ای بی اس نیوز/مرکزی مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: بخش اقتصادی سهم خود را برای توسعه حوزه ارتباطات نمی پردازد در حالی که در 20 سال گذشته از این بخش سود زیادی برده است.
علیرضا لطفی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: با وجود مشکلات جدی در حوزه ارتباطات، استان مرکز از نظر پایداری و توسعه شبکه ارتباطی و دسترسی لازم برای مردم از وضعیت مطلوبی برخوردار است، اما همچنان فاقد آن چیزی است که لازم است. ، ایده آل و ضروری است. به آن نرسیده است.
وی با اشاره به اینکه کمتر از 5 درصد روستاهای استان مرکزی شبکه اینترنت ندارند افزود: برای رسیدن به مطلوب بخشی از کار مربوط به مخابرات و بخشی به تصمیم گیران سیاسی این منطقه است. . علیرغم اینکه سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات خوب و با درآمد بالا است، اما در کشور ما به دلیل سیاست های نادرست به ویژه در دهه اخیر این شرایط مثبت نبوده و درآمد با قیمت تمام شده همخوانی ندارد. این امر باعث رشد توسعه مطلوب در این حوزه شده است. ایجاد نکنید
مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: در حوزه ارتباطات نه تنها دولت نباید سهمی بگیرد بلکه باید در این زمینه هزینه کند اما در کشور این روند رو به افزایش است معکوس و دولت می گیرد. بسیاری از آن منطقه دیدگاه تصمیم گیرندگان عمده سیاسی اعم از مجلس و دولت مناسب این حوزه نیست.
لطفی افزود: اولین عاملی که سرمایه گذاری در این حوزه را زیان ده می کند، تلقی دولت است. در 12 سال گذشته که مخابرات خصوصی شد، دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرد که رقم بسیار بالایی است.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که از حوزه ارتباطات سود می برند سهم خود را پرداخت نمی کنند، گفت: حوزه اقتصادی سهم خود را برای توسعه حوزه ارتباطات پرداخت نمی کند. .
لطفی با تاکید بر پایین بودن تعرفه افزود: فناوری و اطلاعات زیرساخت سایر بخشها است و پیشبینی میشود این حوزه بر اساس سایر حوزهها رشد کند و هزینههای این بخش به دلار و درآمدها به ریال است و نیازی به ثبات در این زمینه.»
وی ادامه داد: گلایه ای که در این حوزه وجود دارد این است که 18 سال است که تعرفه تلفن ثابت افزایش نیافته است و این موضوع باعث ایجاد چالش های زیادی در داخل و خارج از سازمان مخابرات شده است.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی افزود: تعرفه تعمیر و نگهداری خطوط در اراک 15 هزار تومان و در سایر شهرها 10 هزار تومان در ماه است که رقم بسیار ناچیزی است در حالی که هزینه برق و نگهداری برای هر خط تلفن 25 هزار تومان است. و هزینه بهینه سازی شبکه نیز بالاست.
وی ادامه داد: بخش زیرساختهای ارتباطی کشورهای پیشرفته و بزرگ تحت پوشش نهادهای امنیتی است زیرا آنها این زیرساخت را محرمانه و مهم میدانند و معتقدند اختلال در این حوزه باعث بروز مشکلاتی در سایر حوزهها میشود، بنابراین نیاز به امنیت بالایی دارد.
لطفی افزود: درآمد خط اینترنت در کشوری مانند ونزوئلا که اقتصاد خوبی ندارد، حدود 100 برابر ایران است، روسیه، چین و کره جنوبی نیز از جمله کشورهایی هستند که حوزه ارتباطی آنها قابل مقایسه نیست. ایران”. ، امنیت شبکه و زیرساخت، ارتباطات که رکن بسیار مهمی در حفظ امنیت کشور است نیز برای آنها بسیار مهم و مهم است و در این زمینه هزینه و اقدام می کنند.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی افزود: یکی از مشکلات کشور سیستم توزیع است که توسعه زیرساخت های ارتباطی می تواند تاثیر بسزایی در این حوزه داشته باشد. کمک در این زمینه کمک به همه زمینه هاست.
وی ادامه داد: در حوزه فناوری نیز کارهایی که ما انجام می دهیم مشابه اتفاقاتی است که در دنیا می افتد، مثلاً اگر به سمت فیبر نوری رفته ایم، کشورهای دیگر هم وارد همین حوزه شده اند. سیاست اصلاح کاستی ها در این زمینه در کشور ما دیده می شود.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی افزود: در دهه 80 سرمایه گذاری های خوبی در حوزه فعالیت های دانش بنیان انجام می شد اما متاسفانه به دلیل کمبود بودجه و اعتبار برای خرید یا سرمایه گذاری نتوانستیم از شرکت های فعال در این زمینه حمایت کنیم. با خرید دستاوردهای دانش بنیان. در دهه 80 در شرایط کنونی اتفاقات مثبتی در همان روز افتاد، اما متاسفانه به دلیل عدم حمایت و نقدینگی در این حوزه، آسیب های زیادی به حوزه اقدامات دانش بنیان وارد شد و این روند نوعی متوقف شد
لطفی با اشاره به حوزه فیبر نوری خاطرنشان کرد: در این حوزه عمدتاً تولیدکننده و گاهی واردکننده هستیم، مخابرات فقط از فیبر نوری نوع ایرانی استفاده می کند که البته بستگی به دلار دارد و هزینه های زیادی را به دنبال دارد. او دارد.
وی همچنین سرقت زیرساخت ها را یکی از معضلات این حوزه عنوان و خاطرنشان کرد: تعداد سرقت های زیرساختی در استان مرکزی نسبت به کشور متوسط است. منابع موجود ما متولی پیشگیری از این سرقت ها نیستند زیرا باید 4 برابر نیروهای موجود در زمینه نگهداری و پیشگیری از سرقت ها تلاش کنند.
لطفی اضافه کرد: طی 3 سال گذشته سرقت به شبکه های خانگی منتقل شده است به طوری که هر شب حدود 200 خط تلفن خانگی در استان به سرقت می رود و برای جلوگیری از این سرقت ها مردم باید در زمینه نگهداری همکاری کنند.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: طی 2 سال گذشته بیش از 4 میلیارد تومان خسارت ناشی از سرقت در شهرک صنعتی اراک وارد شده است.
لطفی ادامه داد: تبدیل شبکه به فیبر باعث کاهش سرقت می شود اما تبدیل کل شبکه به فیبر زمان بر است و در مدت 5 سال قابل انجام نیست.
وی با تاکید بر اینکه فرصت ها در کنار تهدیدها به وجود می آیند، گفت: علیرغم وجود تاسیسات بسیار اندک، اما با استفاده از اعتبارات و ظرفیت های موجود، در 2 ماه گذشته بیش از 100 کیلومتر شبکه فیبر با هزینه هر کیلومتر 400 میلیون تومان ساخته شده است. در شهرستان های استان مرکزی توسعه یافته و هزینه آن از طریق فروش تجهیزات و کابل های قدیمی تامین می شود. امیدواریم در ۷ سال آینده شبکه مس و فیبر جایگزین این شبکه ها شود.
مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: با توجه به اینکه در گذشته توسعه شبکه سالانه کمتر از 5 کیلومتر بود، اقدام انجام شده در 2 ماه گذشته چشمگیر بوده و با توجه به همکاری مدیران استانی و شهرداری، و غیره.
لطفی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی به مردم و اطلاع رسانی در این زمینه افزود: این مهم در کنار سایر کارها انجام شده است و روابط عمومی گروه در این زمینه به خوبی عمل کرده است.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر مدیران باید بدانند که ورود فناوری اطلاعات تحولات بنیادی خوبی را به همراه خواهد داشت، اما متأسفانه نگاه مدیران ارتباطی تنها محدود به یک خط تلفن است و باید این دیدگاه در این زمینه توسعه یابد. با توجه به این موضوع، جلسات زیادی با مدیران مختلف برگزار شده است. .
لطفی افزود: تمام سرمایه هر کشوری شبکه ملی خبر است، اما این مفهوم در این کشور به طرز فجیعی کشته شده است و مردم فکر می کنند که ما قصد داریم با راه اندازی این شبکه آنها را محدود کنیم، در حالی که اینطور نیست، در واقع خط قرمز همه کشورها این است که اطلاعات آنها در اینترنت منتشر نشود، زیرا دسترسی دیگران به این اطلاعات برای امنیت کشور خطرناک است.
وی با تاکید بر اینکه مجلس باید توجه ویژه ای به شبکه ملی اطلاعات داشته باشد، گفت: ورود مجلس به این حوزه ضعیف است و این نگاه باید تقویت شود. مخابرات جایگاه ویژه ای در ارتباطات دارد و این مکان قابل جایگزینی نیست.
انتهای پیام