم که ایران بهترین عناصر خود را دارد، وزنه برداران کشورهای دیگر رکوردهای بهتری دارند. در وزن 89 کیلوگرم دو ورزشکار چینی شانس اول را دارند و در سنگین وزن نیز گور میناسیان ورزشکار ارمنی رکوردار آسیا محسوب می شود.
* قایق: در کشتی از 12 وزن (آزاد و آزاد) تقریبا چهار مدال طلا برای ایران تضمین شده است. حسن یزدانی در وزن 86 کیلوگرم آزاد، امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم آزاد، محمدهادی ساروی در وزن 97 کیلوگرم آزاد و امین میرزازاده در وزن 130 کیلوگرم آزاد شانس اول کسب مدال طلا هستند و در بین 8 ورزشکار دیگر شاید چهار مدال طلا بهترین هستند
*کاراته: در این زمینه شانس گرفتن طلا هم برای آقایان و هم برای خانم ها وجود دارد اما بعید است که این عدد از عدد 4 بیشتر شود و عدد بالاتر کاملا بعید است. به طور معمول باید انتظار دو مدال طلا را در این زمینه داشته باشید.
* کبدی: قهرمانی پیشین ایران در این رشته همه نگاه ها را به سوی ورزشکاران کبادی جلب کرد تا بتوانند دو مدال طلا در رده های مردان و زنان کسب کنند.
البته باید به این گروه احسان حدادی (پرتاب کننده دیسک) را هم اضافه کرد که در ماه های اخیر رکوردهای چندان خوبی (حدود 60 متر) به دست نیاورده و امید به مدال طلا هم به حساب نمی آید و شاید. او می تواند در بهترین حالت به نقره یا برنز برسد.
شاید تنها موقعیتی که میتوانست جریان را به نفع ایران برگرداند، کسب طلا در بسکتبال، پینگ پنگ و حتی فوتبال بود، اما در تنیس روی میز با وجود نبوغ باورنکردنی برادران عالمیان، مدال طلایی کسب نشد.
در مجموع در صورتی که تمامی رشته های فوق بتوانند به وضعیت ایده آل برسند، ایران در مجموع به 18 مدال طلا در مسابقات آسیایی دست خواهد یافت، اما شایان ذکر است که بر اساس ارزیابی و برآورد مسئولین کاروان ایران، پیش بینی کردند. که ایران حداکثر 16 مدال طلا خواهد داشت.
یعنی بعد از سه دوره، ورزش ایران به حد نصاب 20 مدال طلا نمی رسد و جایگاه خود را از دست می دهد. در گوانگژو 2010 ایران توانست رتبه چهارم را از آن خود کند و در دوره های بعدی نیز به رتبه های پنجم و ششم رسید اما حالا ممکن است رتبه تک رقمی را هم از دست بدهد.
بهترین رکورد ایران در بازی های آسیایی 1974 تهران بود که با کسب 36 مدال طلا، 28 نقره و 17 برنز در جایگاه دوم قرار گرفت که نسبت به نتایج این دوره رقم عجیبی به حساب می آید.
به هر حال باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه اتفاقی می افتد و آیا کاروان ایران می تواند با کسب 17 مدال طلا دیگر شگفتی بزرگی را رقم بزند یا خیر؟