معاون امور کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای بهبود چرخه تولید گندم به آرد و نان سبوس دار برای مصرف عمومی با سازمان ملی استاندارد ایران همکاری می کند.
به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صداوسیما; مهندس علیرضا مهاجر در مراسم رونمایی از 2 استاندارد ملی آرد سبوس دار و نان مسطح افزود: اگر به سلامت مواد غذایی توجه نکنیم قطعاً باید هزینه های بیشتری بپردازیم بنابراین سلامت جامعه باید رعایت شود. در نظر گرفته شده است.”
به گفته مهاجری، موضوع سلامت جامعه وظیفه سازمان، طرح یا گروه خاصی نیست، بلکه وظیفه اعضای جامعه است که در جهت ارتقای سلامت جامعه تلاش کنند تا تمامی موانع پیش آمده در جامعه رفع شود. حوزه سلامت از جامعه
وی ادامه داد: در تولید نان سالم علاوه بر گندم و آرد سالم و باکیفیت، باید از مخمر مرغوب و استاندارد استفاده کرد چرا که هم اکنون یکی از مشکلاتی که در بحث نان در کشور وجود دارد، استفاده از مخمر نان است؛ به طوری که در تولید نان از مخمر نان استفاده می شود. واضح است که وقتی گندم خوب دارید، باید نان خوبی بگیرید.