معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به 26 قرارداد منعقد شده توسط شرکت های دانش بنیان با دو مجتمع بزرگ معدنی و فلزی کشور، گفت: از مجموع 21 قرارداد توسعه فناوری های مدرن و پیشرفته به ارزش نزدیک به 860 میلیارد تومان، تشکر می کنیم. به اعتبار مالیاتی و حمایت حداقل 400 میلیارد تومانی و امیدواریم در سال آینده شاهد بهره برداری از این قراردادها باشیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری معاونت علمی رئیس جمهور و وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی مس، سازمان گسترش و فولاد مبارکه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با بنگاه های اقتصادی در راستای توسعه و عرضه محصولات فناورانه و گلوگاه های این صنایع گفت: توسعه بازار بنگاه های دانش بنیان یکی از برنامه های اصلی و راهبردی صنایع کشور است و امروز در قالب قراردادهای همکاری با این دو کشور بزرگترین صنایع کشور یعنی مس و فولاد جلوه درخشانی از این همکاری رقم خورد.
وی با اشاره به همکاری ارزنده با صنعت مس، توسعه بازار را یکی از مهمترین ارکان حفظ بنگاه ها دانست و گفت: وظیفه دولت است که بازاری را برای بنگاه ها فراهم کند تا به توسعه و آینده فکر کنند. با خیالی آسوده و امیدواریم این اسناد همکاری موجب رونق صنایع مختلف شود.
دهقانی فیروزآبادی افزود: در راستای رفع نیازهای راهبردی و هوشمندسازی صنایع، برنامه همکاری بنگاه های دانش با صنایع مس و فولاد پس از یک سال تلاش و نظارت مستمر در قالب جلسات کارشناسی و تخصصی، شناسایی 26 مورد را ممکن کرد. نیازهای راهبردی در صنایع فوق الذکر که از بین آنها 21 محصول و خدمات در قالب قرارداد و در چارچوب قانون جهش تولید دانش بنیان مورد حمایت معاونت علمی قرار می گیرد و پنج قرارداد همکاری نیز برای هوشمندسازی پنج معدن مس این 21 قرارداد توسعه فناوری های مدرن و پیشرفته که حدود 860 میلیارد تومان هزینه دارد، حداقل 400 میلیارد تومان در قالب اعتبار مالیاتی از سوی معاونت علمی حمایت می شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امضای این تفاهم نامه های همکاری، صنایع بزرگ فولاد و مس کشور را با صنایع دانش بنیان پیوند می دهد، گفت: یکی از رویکردهای محوری معاونت علمی، توسعه فناوری های راهبردی با توجه به فناوری های نوظهور و آبپاش جهان برای آینده و کاشت با شعار برای آینده است.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد دیگری که ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دنبال می کند، اثربخشی دستاوردهای فناوری است که طی سه تا چهار دهه گذشته به دست آورده ایم و می خواهیم در حوزه های مهم اقتصادی از جمله کشاورزی، سلامت از آنها استفاده کنیم. و امنیت غذایی به مناطق دیگر .
وی ضمن تشکر از نمایندگان مجلس و دست اندرکاران تدوین قانون مترقی و راهبردی جهش در تولید دانش بنیان افزود: امروز این قانون مبنای حمایت از طرح های مهم و راهبردی در حوزه های مختلف صنعت و صنعت قرار گرفته است. اقتصاد و 21 قرارداد که امروز توسط معاونت علمی پشتیبانی می شود، از محل اعتبار مالیاتی مشمول قانون جهش تولید بر اساس دانش پشتیبانی می شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصادی دانش بسانی رئیسی با بیان اینکه عزم وزارت حراست نسبت به این همکاری ها الگوی موفقیت سایر نهادها است، ابراز امیدواری کرد در سال آینده شاهد رونمایی و بهره برداری از این محصولات باشیم. .
انتهای پیام