حمایت مالی صنعت برق از پایگاه های دانش
وی ادامه داد: معاونت پژوهشی با کمک بازوهای اجرایی و فکری خود یعنی متخصصان حوزه های پژوهشی دانشگاه و صنعت از جمله دستیاران متخصص در حوزه انتقال و توزیع به بررسی و تایید ایده ها و محصولات می پردازد و در نهایت با دانشگاه ها همکاری می کند. ، پارک های علم و فناوری و قرارداد با بنگاه های دانش بنیان منعقد می شود.
وی افزود: شرکت توانیر همواره به دانشگاه ها، بنگاه های دانش بنیان و پژوهشگران فعال در صنعت برق احترام می گذارد و به ویژه از بنگاه های دانش بنیان حمایت می کند، به طوری که دانش بنگاه های دانش بنیان که در ابتدا توسط توانیر حمایت می شد، اکنون مورد حمایت توانیر قرار می گیرد. محصولات با کیفیت خود را تولید و به خارج از کشور صادر می کنند.
تقوایی در خصوص اعتبارات تخصیص یافته به شرکت های تابعه در صنعت برق گفت: منابع مالی در حوزه تحقیقاتی که در اختیار شرکت توانیر و شرکت های تابعه قرار می گیرد با توجه به برنامه های تحقیقاتی و عملکرد آنها تخصیص می یابد و در صورت توسعه فعالیت های تحقیقاتی شرکت ها و توسعه آنها. نیاز، اعتبارات افزایش خواهد یافت.
تقوایی افزود: محصولات شرکت های دانش بنیان برای ورود به چرخه عملیاتی باید دارای استانداردهای لازم و قابل قبول بوده و توسط آزمایشگاه های مرجع مانند آزمایشگاه های مستقر در پژوهشگاه نیرو، تست و تایید صلاحیت محصول خود را دریافت کنند. موسسه یا سایر آزمایشگاه های معتبر. آزمایشگاه ها ضمناً پس از تایید محصول نهایی، جهت استفاده در صنعت به شرکت های تابعه ارائه می گردد. امروزه با توجه به توانمندی محققین دانشگاهی و بنگاه های دانش بنیان، استقبال زیادی از این تجهیزات در شعب صنعت برق صورت گرفته است.
وی افزود: خوشبختانه بنگاه های دانش بنیان با نیازهای صنعت برق آشنا هستند و محصولاتی متناسب با شرایط فنی و اقلیمی کشور تولید می کنند که انواع خارجی مشابهی دارند.
انتهای پیام
تقوایی ادامه داد: دفتر تحقیق و توسعه فناوری توانیر تقریباً از سال 1393 تا 1394 به طور جدی و گسترده بر حمایت از فعالیت ها و محصولات بنگاه های دانش بنیان متمرکز بوده است و اعمال تحریم ها و نیازهای کشور باعث حمایت جدی تری از دانش بنیان شده است. جوامع مبتنی بر
به گزارش ای بی اس نیوز، سید مسعود تقوایی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «تولید، دانش بنیان، اشتغالزا» و دستور وزیر نیرو مبنی بر حمایت مستمر و حداکثری از بنگاه های دانش بنیان صنعت آب و برق. وی گفت: بزرگان و دانش فناوری شرکت دفتر تحقیق و توسعه توانیر در زمینه موضوعات تحقیقاتی در زمینه آب و برق و قوانین و مقررات مربوطه، شرکت توانیر را بر آن داشته تا از موضوعات مهم تحقیقاتی مورد نیاز برق حمایت کند. صنعت.
تخصیص اعتبارات بر اساس عملکرد شرکت های برق و توزیع منطقه ای
وی خاطرنشان کرد: نمونه های تولید داخل از نظر کیفیت و کارایی قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی است و عمدتاً در ارزیابی پروژه های تحقیقاتی تکمیل شده دستگاه های اجرایی در سراسر کشور، عملکرد پژوهشی توانیر همواره بالاترین رتبه را داشته است.
مدیر کل دفتر توسعه تحقیقات و فناوری شرکت توانیر گفت: تمامی طرح های قانونی و تسهیلات مالی برای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در صنعت برق برنامه ریزی و اجرا شده است و هیچ کمبود و کاستی در این زمینه وجود ندارد.
تقوایی با اشاره به اینکه بخش تحقیقات شرکت توانیر از دهه 70 به طور کامل به صورت علمی و فنی پایه گذاری شده است، افزود: تحقیقات در زمینه برق از گذشته ساختارمند بوده و این رویه ادامه دارد، در این راستا سامانه ای به نام تحقیقات صنعتی وجود دارد. سامانه برق به نشانی https://satab.tavanir.org.ir/ ایجاد شده است که برای تمامی محققین رایگان است و کلیه محققین و پژوهشگران می توانند بر اساس اولویت های پژوهشی برق به این سامانه که شامل توانیر و شرکت های تابعه آن می باشد مراجعه نمایند. و اولویت های داده شده را با توجه به تخصص خود انتخاب و طرح پیشنهادی خود را ارائه دهند.
اعلام اولویت های پژوهشی در سامانه تحقیقات صنعت برق
وی در تشریح سامانه تحقیقاتی صنعت برق خاطرنشان کرد: در این سامانه تمامی نیازمندی ها و تمامی طرح های تحقیقاتی صنعت برق در سراسر کشور اطلاع رسانی شده، از ثبت طرح های تکراری جلوگیری شده و تلاش می شود. برای جلوگیری از جستجوهای تکراری در صنعت برق.
شرایط خرید تجهیزات دانش بنیان در توزیع برق
مدیر کل دفتر توسعه پژوهش و فناوری توانیر در خصوص پوشش این رسانه ها در بخش های مختلف زنجیره پژوهش و فناوری از ایده تا نمونه محصول و تجاری سازی، ورود کسب و کارهای دانش بنیان به حوزه پژوهشی صنعت برق صحبت کرد. به دو صورت است پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان یا بر اساس اولویت های پژوهشی توانیر در سامانه تحقیقات برق عمل می کنند یا ایده و محصولی دارند که ارائه می دهند.