به گزارش رکنا به نقل از مرکز رسانه قضایی پس از دریافت گزارشهای مردمی مکرر از فعالیت گروهی که تصاویر و لینکهای مبتذل منتشر میکردند، پروندهای در سال ۱۳۹۷ در دادسرای عمومی و انقلاب شهر اراک تشکیل و افرادی در این منطقه شناسایی و شناسایی شدند. وی به مراجع قضایی تهران، اسلامشهر و رشت احضار شد.
با حضور افراد نامبرده در مقام قضایی و بررسی دقیق ماهیت فعالیت آنها مشخص می شود که یکی از احضار شدگان با شبکه ای از افراد هتاک به مقدسات ارتباط مستدل و عمدی دارد. فضای افکار عمومی و فضای مجازی.
- 1 اردبیلی یوسف مهرداد در اردبیل بازداشت شد
- 2 یوسف مهرداد; مدیر و اپراتور اصلی 15 گروه و کانال
- 3 دستگیری فضلی زارع
- 4 مدیریت 20 گروه و کانال عبادت، عبادت، بت پرستی و کفر توسط فضلی زارع
- 5 انجام تحقیقات فنی و حقوقی روی پرونده
- 6 هر دو متهم به اقدامات خود توجه کامل داشتند
- 7 قرآن سوزانده شده توسط یوسف مهرداد
- 8 تشکیل پرونده شخصی یوسف مهرداد
- 9 چرا متهمان در اراک محاکمه شدند؟
- 10 تعیین وکیل منصوب دادگاه توسط متهمان
- 11 نوشته های مرتبط:
اردبیلی یوسف مهرداد در اردبیل بازداشت شد
در ادامه تحقیقات با نامبردگان و با تحلیل اطلاعات مواد مکشوفه از یکی از متهمان، فردی به نام یوسف مهرداد در شهر اردبیل مشخص شده است که یوسف مهرداد مدیر و سازنده یک گروه مجازی بسیار معروف در زمینه فعالیت های ضداسلامی و توهین های بی شرمانه به مقدسات دینی و اسلامی است.
یوسف مهرداد در گروه ایجاد اسلام ستیزی، توهین به مقدسات و توهین به شخصیت پیامبر و ائمه با دو شناسه مختلف فعالیت می کرد که یکی از این اکانت ها با تعدادی تلفن همراه ایرانی و دیگری با فرانسوی مجازی ساخته شده بود. یکی شماره تلفن. عدد. انجام داد
پس از شناسایی و دستگیری یوسف مهرداد، در تحقیقات فنی انجام شده توسط وی و امارات و مدارک به دست آمده از مواد مکشوفه از وی و همچنین اظهارات صریح متهم در مراجع قضایی، مشخص شد که وی در فعالیت گسترده ترویج الحاد و توهین به مقدسات دینی مشارکت داشته باشند.
یوسف مهرداد; مدیر و اپراتور اصلی 15 گروه و کانال
در ادامه تحقیقات مشخص می شود که متهم یوسف مهرداد در گروه ها و شبکه های زیادی با عناوین مختلف اما با اهداف مشابه در ترویج الحاد و توهین به مقدسات فعالیت داشته است.
تحقیقات فنی و تفصیلی انجام شد و آنچه در روایت متهم فاش شد این بود که یوسف مهرداد مدیر و مجری اصلی حداقل 15 گروه و کانال ضد مذهبی بوده و در امر اسلام ستیزی و ترویج الحاد فعالیت گسترده ای داشته است. . و توهین به مقدسات
دستگیری فضلی زارع
در ادامه تحقیقات از گروه ها و کانال های متعلق به یوسف مهرداد مشخص می شود که وی با فرد دیگری به نام در راستای این گروه ها و کانال های ضد اسلامی حضور دارد. صدرالله فضلی زارع از همکاری گسترده و نزدیک بهره برده است.
با دستگیری فضلی زارع و شروع تحقیقات مشخص شد اکانت معروفی که سابقه طولانی در توهین به مقدسات و ترویج الحاد دارد در تلفن همراه وی و پس از مواجهه با حقایق آشکار در تلفن همراهش فعال است. . متهم مدعی شد که این حساب متعلق به او است.
تحقیقات بیشتر درباره فضلی زارع نشان می دهد که او نیز با یک شماره مجازی متعلق به فرانسه حساب کاربری ایجاد کرده و فعالیت ضد مذهبی خود را آغاز کرده است.
مدیریت 20 گروه و کانال عبادت، عبادت، بت پرستی و کفر توسط فضلی زارع
زارع نیز مانند یوسف مهرداد حساب کاربری دیگری ایجاد کرد که با آن فعالیت های زیادی در زمینه تبلیغات ضد اسلامی و علیه دین مبین اسلام و توهین به مقدسات و ائمه اطهار انجام داد.
بررسی دستگاه های دیجیتال ضبط شده توسط فضلی زارع نیز نشان می دهد که وی در ایجاد و مدیریت چندین گروه و کانال حضور داشته و به اعضای گروه مشاوره می داده است.
در بررسی دستگاه های الکترونیکی فضلی، اکانت بدنام ترویج الحاد و توهین به ارزش های دینی در گوشی وی شناسایی شد.
فضلی زارع نیز مانند سایر متهمان در 20 گروه و کانال ضد دینی و اخلالگر رهبری و فعال بود.
اعترافات صریح فاضلی زارع در دادگاه: اعتراف می کنم که توهین کرده ام
متهم فضلی زارع در اظهارات صریح خود در دادگاه در پاسخ به این سوال که آیا به پیامبر اکرم (ص) توهین کردید یا خیر؟ به وضوح می گوید بله، موافقم که توهین کردم.
فعالیت افراد نامبرده به قدری گسترده و آشکار بود که خود اعتراف می کنند که «شنیده بودیم علمای خاصی دستور ارتداد صاحبان حسابی را که با آنها کار می کردیم صادر کرده اند».
انجام تحقیقات فنی و حقوقی روی پرونده
حساب های متعلق به متهمان در دو مرجع قضایی یعنی مرجع قضایی محل سکونت و سپس دادسرای اراک اثبات می شود و مراجع تخصصی مانند پلیس فتا و نهادهای امنیتی نیز انتقال فنی حساب را تایید می کنند. مردم. گزارش های جداگانه
علیرغم تحقیقات دقیق از متهمان در دفاتر بازپرسی شهرستان های محل دستگیری و طرح اتهام، مجدداً با حضور مراجع قضایی شهرستان اراک مورد بازجویی قرار گرفتند و به ضد دینی خود نیز اعتراف کردند. فعالیت های توهین آمیز علیه اماکن مقدس
زمانی که متهمان در جریان جلسه با مستندات استخراج شده از فعالیت های گسترده خود به صورت گروهی و کانالی مواجه می شوند و مورد بازجویی قرار می گیرند، ضمن اعتراف به فعالیت خود، نوع ارتباط با افراد دیگر را نیز به تفصیل بیان می کنند.
متهم فضلی زارع در جلسه 11 اسفند 1396 با اعتراف به عضویت در یکی از اکانت های معروف ضد دینی در اظهارات خود گفت: مطالبی را که در این جلسه منتشر شد به صورت گروهی و زنجیره ای ارسال کردم.
لازم به ذکر است توهین ها و مطالب منتشر شده در کانال ها و گروه های متهمان، با توجه به سند صادره از دادگاه بدوی و سند صادره از سوی مقام معظم رهبری، به دلیل زشتی و ابتذال شدید، در هیچ محتوایی قرار نمی گیرد. . . در این خصوص دادگاه تصریح کرد که «به دلیل فحاشی شدید محتوا، درج آنها در سند مردود است».
بر اساس رای دیوان عالی کشور در این پرونده، پیام های مندرج در روایت متهمان که به وضوح به فضای مقدس رسول گرامی اسلام (ص)، امیرالمومنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) اشاره دارد. به دقت مورد بررسی قرار گرفتند. حضرت فاطمه سلام الله علیها. به امام حسن (علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) و به طور کلی به ائمه معصومین (علیهم السلام) توهین شد.
هر دو متهم به اقدامات خود توجه کامل داشتند
نوع اقدامات دو متهم و متن پیام های بارگذاری شده که بارها و بارها اتفاق افتاده حاکی از قصد و اراده و توجه کامل آنها به اقدامات آنهاست که حتی یکی از متهمان (یوسف مهرداد) قبل از دستگیری و زمانی که او می شود قابل حذف است. با آگاهی از افشاگری خود، با آگاهی کامل از حقایق، داستان او وجود دارد که اراده کامل متهم را در نوع فعالیت او نیز ثابت می کند.
قرآن سوزانده شده توسط یوسف مهرداد
همچنین از تلفن متهم یوسف مهرداد فیلمی مستند از آتش زدن قرآن کشف و در حساب کاربری وی بازنشر شد.
بررسی این کلیپ ها نیز حکایت از انتساب این عمل موهن به آن دارد.
تشکیل پرونده شخصی یوسف مهرداد
با توجه به برخی ادعاها مبنی بر عدم صلاحیت متهم در زمان ارتکاب جرم، دادگاه با طرح شکایت، متهم را به پزشکی قانونی فرستاد و از وی خواستار اظهارنظر کارشناسی شد.
پزشکی قانونی با تشکیل پرونده شخصیتی سلامت روان متهم یوسف مهرداد را تایید کرد.
چرا متهمان در اراک محاکمه شدند؟
دادگاه با استناد به رأی وحدت رویه 720 مورخ 91/1/12، محل رؤیت را نامناسب برای تحقیقات در خصوص دلایل تحویل متهمان علیرغم دستگیری در یاسوج و به دستگاه قضایی استان مرکزی اعلام کرد. اردبیل و از آنجایی که اقدامات مجرمانه هم از خطوط داخلی و هم از خطوط مجازی فرانسه صورت می گرفت و نتایج آن در نقاط مختلف به دست می آمد، تظاهرات متعددی که خطاب به این سازمان صورت گرفت، تأیید می کند. لذا مراجع ذیصلاح قضایی، محل عزیمت، رسیدگی و تعقیب معتبر و مطابق ماده 310 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1391 مضافاً نظر مشورتی شماره 7.93.2574 مورخ 22/10/20. 93 نیز این مشکل را تایید می کند.
تعیین وکیل منصوب دادگاه توسط متهمان
بر اساس این گزارش، دو متهم در جلسه رسیدگی به پرونده خود از سوی دادگاه وکیل تعیین کردند و وکلای دو متهم با آگاهی کامل از حقایق از موکلان خود دفاع کردند.
پس از صدور رای دادگاه بدوی، وکلای عمومی متهمان اعتراض خود را به رای دادگاه استان مرکزی اعلام و با اجرای حکم مخالفت می کنند.
دیوان عالی کشور با عنایت به محتویات پرونده، گزارش پلیس فتای استان مرکزی، اظهارات متهمان در مراحل مختلف تحقیقات مقدماتی و دفاعیات بی اساس متهمان و ادله و استناد به کیفرخواست و با توجه به اینکه تجدیدنظرخواهان در درخواست های خود انگیزه یا دلایل واقعی تخلف را بیان نکرده و تجدیدنظرخواهی خود را بی اساس و غیرقابل تشخیص تشخیص داده و آن را رد کرده و به استناد بند الف ماده 469 قانون آیین دادرسی کیفری. تایید می کند و تایید می کند. رای دادگاه استان مرکزی
بر اساس این تصمیم صدرالله فضلی زارعی به توهین به پیامبر، ارتداد فطری، توهین به مادر پیامبر (ص)، هتک حرمت به قرآن با آتش زدن، توهین به مقدسات و انتشار تصاویر دیگران بدون رضایت متهم شد. و یوسف مهرداد در سب النبی و توهین به مقدسات. دینداران و مسلمانان به اعدام محکوم شدند.
سرانجام صبح امروز دوشنبه 8 اردیبهشت 1402 این دو متهم به دار مجازات آویخته شدند.
اخبار خبرگزاری رکنا