رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر نقش صندوق های پژوهش و فناوری در حل مشکلات بنگاه های دانش بنیان گفت: میزان خالص فعالیت های صندوق پژوهش و فناوری از دانشگاه تهران برای حمایت از کسب و کار بوده است. 1.6 هزار میلیارد تومان; بنابراین می توان گفت این وجوه می تواند بخشی از مشکلات شرکت ها را حل کند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه به نقش بنگاههای دانشبنیان در توسعه کشور معتقدیم و صندوقهای پژوهشی از این گونه بنگاهها حمایت میکنند، افزود: با قاطعیت میتوان گفت که کسب و کار وجود ندارد. در این پارک که نیاز مالی دارد و صندوق دانشگاه تهران مشکلی را حل نکرده است. بنابراین معتقدیم در صورت توانمندی وجوه می توانند به حل مشکلات کسب و کار کمک کنند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشتغال بیش از 6 هزار نفر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را از دیگر دستاوردهای فناورانه شرکت های مستقر در این پارک عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر این پارک دارای به مساحت 24 هزار متر مربع و به همین میزان زمین باید توسط دانشگاه برای راه اندازی بنگاه های دانش بنیان در نظر گرفته شود.
اسدی با اشاره به برنامه های کشور برای دو برابر شدن تعداد بنگاه های دانش بنیان گفت: با این افزایش تعداد، نیازهای مالی این بنگاه ها نیز افزایش یافته است و این نیاز از طریق صندوق های تحقیقاتی و فناوری تامین می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر علی اسدی امروز در کارگاه تخصصی تعامل سه گانه پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و صندوق های پژوهش و فناوری کشور که در پارک علم و پارک فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، این پارک را قدیمی ترین و بزرگترین پارک دانشگاهی کشور که 180 شرکت در آن پایگاه دانش تاسیس شده است.
اسدی گفت: حجم خالص کسب و کار صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برای حمایت از بنگاه ها 1600 میلیارد تومان بوده است. بنابراین می توان گفت این وجوه می تواند بخشی از مشکلات شرکت ها را حل کند.
انتهای پیام
وی با بیان اینکه تعداد بنگاه های دانش بنیان مستقر در این پارک دانشگاهی به 250 بنگاه رسیده است، گفت: این بنگاه های دانش بنیان در 9 ماهه امسال 2 هزار میلیارد تومان فروش داشته اند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز